Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.949
- 12
- 343
atılmıyorum. İstersen şöyle bir eşleştirelim 11´leri. 10 üzerinden puan vererek yaparsak daha dengeli yapmış oluruz.
Volkan - Muslera: 8-9....Denk sayılırlar.
Gökhan - Eboue: 9-7.5... Yine denktir diyebiliriz ama herkes Gökhan´ı tercih eder gslilerde dahil.
Alves-Chedjou: 9 - 6... Alves çok bariz elit sınıf bir stoper.
Yobo-Semih: 8 - 5....Fark ortada
Kadlec - Hakan: 6 - 4...Bana göre her ikisi de kötü ama kötünün iyisi Kadlec. HAK´ta aynı puanı alır Kadlec ile.
Meireles-Melo: 9-9...Denk futbolcular ama tarator Melo´yu kullanmayı biliyor fark burada.
Emre - Selçuk: 9-9...En iyi iki Türk futbolcu diyebilirim. Oynadıkalrında haklarını veriyorlar.
Baroni-Sneijder:6-9...Bariz fark var maalesef ama o mevkide Sneijder´den daha iyi kaç tane futbolcu sayabiliriz.
Webo-Burak: 7-5...Her ikiside yakaladığı pozisyonları affetmiyor ama Webo pas oyununda da çok etkili. Burak pas özürlü.
Sow-Drogba: 10-10...Genç bir Sow ile yaşlı Drogba ligimizin şuan en iyileri diyebilirim. Ama etki olarak aynı şeyleri veriyorlar. Fark şurada...Drogba seneye yok ama Sow istersek 6-7 sene daha oynar.
Kuyt-Hamit: 9-5 çok üstünüz burada
Stoch-Emre Ç: 9-5 yine çok üstünüz
Alper-Engin : 8-5... gençliği ile Alper. Alper gs´de şuan olsa her maç 11 de olurdu
Topal-Ceyhun: Bana kalırsa her ikiside lüzumsuz:0-0
abimiz objektiflikten ölecek biri durdursun![]()
Bunu okurken muthis stres attim diyebilirim. Yazanin ve paylasinin parmaklarina kuvvet.