Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
dothraki - 03.10.2013 02:10

bos.gif

Mesajı Gönderen: willy:cLink:1571896

bu arada geçen sene elediğimiz Lazio bile‚ bu Juventus´a fark atardı. ben uzun zamandır‚ büyük bir takımın bu kadar berbat ve yeteneksiz oyuncu grubundan oluştuğunu görmedim.

bazen sow´a‚ webo´ya‚ kuyt´a kızıyorum‚ kale önünde saçmaladıkları için...ama şu pogba´yı‚ tevez´i‚ vidal´i gördükten sonra‚ bizimkiler bana messi gibi göründü.

yemin ediyorum orada juventus taraftarı olsaydım‚ aşağı inip‚ tekme tokat dövesim gelirdi. o kadar topla arası kötü elemanlar yani...

hocam juve 4 attı bu lazio ya bu sene
biggrin.gif

ok.gif
Anason - 18.09.2013 14:46

bos.gif

Galatasaraylılık "6 yediğiniz maçı hatırlıyor musun?" dendiğinde "hangisini?" diyebilmektir

6 olmayaydı iyiydi :)

- kuş olmak şike yaptığın ''maçı hatırlıyor musun?'' dendiğinde

''hangisini'' diyebilmektir.

- kuş olmak ''avrupadan kovulduğun sezonu hatırlıyor musun?'' sorusuna

- kuş olmak şike yaptığın ''maçı hatırlıyor musun?'' dendiğinde

- kuş olmak ''avrupadan kovulduğun sezonu hatırlıyor musun?'' sorusuna

Kuş olmak "Şampiyon olmadan şampiyonluk kutladığın sezonu hatırlıyor musun?" dendiğinde "hangisi" diyebilmektir.

İlki 1970-1971 sezonunda yaşanmıştır. Galatasaray şampiyon olmuş ancak fener 10 dakika boyunca şampiyonluğunu kutlamıştır.

İkincisi 2009-2010 sezonunda yaşanmıştır. Bursa şampiyon olmuş ancak fener 3 dakika boyunca şampiyonluğu kutlamıştır.

Üncüsü ve en uzun süreni 2010-2011 sezonunda yaşanmış ve kutlama halen devam etmektedir. :happy:

ok.gif
fenerlisel - 03.10.2013 00:11

bos.gif

GS´ye karsi top sisererek oyanayan Italya sampiyonu. Ise bak yav.

ok.gif
dogubey - 03.10.2013 00:18

bos.gif

yanlız ligde gs atıp yatma taktiğiyle oynarsa zor puan kaybeder drogba zaten öyle böyle atar bir tane kazanırlar çoğu maçı

ok.gif
alper1908 - 03.10.2013 00:20

bos.gif

Bugün Fatih Terim başlarında olsaydı yine fark yerlerdi. Nedeni ise hiçbir Türk takımının kondisyonu açık futbol oymaya gücü yetmez. Öyle tempo yapamaz. Kendinden büyük takımlara defansif oynayacaksın.

ok.gif
GÖKTÜRK - 03.10.2013 01:02

bos.gif

drogba nasıl bir şey arkadaş imrendim tekrardan

ok.gif
tarum - 03.10.2013 03:59

bos.gif

GS puan almasi hic iyi olmadi bence‚ cunku sanirim 3. lugu garantileyecekler.

Ben gruptan cikmalarini isterim‚ cunku en fazla bir tur daha gecerler gruptan ciktiktan sonra‚ oda en babasi yani.

Ama 3. bitirirlerse iste o kotu‚ Avrupa kupasina giderlerki iste orada sonuna kadar gidebilirler ve bir UEFA kupasi daha alirlarsa bu sefer cok otu olur.

:D

Schalkeyi yendik schalke bitmiş dediler, Arsenale koyduk arsenal bank asya takımı dediler toplamda 5-0 yenildiler

Şimdi juveyi susturduk, juve 3.lig a grubu takımı oldu

Valla mükemmel bir futbol anlayışı takdir ettim

fenerli olmak "kimin eşşeğine binersen onun türküsünü söylemek", kendini dev aynasında görmek, GS iyi olsada bok atıp kendini kandırmak, GS nin oynadığı takımla daha hiç maç yapamamışken GS nin yenmesi halinde rakibinin köy takımı ilan edilmesi demektir.

ok.gif
ErhanTR - 02.10.2013 23:40

bos.gif

Mesajı Gönderen: fthhncr:cLink:1571780

Terimi yollamasalar 3-0 yenerlerdi bu juveyi

katılıyorum. italyan futbolu bitmiş.

Ne alaka ? terim olsaydi ilk yari paso kosturup burakin 15 tane gol kaçirmasini izlerdik, ikinci yarida takimin pestili çikmis bir halde artik 4 - 5 - 6.. siz begenin.

Ne alaka ? terim olsaydi ilk yari paso kosturup burakin 15 tane gol kaçirmasini izlerdik, ikinci yarida takimin pestili çikmis bir halde artik 4 - 5 - 6.. siz begenin.

elleme avutsun birbirlerini kuş beyinsizler. Mancini'yi Aykut yaptilar. Valla o Vidal'in şutlari gördükçe "Terim tam zamaninda gönderilmiş" dedim. Rahat 5 tane atarlardi Terimin takimina.

Her sene içten içe bekliyorlar ama bu sene de 0 çekme rezilliği fenerde kaldı . O değil Bursa bile puan aldı ulan Fener ahahahh :D

bi gram futbol dan anladiklari yok... keske Avrupa da olsaydilar, ama cidden CL de olsaydilar, herkes bunlara öyle 4-5 gol atar gecerdi, cidden diyorum. Kendilerini su an yine büyük gördüler, rezil olma ihtimallari yok ya o yüzdfen

bi gram futbol dan anladiklari yok... keske Avrupa da olsaydilar, ama cidden CL de olsaydilar, herkes bunlara öyle 4-5 gol atar gecerdi, cidden diyorum. Kendilerini su an yine büyük gördüler, rezil olma ihtimallari yok ya o yüzdfen

Ne gerek var? Onlar rezil olacak diye gelirimizden olmak istemem açıkçası. Ait oldukları yerde oynaşınlar yeterli. PTT 1. Lig. CL neyine... :D

Real'i 3-2 yendiğimiz son maçtan sonra atılan ts yorumu.(şimdi eskileri geziyordum gördüm)

Bu şerefsizlerin başarısını ne konusuyoruz Real benim gözümde küçülmüştür bu kadar rahat vurdum duymaz top oynanmaz Allah belalarını versin

Bunu okuyan cincon varsa 05317374398 ara gel lafın varsa kendin söyle öyle sağa sola koyma karı gibi şerefsiz takım taraftarları

Bu ne lan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt