Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün bi sivaslı bana küfür etti twt da. Bende ona"gece gece malmisin" dedim. Cevap; "benim dayım emniyet md sen görürsün" he dedim dayina söyle seni kurtarsın.ettiğin küfürleri egm sanal suçlara şikayet ettim. Çocuk yusufla kanki oldu 5dk da. :rolleyes:

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ankara_Fenerbahce isimli üye kimlikte babam yaşında ama enstantane konusunda ancak buralara malzeme verebilecek kadar kapasiteye sahip.

Ben birkaç yıldır üyeyim , yaşlarını falan gördüğüm için söylüyorum. Aralarında bizden olanların sayısı da oldukça fazla yani bazen sırf geyik olsun diye yazıyoruz ama 12org ve antu twitter hesaplarına bakınca söyledikleri hiçbir şeye şaşırmıyorsun .

Bende buna benzer bi şeyler yazmıştım araştırılsın bu antudakilerin yaş ortalaması çıkarılsın diye.

Gerçekten alay etmiyorum ama ya yaş ortalaması 17 falan yada daha kötüsü :)

ben bu antuya ve 12no'ya uzun zamandır sızmaya çalışıyorum da, bu antuda sadece bebeler kalmış durumda, kaşarların çoğu forumu terketmiş, sanırım 12no'ya kapak atmışlar..

Ben birkaç yıldır üyeyim , yaşlarını falan gördüğüm için söylüyorum. Aralarında bizden olanların sayısı da oldukça fazla yani bazen sırf geyik olsun diye yazıyoruz ama 12org ve antu twitter hesaplarına bakınca söyledikleri hiçbir şeye şaşırmıyorsun .

Biliyorum canım bizden de olanların olduğunu. Hatta ben de vardım 2006 üyesiyim hesabımı nasıl sildiysem sildim geri de alamadım profilimde Galatasaray yazıyor diye. Yani antuda Galatasaraylı olarak yazdım aylarca kısa sürede de paflıktan üyeliğe yükselmiştim. Ama bu bahsettiğim üye fenerli. Takip et.:)

Siz bunlarla dalga geciyorsunuzda buradada bu Carlos seyini yazan adamin kafasini yasayanlar var.

Bir ara Mehmet Demirkol demişti yanılmıyorsam antu'nun yaş ortalaması 13 diye

[attachment=5249:Adsız.png]

:stupid:

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 689
angut.png

aga bu nedir asıuhdıaudshuı

bu dün battala bedelsiz gelsin sneijder gitsin diyen değil miydi :D

Onu bilemem ama demiştir yani beklerim valla çözemedim ki neyin ürünü bunlar ya makineden çıkmış gibi tek tipler , hepsi gerzek . Bir kaç tane daha var onlar da burada fazla dayanamayacaklar orası kesin de muhtemelen yarın maç sonunu bekliyorlar.

Onu bilemem ama demiştir yani beklerim valla çözemedim ki neyin ürünü bunlar ya makineden çıkmış gibi tek tipler , hepsi gerzek . Bir kaç tane daha var onlar da burada fazla dayanamayacaklar orası kesin de muhtemelen yarın maç sonunu bekliyorlar.

bende onları bekliyorum takibe aldığım bir kaç kişi var :D

çok mal ya bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt