Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar paranoyak taraftar görmedim ben yazdıklarına gülmemek elde değil.

Aynısını rıdvan dilmende dedi. Fenerliler bizim bu özguvenimizden ciddi sekilde korkuyorlar

Rıdvan da demiş işte 7'den 70'e hepsi aynı. Bizde de tam tersi, fark 10 puan olsa bile Fener Eses'e takılır sonra Sivas var ayrıca tüm derbileri dışarıda oynayacak falan diye hesap yaparız. Şimdi git antuya zırzır ağlıyorlar . Sorsak bizim rakibimizler işte .

Eeeee buda Galatasaraylı olmanın farkı ve gururu. Onlar ŞL'de küçük takım çıksın ister yorumları öyledir. Bizde 7'den 70'e kime sorarsan sor Chelsea'yı eleriz yeterki oynasın çocuklar diyor(Barca,Dortmund,ManU farketmez). Fark burda. Kim korkuyor Chelsea'dan söylermisiniz bana ? İşte Galatasaraylılıkla diğerleri arasındaki ince çizgi bu. Kurucumuzun dediği gibi '' Amacımız toplu halde oynayıp TÜRK OLMAYAN takımları yenmek ''.

Bu konuya her geldiğimde Galatasaraylı olduğum için şükrediyorum ahahah:sneakiness:

Ekran_Al_nt_s.jpg

TheAnswerX , Galatasaraylı arkadaşlar yani öyle olduğunu iddia ediyor ama çok saçma şeyler yazıyor zaten o yüzden Galatasaraylılığı bilindiği halde forumda tutuyorlar.

Adamın niki herşeyi anlatıyor zaten; Cevap belirsiz... Hayatın anlamı nedir, neden hava soluyoruz, neden yiyoruz içiyoruz...

Kendini alıntılayıp sonra da o alıntıya bozuk atan tayfadan değil mi bu da...

O adam yani theanswerx Galatasaraylı ve tam bir mal. fenerlilere yaranacağım diye rezil ediyor bizi salağın teki

Hakket bizden miş :eek:

BAMBAMM - 20.12.2013 22:21

bos.gif

Bu geselinin yazıları bi tek bana mı dokunuyor anlamadım. Ilginç bi tipitip

:msg:

Hadi makara için girersin ortalığı karıştırırsın ama adam harbi fener forumunda takılıyor.

Böyle resmi taraftar forumu mu olur ya başlığa bak :asd:

[attachment=7416:upload_2014-2-4_22-11-3.png]

Ayrıca ''teşfik'' nedir ? :D

Ekli dosyalar

• upload_2014-2-4_22-11-3.webp
    upload_2014-2-4_22-11-3.webp
    25 KB · Görüntüleme: 432
Dora2007 - 04.02.2014 10:22

Fikstür dezavantajı‚ yaşlı kadro

‚ istatistiksel gerçekler‚ gs lobisi ve

iş bilmez başkan ve yönetimini

gözönüne alarak gs deplasmanında

liderliği‚ son maça kalmadan da

şampiyonluğu kaybedeceğimizi

düşünüyorum. Kırk yılık tecrübe ve

birikimlerim sonucunda artık

üzülmemeyi öğrendim. Umarım

sizde başarırısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt