Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Platini de kime men ettiriyosa artık? Unal Başgana mı acaba?

Platini: Başganım Sivas ve Eskişehiri Avr......

UA: Ettim

:)

FBir - 06.06.2014 21:32

bos.gif

Aslinda avrupaya gittigimiz ilk sene gidip CL kupasini alsak hani kupa toreninde platini kupayi veriyor kaptan havaya kaldiriyor‚ muzik basliyor‚ arkadan konfetiler atiliyor falan. Iste tam platini kupayi kaptana verdiginde kaptan kupayi havaya kaldirmak yerine tepki vermese ve tum oyuncular sakin bir sekilde platformdan inip bizim seyircilerin oldugu tribune gitse ve kupayi orada havaya kaldirsa‚ bu arada platini ve surekasi da afedersiniz sey gibi platformda kala kalsa hatta yanlislikla konfetiler havaya firlatilirsa platformda kalan platini ve surekasinin saskin resimleri ertesi gunku tum avrupa gazetelerinde yer alsa

nasil olurdu?

---------------------------------------------------------------------------------------------

https://inciswf.com/1287946508.swf

:happynew:

0001954995469461288736.png

İlk 3 torbaya acımış,

[attachment=10639:upload_2014-6-6_23-30-42.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-6_23-30-42.webp
    upload_2014-6-6_23-30-42.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 483
Allahini seven burada paylasim yapsin :D Ben su an giremiyorum antuya,sayfa acilmiyor nedense :(

I am the one who knocks!

bos.gif

Aslinda avrupaya gittigimiz ilk sene gidip CL kupasini alsak hani kupa toreninde platini kupayi veriyor kaptan havaya kaldiriyor‚ muzik basliyor‚ arkadan konfetiler atiliyor falan. Iste tam platini kupayi kaptana verdiginde kaptan kupayi havaya kaldirmak yerine tepki vermese ve tum oyuncular sakin bir sekilde platformdan inip bizim seyircilerin oldugu tribune gitse ve kupayi orada havaya kaldirsa‚ bu arada platini ve surekasi da afedersiniz sey gibi platformda kala kalsa hatta yanlislikla konfetiler havaya firlatilirsa platformda kalan platini ve surekasinin saskin resimleri ertesi gunku tum avrupa gazetelerinde yer alsa

nasil olurdu?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ne içiriyolar bunlara forumlarına yorum yazmadan önce.

Paylaşıldı mı bilmiyorum...

metallurgy - 06.06.2014 21:17

bos.gif

sifir tolerans diye otup duran uefa nin gucu ancak gucsuz zayif ve uefa da lobi gucu olmayan bizim gibi takimlara yetiyo..ulan platini dotun yiyosa city yi psg yi men ettir bakalim..

[alıntı yap]

Gücü yetmişki 60 milyon euro ceza vermiş bizim ülkede Eskişehire veya Sivas a bu cezayı verse kulübü kapatıyorlar mı kapatmıyolar mı?

12numara'da benim hesabi hala bulamamis salaklar :D

bos.gif

nasil olurdu?

oha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt