Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende novi pazar'lıyım yani boşnağım belki elemanda boşnaktır onun için yardırıyordur bilemem ama novi pazar bir beşiktaş değil ! Doğruya doğru pendik'de oturan bütün fenerli boşnaklar fb-np maçını izlemeye gider ki stadı doldurmaya yeterde artar bile

Ya zaten mesele Novi Pazar meselesi değil.Emin ol Fb-Novi Pazar maç yapsa, 10 dakika sonra "hakemi ayarlamışlar, cemaat, masonik oluşum, aysel, botokslu" filan gibi akıl yoksunu mesajlar yazmaya başlar bu adam.Değişik bir organizma :D

Ya zaten mesele Novi Pazar meselesi değil.Emin ol Fb-Novi Pazar maç yapsa, 10 dakika sonra "hakemi ayarlamışlar, cemaat, masonik oluşum, aysel, botokslu" filan gibi akıl yoksunu mesajlar yazmaya başlar bu adam.Değişik bir organizma :D

Kısacası adam bile olamamış bir insan müsvettesi ;) Ciddiye almak hata olur. Kaldı ki kendi takımdaşları bile artık mahallenin delisi muamelesi yapıyor.

qomiqantu.png

jajajajjajajajajaajjajajajajajajajjajajajajajajjajajajaja

not:ispanyol mülteciyim

Bir insanın bunları yazması için çocuk olmasına gerek yok.

Çocuklara da hakaret etmeye gerek yok. Neticede çocuklar beyin sahibi.

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe - 26.07.2014 14:30

bos.gif

Mesajı Gönderen: bmaq:cLink:4361919

yani diyorsunuz ki içimizde holiganlar yok sonra da ben objektifim..

kendini elestirmeyem insanlar hicbir zaman gelişemez.

biz de Fenerbahceliy´z ama ben futbolun sizin gibi dusunen şiddet yanlısı tarftarlara emanet edilmesinden yana degilim.

boyle olmuyor buyuk taraftarlık.

hayır sorun degil agızlarını brunlarını kıralım da olan Burak Yıldırım lara oluyor boyle dusunceler yuzunden.

Mesaj bmaq tarafından düzenlenmiştir...

Gelişmek istemiyorum yaşamak yeter‚ Fenerbahçe beni taraftar görmese bile deli gibi seviyorum‚ hep seveceğim‚ büyük taraftarlığı bana anlatma renktaşım gözünü seveyim‚ aman ne olur...

:D :D

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe - 26.07.2014 14:30

bos.gif

Mesajı Gönderen: bmaq:cLink:4361919

yani diyorsunuz ki içimizde holiganlar yok sonra da ben objektifim..

kendini elestirmeyem insanlar hicbir zaman gelişemez.

biz de Fenerbahceliy´z ama ben futbolun sizin gibi dusunen şiddet yanlısı tarftarlara emanet edilmesinden yana degilim.

boyle olmuyor buyuk taraftarlık.

hayır sorun degil agızlarını brunlarını kıralım da olan Burak Yıldırım lara oluyor boyle dusunceler yuzunden.

Mesaj bmaq tarafından düzenlenmiştir...

Gelişmek istemiyorum yaşamak yeterFenerbahçe beni taraftar görmese bile deli gibi seviyorum‚ hep seveceğim‚ büyük taraftarlığı bana anlatma renktaşım gözünü seveyim‚ aman ne olur...

:D :D

O da bişey mi.. Ben seni adam olarak bile görmüyom :rolleyes:

Bu müsvette gerçek hayatda ya Galatasaraylılar yada diğer takım taraftarları tarafından tacize uğramış olabilir.

Maalesef bu ankara-fenerbahçe gibi organizmalar mevcut ,

adam gelmiş 50 küsür yaşına ama Aziz kendini as dese asar , yada karısını Aziz ile yakalasa Yarabbi şükür der ,

var böyle ....

Oradaki cevap veren eleman doğru demiş. Bu ankara_fenerbahce gibi yaratıklar olduğu sürece futboldaki bu gerilimin bitme ihtimali yok. Gerçi 100 yıllık bir kulübün başkanının Aziz, futbolu yönetmekle yükümlü federasyon başkanının tüp kafa olduğu bir ülkede ankara_fenerbahce gibi taraftarlar var olmuş çok mu?

ankara_fenerbahce'nin yazdıkları gerçek düşünceleri değildir. büyük ihtimal trollemek için konu açmıştır ki gayet de başarılı olmuş

Yılın oynağı ödülü: Go tooooooooooooooo;

Yılın oynağı diye yazıp sonra o yılın oynağını otorite kabul edip alıntılayan 12numara.org'a gidiyoooooooo

BuYtm0YIAAA4cL5.jpg

ok.gif
Atasoy - 08.08.2014 17:24

bos.gif

bjk nin yerinde 6s olsaydı bence Arsenal gelmezdi

ok.gif
hubup1907 - 08.08.2014 15:16

bos.gif

uefa ya hiç güvenim yok.. Bizim ve bjk nin bu kuralarda sürekli zor rakibi seçmesi tesadüf mü?...

ok.gif
Atasoy - 08.08.2014 14:47

bos.gif

6s lobisi yine iş başında..

Bjk de hala kader sansın bu işi..

ok.gif
Celil1907 - 08.08.2014 13:50

bos.gif

Bence bunlar kurayı kesin olarak ayarlıyor. Geçen sene de bize en zor kura yine Arsenal çıkmıştı.

o değilde bu ezikler Sheffield United'tan United diye bahsediyorlar sürekli.1-2 kişi de değil ha.Millet United'a mı yenildiler lan acaba diyecek okusa

Bu Antu'nun 30% bizden.

Bizimkiler kekliyor bizde burdan alıntı yapıp gülüyoruz.

Bu forumda bile şikeciler kol geziyor konu açıyor ince ince milleti birbirine düşürüyor.

Biraz açık gözlü olun bunlara müsade etmeyin.

Hatta kuş avcısı diye rütbe çıkarın gönüllü 3-5 arkadaş bunları kovalasın banlasın.

BlueTapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt