Fırat Taştan
Aslan Üye
- 27 Ocak 2010
- 8.932
- 1
- 313
Cevap: Angut Kıvırmaları
hahahaha rezil herifler ya

hahahaha rezil herifler ya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fat3244 - 04.08.2010 23:24
Bu saatten sonra alacağın santrafor senin olsun başkan
yorum yapacak bir şey bırakmadılar artık‚ çok sinirliyim bir yeri kırıp dökmek istiyorum ama suratımda garip bir gülümseme var sanırım kafayı sıyırıyorum
masterclubber - 04.08.2010 23:32
İnşaat inşaat diye diye Fenerbahçe futbol takımını bitirdin başkan... Mutlu ol şimdi rezil ettin hepimizi... Hepsi senin suçun hepsi...
noxtrag - 04.08.2010 23:35
semih gökhan ALLAH ASKINA bi gidin yeter be her geleni sizle kıyaslıyor. neymıs gerçek fenerli semihmiş bırakın bu ayakları adamlar tomarla para alıyor yaksalar istanbul ısınır ya GÜİZA bile bunları 4e katlayıp 5 le çarpar ya yeter be yeter aziz baskan kafana gore forvet alma artık
15sinan15 - 04.08.2010 23:37
Basta aziz yıldırım olmak üzere ; Emre Volkan haric Bekir bilica vs vs bütün futbolcular belki burayı okuyorsunuzdur...Allah bize cektirdiginizden beter cileler cektirsin size..Aldıgınız paralar haram zıkkım olsun cocugunuz dan cıksın..Aldıgımız formalar ile maas alıorsunuz..Hicbirimizin hakkı helal olmasın size..Fitil fitil burnunuzdan gelsin inşallah..Allah alayınızın belasını versin.
Bu laflar boys boys fenere koyan young boys
fat3244 - 04.08.2010 23:24
yorum yapacak bir şey bırakmadılar artık‚ çok sinirliyim bir yeri kırıp dökmek istiyorum ama suratımda garip bir gülümseme var sanırım kafayı sıyırıyorum