Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bir fenerbahçeliden inanılmaz yorum.

Bunlar ne ıcıyo Ramazan RAmazan

Cevap: İşte Arda Turan | Antu.com

fca6db73.jpg

Helal olsun.

Başlat-Tümprogramlar-donatılar-eğlence-Antu

2000 yılı kadronuzla kıyaslamak gerekirse, oyunculara bireysel olarak bakıldığında Şu anki Fenerbahçe kadrosu daha kaliteli ve geniş gözüküyor. Yobo'nun katkısını da düşünürsek, kale ve savunma dörtlüsü olarak bir adım önde Fenerbahçe kadrosu. Orta alan ve hücum belki tartışılabilir. Ama başarı bireysel kaliteyle gelmiyor. Oyuncuların özverili oynaması ve takım ruhunu yakalamak başka bir olay.

:haha: :haha: :haha:

Gerçeği anlayınca sinirlendiler.

bkz: Adam sinirli beyler :D

2000 yılı kadronuzla kıyaslamak gerekirse, oyunculara bireysel olarak bakıldığında Şu anki Fenerbahçe kadrosu daha kaliteli ve geniş gözüküyor. Yobo'nun katkısını da düşünürsek, kale ve savunma dörtlüsü olarak bir adım önde Fenerbahçe kadrosu. Orta alan ve hücum belki tartışılabilir. Ama başarı bireysel kaliteyle gelmiyor. Oyuncuların özverili oynaması ve takım ruhunu yakalamak başka bir olay.

ilk 11 olarak biz açık ara öndeyiz ama fenerbahçenin şu anki kadrosu bol alternatifli bana göre durun durun birtaneside şöyle yazmış sıkı durun :D :D Ama su cinconun fasulyeden sansa .oka Uefa kupasini almis takimina iyi demeyin gozunuzu sevim... fatih‚ suat‚ arif... cirkef bulent‚ hagi... bu kadro uefa kupasini aldi‚ bikac yil dayanabildi uefa yonetimi‚ uefa kupasinin adini degistirdiler...

Bi de su kurdugun kadroya bak...

volkan

gökhan - lugano - yobo - caner

mehmet - emre

dia - alex - stoch

niang

Tesekkurler Yonetim‚ tesekkurler Aziz Baskan‚ tesekkurler Aykut Hoca‚ emegi gecen herkese...

:lol:

Datttt dattttt biiipppppp daaaaaaaaaaaat daaaaaaaat vurdu kaçırdı :n: :D

@GSC incitip rencide etmiş beyler.

Dağılabiliriz.:asd:

Ahahaa kudurdu adamlar :D :D :D Ne içiyorsunuz ne yiyorsunuz lan ramazan mübarek günde :asd: :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt