Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Arda Turan | Antu.com

:sgr::sgr::evilsmile::evilsmile: Arkadaşlar zeka özürlülerle dalga geçmek günah değil mi ramazan ramöazan yapmayın. :Roflol:

Bu arada ne olur biri şu konuyu sabitlesin

Cevap: İşte Arda Turan | FB forumundan inciler

guiza-3.jpg

Cevap: Bir fenerbahçeliden inanılmaz yorum.

Kod:
O sezon aynı şartlarda tekrar oynansa o kadro Uefa şampiyonu filan olamaz. Başlarda elenir gider.

Ne maçlarını hatırlıyorum şansla‚ balla kazandıkları.

Rakip tek kale oynasın‚ fark atacakken yenilsin sen kupayı al.. Madem çok iyi kadroydu da hangi avrupa maçlarında maçı domine ettiler?

O sene yazı tura atıldı. Bunları şansına para dik geldi Uefa´yı oldular. O derece şans yani...

Ya bu kadarda olurmu ya leeds macını hatırla dortmund macını hatırla arsenal macını hatırla nasıl tek kale dırekten donen topdamı sans yuh yanı:happynew:

Ezikler bilmiyormu bizim orta saha avrupanın en iyi ortasahası seçilmişti.

Okanı emreyi şimdiki halleriyle kıyaslıyorlar sanırım.

EZİKSİNİZ EZİK KALACAKSINIZ.....

10 yıl geçti iyi kadro kurunca bizim efsane kadroyla kıyaslıyorlar..Angutlar :D

Ya kapatın şu gerzek konuyu bir tek Hagi bütün f5in tarihine yeter ne zırvalıyo bu moronlar.

fener taraftarı futbol zekası en az olan topluluktur

dünyada bir eşi daha yoktur

toplamaya kalksan böyle fazla bir angut toplugununu toplayamazsın

Cevap: İşte Arda Turan | FB forumundan inciler

Beyler, bu kadar gülüp eğlendiniz iyi de benim isim falan belli. Öldürülme tehlikem var. Forum yönetiminden koruma talep ediyorum:D

Ya kapatın şu gerzek konuyu bir tek Hagi bütün f5in tarihine yeter ne zırvalıyo bu moronlar.

Neden kapatalım makara yapıyoruz.:D Bu arada angut.comdakiler düşünsün neden forza forumuna laf atmıyoruzda onlara laf atıyoruz bir sebebi var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt