Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Arda Turan | FB forumundan inciler

Beyler , fazla söze gerek yok. Adamlar kuş(beyinli) olduklarını kendileri de kabul ediyor zaten :lol:

Bunu da taşıyalım beyler, zahmet olmazsa...

Fbli arkadaşlar hala devam ediyorlar muhabbetlerine. Hatta Salih'in yazınısın alıp hakaret etmişler. İsim yok, birşey yok klavye delikanlılığı kolay tabii.

Neyse birazcık cesaretiniz varsa şu yazdıklarımı da taşıyın;

benim o ironik mesajı atmaktaki tek amacım bazı Galatasaray( Sadece Galatasaray) taraftarlarına gönderme yapmaktı.

O mesajı bulup, üşenmeden kendi forumunuza taşıyıp sayfalarca tartışmanız tamamen sizin embesilliğinizdir.

Aklımdan sizin gibi ezikleri düşünerek hiçbirşey yapmam ben.

Kendinizle karıştırmayın.

Teklif de gerçek, yırtının, bahaneler bulun "Hayır!!! Hayır!!" diye böğürün. Birşey değişmeyecek. Hadi bunu da kopyalayın forumunuza, yerse...

uye ve ziyaretci sayisina bakarak angut.com'un daha iyi bir forum oldugunu savunan ezikler seviye olarak yerlerdesiniz.. once kolpa medya deyip hergun saydiriyorsunuz, sonrada Galatasarayla ilgili cikan her haberi forumunuza tasiyor ve inaniyorsunuz.. bumudur? baska bir soz soylememe gerek varmi? :D

Bunu da taşıyalım beyler, zahmet olmazsa...

Fbli arkadaşlar hala devam ediyorlar muhabbetlerine. Hatta Salih'in yazınısın alıp hakaret etmişler. İsim yok, birşey yok klavye delikanlılığı kolay tabii.

Neyse birazcık cesaretiniz varsa şu yazdıklarımı da taşıyın;

benim o ironik mesajı atmaktaki tek amacım bazı Galatasaray( Sadece Galatasaray) taraftarlarına gönderme yapmaktı.

O mesajı bulup, üşenmeden kendi forumunuza taşıyıp sayfalarca tartışmanız tamamen sizin embesilliğinizdir.

Aklımdan sizin gibi ezikleri düşünerek hiçbirşey yapmam ben.

Kendinizle karıştırmayın.

Teklif de gerçek, yırtının, bahaneler bulun "Hayır!!! Hayır!!" diye böğürün. Birşey değişmeyecek. Hadi bunu da kopyalayın forumunuza, yerse...

:animation:

Benim mesajı alıntılayıp hakaret etmişler bana güya akıllarınca. :)

Hey Allahım Yarabbim kimlerle aynı havayı soldurtuyorsun bize. :o

Ya, bana sallamamislar... Bulamadim oyle bir sey.

bir tane embesilde bakıp bakıp gülüyorum yazmış ! Bir insan evladı kendi yazdıkları, dalga konusu olan yazılarına niye bakıp bakıp güler ki ? :o şizofren mi bu veya bunlar ?

Hadii burası angut yada febe'nin ezikliği altında ezilip büzülüyo.. Peki neden başta ; ekşisözlükte, uludağsözlükte, gssözlükte (orası da tarafsız biryer), incisözlük gibi sözlükler olmak üzere, arama motoruna antu yazdığınızda %90ı dalga geçiyor bunlarla, yerden yere vuruyorlar ? Yoksa bunlarda angutların ezikliği altında kalıyorlar ! Girsinler bu sitelere antu yazsınlar, bakalım nasıl yorumlar çıkıyor karşılarına.. Miletin aldığı screnshotları bir okusunlar ne olduklarını zaten anlarlar.. Yada hepsini geçtim. Google'a antu yazdığınızda neden karşınıza komedi mekanizması çıkıyor ? Veyahut nette antu dediğinizde size niye aahaha o angutlar mı diye dalga geçiyorlar ? Çok meraklılarsa kendi gözleriyle görsünler. Haa bakamazlar dimi bizi çekemiyorlar diye sıyrılmaya çalışırlar ancak..

Prestij falan ne saçmalıyor bunlar:D

Benim güvenilir medyam bişey uydurmuş..Hikaye yaratmış, hikayeye kendileride inanmış:)

Arkadaşlar,bunlar belgenin hala sahte olduğunu sanıyorlar :asd: ahahahaha

Güzel sazan arkadaşlarım benim,siz belgede sahtecilik ne demek biliyormusunuz ? başkasının imzasını taklit etmek,başkasının kaşesini taklit etmek ne demek biliyormusunuz ? siz fakslarda faks'ın kimden geldiğini gösterebildiğini biliyorsunuz dimi ?

Siz Marca gazetesinde a.madrid li yöneticilerin açıklamalarını okudunuz dimi ? :D

Hangi akla hizmet o belgenin sahte olabildiğine inanabilir ki ? :D

Lan daha bizim yaptığımız ironiyi anlayamıyorsunuz :D gerizekalılar !!! :asd:

En çok güldüğüm olay;

benim yazdığım "ahmet fiyatı yüksek tutmuşsunuz,bana danişsaydınız yedirdik !" mesajımın,ahmet'in yaptığı şakayı anlamayarak yazmış olduğumu sanmalarıdır :asd: D :D :D ahahaah

bari bu ironiyi anlayın,benimki daha sadeydi :D :asd: üstüne üstük 2 satır alta Arda ile ilgili övgü dolu mesajlar yollamamdır :D :asd:

Şimdi yediğiniz kapağı çıkartmaya çalışın.

Hadi dağılın.

Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

Bu antuluların yaş ortalamasını merak ediyorum.Arada bir kaç tane düzgün insan görüyorum ama %90'ı 14ten yukarı değildir sanırım.

İnsan mı? 60 yaşında olsalar ne yazar? Adam "gs" yazdı diye GALATASARAY'lı ilan edilip, dışlanıyor. :) Bu kadar komik bir şey var mı yahu? Sırf 6s yazmadığı için adam banlanıyor, dışlanıyor. :D Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz lan hayvancıklar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt