Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

Ağırlarına gitmesi doğal. Onlarda belaltı vurmaya çalışmışlar, 14 kişilik bir forummuşuz diye dalga geçmişler. (O an konuyu okuyan 14 kişi mi mi vardı bilinmez)

Bizden 10 sene önce kurulduğu için üye (angut) sayısının fazla olması doğaldır ancak, takıldıkları şey sayaç süresiyle ilgilidir. Bende sayacı birkaç saat ayarlasam, görürüz konu okuyan kişi sayısı angut.com 'dan fazla oluyor mu olmuyor mu?

Transfer sezonunun bittiği için dün, hitler %40 düştü. Bir de kendilerini nimeten sanıp dün hit rekoru kırdığımızı falan söylemişler.

Bilmeden fikir sahibi olmakta üstlerine yok.

Ağırlarına gitmesi doğal. Onlarda belaltı vurmaya çalışmışlar, 14 kişilik bir forummuşuz diye dalga geçmişler. (O an konuyu okuyan 14 kişi mi mi vardı bilinmez)

Bizden 10 sene önce kurulduğu için üye (angut) sayısının fazla olması doğaldır ancak, takıldıkları şey sayaç süresiyle ilgilidir. Bende sayacı birkaç saat ayarlasam, görürüz konu okuyan kişi sayısı angut.com 'dan fazla oluyor mu olmuyor mu?

Transfer sezonunun bittiği için dün, hitler %40 düştü. Bir de kendilerini nimeten sanıp dün hit rekoru kırdığımızı falan söylemişler.

:yenieek::tiphat:

Cevap: İşte Arda Turan | FB forumundan inciler

ama onlarin ziyaretci sayisi bizim uye sayimiz kadar.. :sad007: :SS:

Üye sayılarının bizden çok olduğunu belirtmeme gerek yok, bu doğru.

Ama diğer topiğe de yazdım. Bu durum sadece sayac süresiyle ilgilidir. Sayaç süresini bende açsam online kişi sayısını antudan fazla görürsünüz. Birçok forum popüler görünmek için sayaç süresini açıyor. Biz yapmıyoruz.

Cevap: İşte Arda Turan | FB forumundan inciler

Üye sayılarının bizden çok olduğunu belirtmeme gerek yok, bu doğru.

Ama diğer topiğe de yazdım. Bu durum sadece sayac süresiyle ilgilidir. Sayaç süresini bende açsam online kişi sayısını antudan fazla görürsünüz. Birçok forum popüler görünmek için sayaç süresini açıyor. Biz yapmıyoruz.

biliyorum abi, ben sadece ironi yapmistim.. :D

Angutlar tam komedi ya. Çoğu 12-13 yaşındaki bebeler. Aşağılık kompleksi olan tipler dolu.

Aralarında akıllı adam sayısı iki elin parmaklarını geçmez, onlarda o kalabalık içinde güme gidiyorlar zaten. :asd:

6s yerine gs yazanlara kedicik, ezik vs. denilen bir forumdan bahsediyoruz. Rezillik paçalarından akıyor. :happynew:

resme gel :D:D

ezikfb125.jpg

:m26::haha::sgr::GOOL::005::mymeka::n:

Bir konu da yetmemiş 2 farklı konuda tartışıyorlar sonra da demezler mi işleri güçleri biz olmuşuz diye

Açıkçası ben admin olarak angut gibi kelimeleri kullanmanızı yadırgadım. Hadi biz diyoruz da, sizin dememeniz gerek bence.

İmam gaz çıkarırsa cemaatin ne yapacağını biliyoruz sonuçta :D :lol:

İnsan mı? 60 yaşında olsalar ne yazar? Adam "gs" yazdı diye GALATASARAY'lı ilan edilip, dışlanıyor. :) Bu kadar komik bir şey var mı yahu? Sırf 6s yazmadığı için adam banlanıyor, dışlanıyor. :D Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz lan hayvancıklar?

ya şimdi yanlış anlamayın ama bu forumda da galatasaray yerine gs yazınca diğer üyeler tepki gösteriyor.hatta banlananlar oluyor.kaldı ki sitenin adresi gscimbom.com bu nasıl bir mantıktır peki ? belki şu an siz de beni fenerli ilan ediceksiniz belki de modlar banlıcak bu çok önemli değil benim içimdeki şeyi söyleme fırsatı doğurdu bu mesajınız.

Açıkçası ben admin olarak angut gibi kelimeleri kullanmanızı yadırgadım. Hadi biz diyoruz da, sizin dememeniz gerek bence.

İmam gaz çıkarırsa cemaatin ne yapacağını biliyoruz sonuçta :D :lol:

Angut oldukları için angut demiş Abdullah abi. :)

6s yerine gs yazan insanlara kedicik, ezik diyen bir topluluktan bahsediyoruz, ne demeliydi sence? Akıllı adam sayısı iki elin parmaklarını geçmez, onlar da o kalabalıkta kayboluyorlar zaten.

ya şimdi yanlış anlamayın ama bu forumda da galatasaray yerine gs yazınca diğer üyeler tepki gösteriyor.hatta banlananlar oluyor.kaldı ki sitenin adresi gscimbom.com bu nasıl bir mantıktır peki ? belki şu an siz de beni fenerli ilan ediceksiniz belki de modlar banlıcak bu çok önemli değil benim içimdeki şeyi söyleme fırsatı doğurdu bu mesajınız.

Gs yazdın diye değil gs yazdın diye tepki görmüşsündür. Küçük harfle yazmak doğru değil. Neticede özel isim.

Ayrıca bir tepki de ben gösteriyorum sana; cümleye büyük harfle başlamak, özel isimlerin baş harfini büyük yazmak, noktalama işaretleri kullanmak çok mu zor?

Angut oldukları için angut demiş Abdullah abi. :)

6s yerine gs yazan insanlara kedicik, ezik diyen bir topluluktan bahsediyoruz, ne demeliydi sence? Akıllı adam sayısı iki elin parmaklarını geçmez, onlar da o kalabalıkta kayboluyorlar zaten.

angut

Bknz angut kuşu

Gs yazdın diye değil gs yazdın diye tepki görmüşsündür. Küçük harfle yazmak doğru değil. Neticede özel isim.

Ayrıca bir tepki de ben gösteriyorum sana; cümleye büyük harfle başlamak, özel isimlerin baş harfini büyük yazmak, noktalama işaretleri kullanmak çok mu zor?

Ayrıca tüm bunların bir forum kuralı olduğunu herkes bilmeli

bkz:https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom_com-forumlari-hakkinda/21160-gscimbom-ceza-kurallari.html

Bu kuş türü iniş yaparken rüzgarı arkasına alarak indiği için sağlıklı bir iniş yapamayarak yuvarlanır.

Bu yüzden angut ismi argoda kullanılırmış :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt