Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

Anasayfaları tam bir bomba ahahaha :D

[a2CGAf1]bayramgelmisneyime.jpg

Beyler Allah rızası için birisi Antu üyeliğini PM Atsın rica ediyorum.

Girip yazılanları okumak istiyorum.:D :o

TÜM SUÇLU FATİH TERİMDİR...
bos.gif

Evet arkadaşlar tüm suclu Fatih Terimdir...​

GS‚ 4 yıl üstüste şampiyon olmasa‚ kupalar almasaydı biz bi durumda olmazdık. Bizi yiyen bitiren her zaman içimidenden bir Fatih Terim çıkarma çabasıdır.

Rıdvanla başlayan yanlışlar silsilesi‚ Oğuz‚ Turan ve son olarak Aykutla Devam etmektedir.​

Yok arkadaş olmuyo‚ zorlamayın. Fenerbahçemize uymuyo. İşi ehline vereceksin. Aykut ne yapmıştırki‚ Fenerbahçemizin Teknik Direktörü olmayı haketmiştir. Herkes tarafından merak edilmektedir. '​

Kadronun bazı sorunları olabilir ama yok bu kadar dipte olmamalıydık. Aykut bunun en büyük sorumlsudur. Santosu Cristianı Özeri İlhanı bizzat kendisi begenmiş almıştır. Özellikle İlhanı Fenerbahçemize kazandırması‚ Futbolcudan ne kadar anladığı hakkında bizlere ipucu vermiştir.

Artık bu sevdadan vazgeçilmeli. Ve bu defter sonsuza dek kapanmalı. Fatih terim sevdası Fenerbahceden en az 7 yıl götürmüştür.

Bence Aykut Kocaman‚ Nasılki konyada Anelka faulle gol attığında: "Bu düzenden bıktım. İstifa ediyorum" demiştir. Aynı hareketi tekrarlamalıdır.

Duygusal tepkiler verip‚ bi Alexi bi takımı suclayıp‚ sonrada geri vites yapmakla olmaz bu işler. Aykut ilk geldiğinde dediğim şeyi tekrarlıyorum. Fenerbahçe Aykuta 10 gömlek büyük gelmiştir...

suclu biz oldu:)

Bu bayram günü tevbe edip kurtulsalar Fenerbahçeli olmak günahından , Allah katında iyi yer edinirler. Yazık ne diyelim :)

Haftaya Beşiktaş yenerse stadı bir daha yakarlar..Bu sefer söndüremezler yalnız..:lol:

Haftaya berabere kalsınlar.

angut beyinliler geçen sene cangele'nin dos santos'u çalım manyağı yapıp ne hale getirdiğini video kanıtıyla forumlarına taşıyıp ısıtıp ısıtıp dalga geçmişlerdi. Şimdi açsınlar aynı tipte bir topik cangele'nin aynı şekilde stoch'larıyla ve caner'leriyle nasıl dalga geçtiklerinden bahsetsinler..

Tabii biyerleri yiyorsa !

angut beyinliler geçen sene cangele'nin dos santos'u çalım manyağı yapıp ne hale getirdiğini video kanıtıyla forumlarına taşıyıp ısıtıp ısıtıp dalga geçmişlerdi. Şimdi açsınlar aynı tipte bir topik cangele'nin aynı şekilde stoch'larıyla ve caner'leriyle nasıl dalga geçtiklerinden bahsetsinler..

Tabii biyerleri yiyorsa !

yemez hocam.. :D

Yazik lan. Heriflerin Bayram'da bile yüzü gülmüyor. :asd:

güizalar ağlamasın :(

:cool::cool::cool:

:b5::b5::b5:

ANTU' Alıntı:
Stadın ismi .. Atatürk Fenerbahçe Stadı

Stad Kapasitesi 66000

Yer : Kadıköy ..

Loca sayısı 450

VİP 7500

Stadın üstü açılır kapanır..

Stadın Önünde Alex heykeli

Allianz arena gibi dış cephe

Çubuklu görünümünde trübünler

10000 arabalık otopark

alttan ısıtmalı çimler

Nasıl ?

Yeni Stadyum.. - Antu.com Forumları ver.19.07

1trew7.jpg

sanki marketten ekmek, süt sipariş ediyo angut :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt