Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı 1

YayamaS ChocuK

[

fenerdeilmiherkesialrux.jpg

Başka bir başlığa yazmıştım yine yazıyorum:

__O bizim Ronaldo´muzdur...

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Fotoşop bu ben bu işten anlarım.

Bunlar şaşırmış Emre bize maç satıyormuş.

Böyle rakipten utanıyorum arkadaş.Gerizekalı,idiot taraftarı,asker kaçağı-kara para aklayan-çirkef başkanları,kaçak stadı...

Şunları aydınlatmak lazım.Hayatın sadece GS yi yenmekten ibaret olmadığını şu mallara izah etmek lazım.Yoksa ülkenin geleceği harap.Düşünsenize.Ülkenin geleceğinin bazıları bu antudakiler.Vay halimize be.

Allah hepsine akil fikir versin.. her seferinde yiyorlar tokadi ama akillanmiyorlar bir turlu..

Böyle rakipten utanıyorum arkadaş.Gerizekalı,idiot taraftarı,asker kaçağı-kara para aklayan-çirkef başkanları,kaçak stadı...

Şunları aydınlatmak lazım.Hayatın sadece GS yi yenmekten ibaret olmadığını şu mallara izah etmek lazım.Yoksa ülkenin geleceği harap.Düşünsenize.Ülkenin geleceğinin bazıları bu antudakiler.Vay halimize be.

anlatmaya hic kalkma çünkü anlamazlar. anlamamazlıktan gelip kendi bildiklerini konusurlar bizde onlara bir sey anlatmak icin çenemizi yormuş oluruz..

edit.

[video=youtube;YVHW-qKcAJU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=YVHW-qKcAJU#at=75[/video]

Haha super :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt