Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı 1

ya birakin bu isleri.bjk gecen sene bursaya yenildigi icin yaziyorsun bunlari.o macta da bjk nin bir sürü eksigi vardi onun icin bütün genclerini oynatmislardi.baska birsey degil.

tanidigim bütün bjk liler adam gibi adamdir.Bu ülke de en Serefli takim önce Galatasaray sonra Besiktas.

galatasarayın ki her zaman kesindir de beşiktaşı şerefli bir camia olarak görmekte ilginç

biz mac satmayız Biz GALATASARAYIZ.

Bizde şike teşbik mac satın alma olmaz..,cıkar adam gibi oynarız..

Bunlar neden bu kadar zeki:asd:

Fenerli hariç..

Herkesten... Fenere kazık atmaya çalışan.. Fenerli bildiklerimde dahil.. Ümit özat.. rüştü.. i.melih...

Herkesten nefret ediyorum...

Artık kimseye yardım eli uzatmak falan yok.. yolda kalan gebersin.. arabaya almadan sorarım.. HAngi takımlısın.. Fener.. bin kardeşim... hangi takımlısın.. başka takım... öl kardeşim.. umrumda değil.. geberin...

karnım aç... hangi takımlısın.. Fener... al kardeşim.. ye kardeşim.. karnım aç.. hangi takımlısın.. başka takım.. öl kardeşim.. yeme kardeşim..

partizanlık... hangi takımlısın.. Fener.. al kardeşim.. sana o y... (melih hariç.. sen sahte Fenerlisin..)

hangi takımlısın.. başka takım.. sana oy verirsem elim kırılsın.. ergenekon dan ya da ileride deniz feneri davasından... her hangi bi davadan cezaevine gir.. üzülürsem... adam değilim..

Bu konu.. Neden Türk Futbolunda..

İşte beni bu hale soktu Türk Futbolu.. Futbol hariç ne kadar siyaset ve teraneler varsa dinletirler... futbolcudan çok siyasetçiler ve medya mensupları konuşur... ona buna çirkef atarlar.. sonra taraftara.. aaaa niye yaptınız derler.. bunlar futbolda görmek istemediğimiz şey derler.. Artık siyasetçileri ve (ahmet‚ hıçal‚ erman) ları türk futbolunda görmek istemiyorum.. Sadece Futbol konuşulsun istiyorum...

Saygılar..

bos.gif

bos.gif

İşte antudan birinin yazısı.Bu fenerliler böyle işte.Hakemleri ayarla ayarla sonra da sıkıldım de...

hahahaangut.jpg

:D :D :D :D

Siyah şey:dHey Allahım ya koptum.Nondada vardı deme:D

adamlar kendi kendilerine şok yaşatıyolar

alıştılar artık ister istemez skoru lehlerine çeviriyorlar:D:D

ahahahaha :D

ekranalntss.png

16kcr5h.jpg

bu resim forzadan alıntı,anlaşıldığı üzere olay Türkiye Avusturya maçı öncesi yazılan yazılardır ben şok oldum vallahi

16kcr5h.jpg

bu resim forzadan alıntı,anlaşıldığı üzere olay Türkiye Avusturya maçı öncesi yazılan yazılardır ben şok oldum vallahi

klasik 8jk duruşu.(tüm bjk taraftarı alınmasın benim lafım bunlara.birkaç transfer olunca milli takımlarını değiştirmişler yunanlılarla portekiz milli takımını tutuyolar.)

Herkes milli takimi tutmak ya da desteklemek zorunda degil bu 1

ikincisi de yukarda ibrahimin verdigi trabzon maci fikirleri enteresan, fenerin besiktasa defalarca mac sattigini gormus biri olarak fener taraftarlarinin bjkye laf etmesi bana komik geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt