Tamer Kaptan
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 10.982
- 2
- 1.363
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı 1

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

biraz da gülelim.
![]()

antu da böyle bir başlıkla karşılaştım:Valla başlık bence heyşeyi açıklıyor anlayana.
Selçuk a 4 yıl için 20 milyon dolar. Vay be. Arda kalmaya karar verirse ikna edin 6 milyon dolardan azına.
Ben yeni 6S yönetiminden Salatasaray´ı kurtarır diye endişeleniyordum ancak tüm korkularımın yersiz olduğunu gösterdiler bana. Kulübü batıracaklar. Tüpçü kimi ipotek altına alacak bu Başkanları kulübü. Daha sittin sene şampiyon olamazsınız.
Teşekkürler sizlere.
Ayrıyetten Aziz Başkan´a da gaza gelmeyip kulübümüzün çıkarlarını herzamanki gibi gözettiği için teşekkürler.
Allah aşkına 4 yıl için 20 milyon dolara (euro da olabilir emin değilim) yurtdışından kimleri alabilirsiniz bir düşünün.
Selçuk kim Allah aşkına.
yazmış bi gerizakalı.normalde ciddiye almam hiçbir fb linin görüşünü.ama bi cevap da verilmeli bu angutlara.
normalde bu rakamlar gerçek değil.olmadıgını klübümüz açıkladı ama anlamamakta ısrar ediyor bi takım gerzekler.farzedelim ki bu rakamlar da gerçek.yani selçuga 4 yıl için 20 m.dolar verelim.
guiza:14 milyon euro bonservis,yıllık 3.5 sabit ücret.yani 4 yıl toplam 28 milyon euro.
niang:32 yaşında,güreşçi necatiyle aynı istatistiklere sahip yıllık ücreti:3.7 milyon euro.yani 4 yıllık 15 milyon euro.bonservis hariç.
mehmet topuz:bonservis 10 milyon euro.yıllık kazanç 2.5 milyon euro.toplam 4 yıl için 20 milyon euro
stoch:5 milyon bonservis.yıllık 2.7 milyon euro alıyor.yani toplam 16 milyon euro
emenike:son kazık.9 milyon euro bonservis.alacagı para acıklanmadı.ancak 2.5 altı olmadıgı kesin.
ve daha saymadıgım diğer oyuncuları...
biz bonservisi olmayan,yaşı daha 26 olan,türk statüsünde olan,türkiyede mevkisinin en iyi oyuncusu olan,sizin it gibi peşinden koştugunuz oyuncuyla yıllık 2 milyon euroya anlaştık.bu durumda siz ne oluyorsunuz?
rica etsem galatasaray hakkında kullandıkları aptalca tabirleri editleyebilir misin?
https://oi53.tinypic.com/2vn3l1g.jpg
antudakilerin zeka seviyesi harbiden güldürücü düzeyde. istisnaları var aralarında ama onlarıda bu diğer gerzekler hemen sindiriyorlar![]()

bkz.Kanları bozuk olmak.