Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı 1

Yeni Angut forumundan;

7ce08408.png

biraz önce sedat pekerle nuri ergin bizim apartmanın önünde çekirdek çitliyorlar. Lan olum dedim ne duruyorsunuz burada,serserimizin çit çit çit gecenin bir köründe dedim , bir temiz dövdüm ikisinide ama insanlığımı da yaptım 112 yi aradım. Hem kendim için hem onlar için.

Uploaded with ImageShack.us

şu an şikebahçe taraftarının büyük bir çoğunluğu bu tarz görüşlere sahipler belli ki

Baylar bu adamlar bu kafa yapısıyla daha çok sürünecekler inşallah

Yeter ki biz onlara ayak uydurmayalım.

Ekli dosyalar

• uhuuuu.webp
    uhuuuu.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 76

Bunlar sürekli olay çıkaracağız, holiganız fln diyolar son 1 aydır.

Bunlar Beşiktaş'dan da, bizden de, Ankaragücü'nden de, Trabzon taraftarından da fena sopa yerler. İsterlerse bi denesinler. :) Fenerbahçe taraftarı kuru kalabalıktan başka birşey değildir.

Allah bunlara fırsat verse de bir kere kendi baktıkları pencerenin dışında bakabilseler düştükleri hallere. Bir insan bu kadar alçalabiliyormuymuş dedirtiyorlar her hareketleriyle, en kötüsü de kendileri dışındaki herkesi yok sayıyor ve toplumsal yaşamın kurallarını hiçe sayıyorlar.. Alayının dibine kibriti çaksan yeridir. :sopa:

Bunlar Beşiktaş'dan da, bizden de, Ankaragücü'nden de, Trabzon taraftarından da fena sopa yerler. İsterlerse bi denesinler. :) Fenerbahçe taraftarı kuru kalabalıktan başka birşey değildir.

Adamlar 3 PAOK'lu tarafindan dayak yedi. Yemisim bunlarin holiganligini.

300 tane çevik dağıtır.

melo ebue için yorum...

Ikiside dumduz topcu. Gene biz sampiyonuz‚ ama 1. Ligde‚ ama 2. Ligde.

Meloik - 15.07.2011 16:09

Valla iptal eden renktaşları destekliyorum ama ben dijitürk almak zorundayım

Ağustosta Trabzona taşınıyorum ve orada kahvede falan maç izleyemeyeceğim malum adamlar acaip fanatik Fenerbahçe maçını veren kahve bulmka bile zor hadi bulduk diyelim misal ts maçı olsun golda sevinsem bile kavga çıkması olası. en güvenlisi evde izlemek benim için.

Ötlek takimin ötlek taraftari.

Biz Almanyada 1-4 yendigimiz yunan macini 3kisi yunan tavernasinda izledik hemde her golde bagira bagira!

E normal uyduda TRT 1 var, neden dijitürk (bu neyse artık) alıyor ki bu ?

Bunlarınki ancak laf Paoklulardan bir grup Şükrü Saraçoğlundaki tüm fenerlileri dağıttı :)

Abi Real gelsin ya. Hani böyle kamera ikiye ayrılırda iki teknik adamı gösterir ya. Aykut hoca duruşuyla parçalasın istiyorum Morinho'yu. 2. torbadan da şöyle denk bi takım gelsin de kapışalım. 4'ten farketmez. Artık rakibi küçük görmemeyi öğrendik Allah'a şükür.

ŞL gruplarında kimleri istersiniz konusunda yazılan mesaj...:asd:

wl4295.jpg

Şuna bakın Allah aşkına.

Antu coma yaptığımız açıklamayı koymuş adam.O da onun yazısı sanıp ellerin kolların dert görmesin demiş.:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt