Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı 1

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano’da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.

Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.

Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe’ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon’a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.

Dev bir komplonun içindeyiz.

Allah belanızı versin :asd:

Şu balık-ekmek olayını yazan kesin fenerli değil alay etmek girmiş başka takım taraftarıdır.

Dün Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde konusu vardı millet dalga geçiyordu Fener'le ben yazdım onu ama burada paylaşılabilir çünkü ortalama bir antu kullanıcısı bunu yazardı.

Platini maçları ayarlamış diyen, Şampiyonlar Ligi'nden Platini Kupası diye bahseden insanları söz konusu.

fb'lilerin yazdığına inanınca komik oluyor,bozmayalım arkadaşlar. Zaten böyle bir kapasiteleri var.

2n0lkpi.jpg

Antudan degilde bir sayfadan :lol::lol:

Bunlar insansa biz neyiz..

Antu.com Cep Forumları

FB´ye yapılanlar herkesin malumu...Bu rezilliğin içinde kalmak hiçbirimizin içine sinmiyor...

FB TSL´den çekilsin ve İspanya LA Liga´ya katılsın...

İddia ediyorum; TSL için 321 milyon dolar veren digitürk‚ sırf Fenerin La Liga maçlarını yayınlamak için 400 milyon verir. 200 FB alır 200 İspanya FFederasyonu.

Ben hersene TSL için 400-500TL veriyordum. Fener bu hareketi yapsın 1000TL vereyim...

Adam Çok Ciddi Beyler :D

geçenlerde de forumda Bundesligaya katılıyorlardı ciddi ciddi konuşuyorlardı herhalde onlar almadı şimdi şanslarını La Liga dan yana deneyecekler

Arkadaşlar 3 .hafta Manisa maçı bildiğiniz gibi seyircisiz.Ama Bu yasağı balonla delebiliriz.Bizi temsilen 8-10 renktaşımız sıcak hava balonuyla hem yasağı delmiş hem de balona monte edilecek hoparlörler sayesinde takımı desteklemiş olur.Diyeceksiniz ki 8-10 kişiyle ne olur.Mesele federasyonun yasağını 10 kişiyle de olsa delebilmektir.Ayrıca yasak trübünlere seyirci alınmaması yasağıdır.Balon da trübünlere ait olmadığı için teorik olarak suç teşkil etmez.

Bilindiği gibi Kapadokya da bu balonlar kullanılıyor.İstanbulda da mutlaka kiralanıyordur.

Böylelikle dünyada ilkleri yapan Fenerbahçe seyircisi bir ilke daha imza atmış olur.Bu biraz uçuk gelebilir ama bizim azmimiz hiçbir mantığa sığacak bir sevgi değildir.

Mesela balondan takım çıkışında konfeti,meşale desteği de yapabilir.Bu fikrimi görüşlerinize sunuyorum...

:asd:

Bizim forumdan da (angut.com) az malzeme çıkmıyor hani.

:D

Bence maymun kılığında stada girebilirler.

Allahım yarıldım balon demiş adamın biri ya.

bugun biraz moralim bozuk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt