Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı 1
what happened?
bugun biraz moralim bozuk...
what happened?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun biraz moralim bozuk...
Arkadaşlar 3 .hafta Manisa maçı bildiğiniz gibi seyircisiz.Ama Bu yasağı balonla delebiliriz.Bizi temsilen 8-10 renktaşımız sıcak hava balonuyla hem yasağı delmiş hem de balona monte edilecek hoparlörler sayesinde takımı desteklemiş olur.Diyeceksiniz ki 8-10 kişiyle ne olur.Mesele federasyonun yasağını 10 kişiyle de olsa delebilmektir.Ayrıca yasak trübünlere seyirci alınmaması yasağıdır.Balon da trübünlere ait olmadığı için teorik olarak suç teşkil etmez.
Bilindiği gibi Kapadokya da bu balonlar kullanılıyor.İstanbulda da mutlaka kiralanıyordur.
Böylelikle dünyada ilkleri yapan Fenerbahçe seyircisi bir ilke daha imza atmış olur.Bu biraz uçuk gelebilir ama bizim azmimiz hiçbir mantığa sığacak bir sevgi değildir.
Mesela balondan takım çıkışında konfeti,meşale desteği de yapabilir.Bu fikrimi görüşlerinize sunuyorum...
Sevgili renktaşlar;
Gençlikte mahallede, 5-6 küçük veleti karşınıza alıp hadi siz hepiniz ben tek diye minyatür kale maç yapmayanınız yoktur. Küçük çocuklar ayağınıza dolanır her şeyi yapar ama topu bir türlü alamaz sizden doğal olarak.Artık Bence Türk futbolunun geldiği durum tam da budur.Fenerbahçe tam da durdurulamaz bir güç olmaya adım attığı bu sene, malesef tarihin gelmiş geçmiş en iyi takımına karşı şampiyonluk mücadelesi verecektir. Yanlız farkında olmadıkları bir şey varki biz artık sıradan şampiyonluklardan sıkılmıştık zaten.Şampiyonluk sevinçlerimiz 2-3 gün sürmekteydi. Bizi tekrar canlandıran,
taraftarımızı,futbolcularımızı ve camiamızı kenetlendiren ve yaşamımız boyunca unutamayacağımız bir şampiyonluğa doğru yola çıkartan rakibimize teşekkür ederiz.
M.A.A.
Cemaat Sadri Ş. Ünal A. İ.Em.Md.
M.Baransu M.Berk R.O.K.
P.Cornu
L.Arıbogan Pilatini
Yedekler:M.H.K , Ş. Erzik, Y.Demirören, R.T.E. ,N.Şakar, A.Öztürk.. Teknik direktör: Ah Bi bilsem....

sıradan şampiyonluklardan sıkılmıştık zaten.Şampiyonluk sevinçlerimiz 2-3 gün sürmekteydi
---
alın size çılgın proje
dedim ya çılgın proje. belki size saçma gelecek. yine de en azından sadece hayal edin. çünkü ben 3 temmuzdan beri neredeyse her gece böyle bir an hayaliyle bir süre uykusuz kalıyorum. hayal etmek işin yarısını başarmaktır‚ unutmayın...
26 nisan 2015 fenerbahçe çok önemli bir lig maçına çıkacak. kazanırsa son 4 haftaya takipçisinin 2 puan önünde lider olarak girecek. kazanırsa aynı zamanda ilk ikideki yerini‚ dolayısıyla önümüzdeki sezon cl biletini de garantileyecek.
aziz yıldırım arena´da tüm maçlarında olduğu gibi 65bin seyirci(45bini kombine) yerini almış . 25 milyon taraftar da televizyon başında maçın başlamasını bekliyor.
bundesligada mücadele ediyoruz. maçımız hamburgla‚ bayern ile çekişiyoruz almanyada her deplasmanda onbinleri aşan destek alman federasyonu bünyesinde bir türk takımı fc fenerbahçe bu anlamda dünyada bir ilk almanyadaki neredeyse tüm yetenekli türk kökenli futbolcuların oynamak için can attıkları şu kadar yabancın olacak diye bir prangası olmayan...
bu arada burada neler oluyor diye bakacak olursak arınmış‚ tertemiz!!! bir futbol oynanmaktadır herhalde yayın ihalesi 150-200 milyon civarı olur memleketin çoğu alman ligini takip eder olmuştur. bizim sevgimiz devam ettiği gibi nefret de devam etmektedir. serhat ulueren vetelegol trtde pazar akşamları alman ligi dosyaları yayınlamaya başlar. türk ligi gibi temiz olamadıklarını kanıtlar. vs..vs her ne oluyor ise ipimizde değildir.
---
bu kadar salak insanlar görmedim hayatımdaböyle bir yazı vardı bunun capsini de arıyorum forumdan konuyuda arıyorum bulursam koyacağım![]()
bu kadar salak insanlar görmedim hayatımda
Aziz Yıldırım Arena![]()
:lol:
![]()
antudan değil ama fenerli stayla. çizgiyi kest
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
Milli maçlar öncesi geleneksel angutluklarını gene yapmışlar.