Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

başlık: Galatasaray´ı Küme Düşürebiliriz!!!

report46 - 28.12.2011 15:42

Evet şaka değil‚ eğer bu iddianame ve tapelerle küme düşürülebiliyorsak biz de rahatlıkla Galatasaray´ı yanımıza alabiliriz. Gerekenler:

1-Saf ile salaklık arasında gidip gelen bir topçu

2-Bir miktar para (ki aramızd toplasak yeter)

3-Galatasarayın küme düşmesi karşılığında 3-5 aydan fazla olmamak kaydı ile hapis yatacak gönüllü (tek maç ve teşebbüste kalacağı için daha fazla ceza almıyorsunuz)

4-Saf ile salaklık arasındaki futbolcu ile temasa geçecek kişi (bir miktar para karşılığında 3-5 ay yatmayayı göze alacak bir sürü menajer ortalıkta nasılsa)

5-SMS pakedi (azami 20-30 tl masrafı var)

Prosedür

1-Topçu arkadaşı arayacak kişi ile (diyelim menajerle) temasa geçilir

2-Kendisine bu tuzak için anlaştığımız kadar paranın yarısı peşin olarak verilir

3-SMS pakedimiz olduğundan tanıdığımız tanımadığımız ne kadar spor adamı‚ kişi‚ kurum varsa "duyum var gs xxx topçusuna şike teklif edecek" denir

4-Bu nedenle teknik takip kendiliğinden başlayacaktır (Lube´nin kulakları çınlasın yemlemenin böylesini kimse görmemiştir.)

5-Hedef topçuya telefonlar edilir‚ ve telefonda "Galatasaray şu kadar para veriyor‚ sonra da transfer sözü veriyor" denilir.

6-Saf topçumuz oltaya gelir‚ para verilir (gerçi verilmese de olur‚ nasılsa teşebbüs yeterlidir)

Bu işler sonucunda mahkeme muhtemelen Galatsaraya ceza veremez‚ sadece fedakar arkadaşımız (o da belki) ceza alır. Ama TFF nasılsa "kanaatle" karar verebildiğinden Galatasaray küme düşürülmek zorunda kalınır

Bir kısım medya başta Ahmet Çakar olmak üzere bu senaryoyun üzerimizde uygulanmasına çalışıyor. Allahtan son 1-2 programda Lube olsun Ömer Çavuşoğlu olsun bu trafiğin komplo ihtimalini anlattı. Ama resmi yerlerde bu senaryoyu anlaatmalıyız hem de daha etkin biçimde.

ahahahahahahahahahahahahahahahaha

Nasıl bir malmış o öyle :D Saf ile salak arasında bir kişi bulunur diyor ondan sonra da çıkıp Aziz Yıldırım diye bağıryor mal :asd:

1f30v.png

Ne içiyor lan bunlar ? Amrabat'ın Galatasaray'da oynamayı çok istediğini sağır sultan bile duydu. Hatta Galatasaray uğruna kadro dışı bile kaldı adam kurdukları hayallere bak :)

Galatasarayın yok edilmesi için yapılabilecek adımlar şunlardır;

1)Fenerbahçe eğitim kurumlarının güçlendirilmesi(Fenerbahçe Lisesi) ve Fenerbahçe üniversitesinin kurulması

burada çok iyi bir eğitim olmalıdır ve bu kurumun gerçek bir Türk lisesi olduğu kanıtlanmalıdır.

2)Galatasaray lisesi ve eğitim kurumlarının Fransız olduğu gerçeği özellikle saf duygularla gs yi seven kişiler arasında yayılmalı ve bu lisenin birebir Galatasaray ile bağlantılı olduğu insanların beynine kazınmalıdır.

3)En önemli ayak bence basın‚basında her tarz insanımız olmalıdır Altaylı gibi *****uluç gibi bizim de sağlam adamlarımız olmalı tabi bunlar gerektiğinde yönetimi eleştirebilmeli ve bizim yönetim de o olgunluğu göstermeli

mesela Faik Işık tarz olarak farklı bir adam ama bence çok faydalı olmuştur.Ayrıca ajan gibi tarafsız gözüküp cimboma her ortamda giydirecek adamlar bulunmalıdır

4)Kayserispor gibi birçok anadolu takımının gs ile arasının bozulması için fırsat kollanmalıdır ve bu tip takımlarla birlik olunmalıdır

5)cemaat ile bağlantısı olduğuna ben inanıyorum buda belli gruptaki gs li taraftarlar için koz olarak kullanılmalıdır aynı zamanda gs ile savaş cemaat ile de eş zamanlı devam etmelidir

En önemli NOKTa :

Kendi içimizdeki hainlerden kurtulup tribünlerde birlik olup yönetimdeki basiretsiz insanlardan kurtularak çok güçlü bir Fenerbahçe ortaya çıkarınca 6s zaten kendiliğinden yavaş yavaş yok olacaktır.

adam hic üşenmemiş. bizi nasıl yok edecegini calışmış. einstein olacak beyin var bu herifte:D

fenerbahçe76 - 28.12.2011 16:26

Tahir Kıranı kandırıp seni ilerde başkan yapacağız. Cinconun işini hallet kumpası kur demeliyiz. Sonrada kıçına tekmeyi vurmalıyız...

:lol::lol:

bundan öncekiler neysede şimdi diyecek söz kalmadı...

sabah akşam gülerim lan ben bu habere...:D

Bende buldum güzel bir şey, paylaşacağım birazdan. :)

başlık: Galatasaray´ı Küme Düşürebiliriz!!!

report46 - 28.12.2011 15:42

Evet şaka değil‚ eğer bu iddianame ve tapelerle küme düşürülebiliyorsak biz de rahatlıkla Galatasaray´ı yanımıza alabiliriz. Gerekenler:

1-Saf ile salaklık arasında gidip gelen bir topçu

2-Bir miktar para (ki aramızd toplasak yeter)

3-Galatasarayın küme düşmesi karşılığında 3-5 aydan fazla olmamak kaydı ile hapis yatacak gönüllü (tek maç ve teşebbüste kalacağı için daha fazla ceza almıyorsunuz)

4-Saf ile salaklık arasındaki futbolcu ile temasa geçecek kişi (bir miktar para karşılığında 3-5 ay yatmayayı göze alacak bir sürü menajer ortalıkta nasılsa)

5-SMS pakedi (azami 20-30 tl masrafı var)

Prosedür

1-Topçu arkadaşı arayacak kişi ile (diyelim menajerle) temasa geçilir

2-Kendisine bu tuzak için anlaştığımız kadar paranın yarısı peşin olarak verilir

3-SMS pakedimiz olduğundan tanıdığımız tanımadığımız ne kadar spor adamı‚ kişi‚ kurum varsa "duyum var gs xxx topçusuna şike teklif edecek" denir

4-Bu nedenle teknik takip kendiliğinden başlayacaktır (Lube´nin kulakları çınlasın yemlemenin böylesini kimse görmemiştir.)

5-Hedef topçuya telefonlar edilir‚ ve telefonda "Galatasaray şu kadar para veriyor‚ sonra da transfer sözü veriyor" denilir.

6-Saf topçumuz oltaya gelir‚ para verilir (gerçi verilmese de olur‚ nasılsa teşebbüs yeterlidir)

Bu işler sonucunda mahkeme muhtemelen Galatsaraya ceza veremez‚ sadece fedakar arkadaşımız (o da belki) ceza alır. Ama TFF nasılsa "kanaatle" karar verebildiğinden Galatasaray küme düşürülmek zorunda kalınır

Bir kısım medya başta Ahmet Çakar olmak üzere bu senaryoyun üzerimizde uygulanmasına çalışıyor. Allahtan son 1-2 programda Lube olsun Ömer Çavuşoğlu olsun bu trafiğin komplo ihtimalini anlattı. Ama resmi yerlerde bu senaryoyu anlaatmalıyız hem de daha etkin biçimde.

[alıntı yap]

Çakal Karlos'un salak versiyonu. :D

Murat Eşkin - 28.12.2011 09:07

Bence Gomis veya Sow ile anlaşmaya çalışalım.

İkisiyle de anlaşamazsak Sow´u alalım.

bunların beyinlerini labarovatuar ortamında incelemek isterdim.

Murat Eşkin - 28.12.2011 09:07

Bence Gomis veya Sow ile anlaşmaya çalışalım.

İkisiyle de anlaşamazsak Sow´u alalım.

bunların beyinlerini labarovatuar ortamında incelemek isterdim.

Hayvan herif Sow'u kaç defa alacaksın? :)

report46 - 28.12.2011 16:58

Medya faaliyetlerinde çok kötüyüz. Kanaatle bir maçta şike var demek saha içi olayllarda kullanılan bir yöntem. İddianame tapelerinden TFF "kanaatim geldi haydi kümeye" demesi zaten olmaması gereken bir durum‚ örneği de yok ama bahsettiğin gibi Erman Ve Ahmet resmen TFF´yi bu yola sokmayı başardılar.

Sahada takımın biri savunma yapmıyorsa‚ kaleciyi forvet forveti kaleci oynatıyorsa maç 13-0 bitiyorsa bu gözlemci ve hakem raporlarında şüpheli olarak belirtiliyorsa "kanaat" kavramı ortaya çıkıyor.

Neden hiç bir yöneticimiz veya yazarımız dile getirmiyor bilemiyorum

Beyler Einstein reenkarnasyon ile geri gelmiş :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt