Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

Fener küme düştükten sonra üzerimize benzer senaryolar oynanabilir hakikaten.. Senaryo yapmasalar bile En ufak hareketimize atlarlar hemen, dikkatli olmak lazım..

yas ortalamalari 13.5 mus :)

Taze :D

"Fenerli Baba - 28.12.2011 21:44 Selcuk Inan bedavaya alindi ama yillik 6 milyon

euro maas aliyor..."

" Trabzonspor Platinin emriyle Ziraat

Türkiye Kupasından elendiği takdirde

yoluna Fransa Lig Kupasında devam

edecek."

hayir simdi diyorum acaba bizim forumdan da böyle seyler cikiyor mu diye. sonra oturup bakiyorum, karsilastiriyorum, düsünüyorum, tasiniyorum. yok abi valla bunlar numune, yemin ederim gerizekali bu adamlar.

hayir simdi diyorum acaba bizim forumdan da böyle seyler cikiyor mu diye. sonra oturup bakiyorum, karsilastiriyorum, düsünüyorum, tasiniyorum. yok abi valla bunlar numune, yemin ederim gerizekali bu adamlar.

yalniz abi o foruma üye olan Gsli, tsli, bjk li falan var, sirf dalga konusu olsun diye bu islerle ugrasanlar vardir muhakkak, bundan eminim.

yalniz abi o foruma üye olan Gsli, tsli, bjk li falan var, sirf dalga konusu olsun diye bu islerle ugrasanlar vardir muhakkak, bundan eminim.

ozaman hepsi başka takım taraftarı hepsi dalga için giriyor oraya tamamı saçma sapan şeyler konuşuyor çünkü:D

Galatasaray´ı Küme Düşürebiliriz!!!

Evet şaka değil‚ eğer bu iddianame ve tapelerle küme düşürülebiliyorsak biz de rahatlıkla Galatasaray´ı yanımıza alabiliriz. Gerekenler:

1-Saf ile salaklık arasında gidip gelen bir topçu

2-Bir miktar para (ki aramızd toplasak yeter)

3-Galatasarayın küme düşmesi karşılığında 3-5 aydan fazla olmamak kaydı ile hapis yatacak gönüllü (tek maç ve teşebbüste kalacağı için daha fazla ceza almıyorsunuz)

4-Saf ile salaklık arasındaki futbolcu ile temasa geçecek kişi (bir miktar para karşılığında 3-5 ay yatmayayı göze alacak bir sürü menajer ortalıkta nasılsa)

5-SMS pakedi (azami 20-30 tl masrafı var)

Prosedür

1-Topçu arkadaşı arayacak kişi ile (diyelim menajerle) temasa geçilir

2-Kendisine bu tuzak için anlaştığımız kadar paranın yarısı peşin olarak verilir

3-SMS pakedimiz olduğundan tanıdığımız tanımadığımız ne kadar spor adamı‚ kişi‚ kurum varsa "duyum var gs xxx topçusuna şike teklif edecek" denir

4-Bu nedenle teknik takip kendiliğinden başlayacaktır (Lube´nin kulakları çınlasın yemlemenin böylesini kimse görmemiştir.)

5-Hedef topçuya telefonlar edilir‚ ve telefonda "Galatasaray şu kadar para veriyor‚ sonra da transfer sözü veriyor" denilir.

6-Saf topçumuz oltaya gelir‚ para verilir (gerçi verilmese de olur‚ nasılsa teşebbüs yeterlidir)

Bu işler sonucunda mahkeme muhtemelen Galatsaraya ceza veremez‚ sadece fedakar arkadaşımız (o da belki) ceza alır. Ama TFF nasılsa "kanaatle" karar verebildiğinden Galatasaray küme düşürülmek zorunda kalınır

Bir kısım medya başta Ahmet Çakar olmak üzere bu senaryoyun üzerimizde uygulanmasına çalışıyor. Allahtan son 1-2 programda Lube olsun Ömer Çavuşoğlu olsun bu trafiğin komplo ihtimalini anlattı. Ama resmi yerlerde bu senaryoyu anlaatmalıyız hem de daha etkin biçimde.

bir anguttan parlak fikir

Al al al bunu da Metris'e (report46 )

şikenin kitabını yazacaklar yakında...

Gün geçmiyorki bu parlak zekalı arkadaşlarımız yeni yeni buluşlar ortaya çıkartmasınlar:

Konu: Küme düşme cezası Mersin için kaldırılıyor‚ kimse kendini kandırmasın...

Mersin-Giresun arasında oynanan maçta şike yapıldı‚ % 100. Bunu herkes biliyor. Bakan Zafer Çağlayan ‚ Mersin İ.Y.´nun süper lige çıkması için elinden geleni yaptı. Şimdi küme düşmesini kimse istemiyor‚ yani en azından Bakan istemiyor...

50 sene düşünsem aklıma gelmeyecek bir komplo teorisi daha :D

Gün geçmiyorki bu parlak zekalı arkadaşlarımız yeni yeni buluşlar ortaya çıkartmasınlar:

Mersin-Giresun arasında oynanan maçta şike yapıldı‚ % 100. Bunu herkes biliyor. Bakan Zafer Çağlayan ‚ Mersin İ.Y.´nun süper lige çıkması için elinden geleni yaptı. Şimdi küme düşmesini kimse istemiyor‚ yani en azından Bakan istemiyor...

Hahaha bunlarda nasıl bir beyin var ya :asd:

https://inciswf.com/1295302480.swf

ben bunu okudum inanmak istemedim. . inanılcak gibi degil daha dogrusu.

artık bu başlığa bir şey yazmak istemiyorum zira bu adamlar için söylenecek tek bir kelime bile kalmadı.

bir anguttan parlak fikir

İşte okadar yazmış durmuşta. Galatasaray' da kendisi gibi gerizakalı bir oyuncunun olmadığını düşünememiş. Lube Çavuşoğlu komplo olma ihtimalini anlatmış. Oysaki komplo bunların tam kendileri. Akıllı insanları hayrete düşürebilmek için hayatın bizlere kurduğu bir komplodan başka birşey değildir bu arkadaşlar. :)

Bu da resmi siteden;

Yıl: 2009

Kaynak: Fenerbahçe.org

fb-01.png

Galatasaray yönetiminin amacı sırf Fenerbahçe düşsünde aradaki en az 3-4 yıllık zaman dilimi biran önce kapansın.Çünkü biz düşmediğimiz sürece,büyük maddi kayıplara uğramadığımız sürece Gs asla yakalayamayacak Fenerbahçeyi.Futbol,basket,voleybol,kürek vs hepsinde geride kaldığı için ve normal şartlarda aradaki farkı kapatamayacağı için taraftarına bunun hesabını veremeyeceği için belkide şuan düşmemizi isteyen en yoğun topluluk.

ahahahaha bu adamın müzedeki kupa adedinden haberi yok galiba:D

Galatasaray yönetiminin amacı sırf Fenerbahçe düşsünde aradaki en az 3-4 yıllık zaman dilimi biran önce kapansın.Çünkü biz düşmediğimiz sürece,büyük maddi kayıplara uğramadığımız sürece Gs asla yakalayamayacak Fenerbahçeyi.Futbol,basket,voleybol,kürek vs hepsinde geride kaldığı için ve normal şartlarda aradaki farkı kapatamayacağı için taraftarına bunun hesabını veremeyeceği için belkide şuan düşmemizi isteyen en yoğun topluluk.

ahahahaha bu adamın müzedeki kupa adedinden haberi yok galiba:D

Küçük düşünceli ve egosunu tatmin etmek isteyen bir velettir yüksek ihtimal.

Castelo - 09.12.2011 20:32

şu kazmaya iyi oyuncu diyen ya futboldan anlamıyor ya da 6s li

(melo için diyor):asd:

Melo kötü futbolcuysa Cristian ne? Emre ne? Gerizekalı kuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt