Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

bozcaadali - 04.01.2012 20:14

Beyler 6s ile aramızda 4 puan var. Onlar ile de 3 maçımız olduguna göre 6 puan ondeyiz

Einstein ağlıyor :(

Aynşatynı geçtim Devlet Bahçeli'den haber alınamıyormuş :(

3 maçı da rüyanızda kazansanız diyelim, 3x3=9. 4 puan da biz öndeysek 9-4=5 yapar :(

ÇOK MU ŞEY BEKLİYORUZ SİZDEN ŞİKEBAHÇELİLER? :(

Şöyle hesaplasa gene ofsayt > Kadıköyde bizi yenseler fark 1e iner. Lig böyle biterse play off'a 1 puan önde başlarız, onlar iki maçı da kazanırsa 5 puan öne geçerler :D

Antu.com Cep Forumları

beşiktaşlı kız yerine fenerli kızı aglarken koymuş mal:)

NAGATAY - 04.01.2012 23:05

Mesajı Gönderen: EL CAMINO:cLink:3478425

Ikinci resim de ağlayan kızın üzerindeki beyaz forma bizim iki sene önceki önünde yatay sarı-laci çizgi olan forma değil mi ? Resim in tam bitiş yerinde o sarı alan gözüküyor sanki ?

evet doğru...

EL CAMINO - 04.01.2012 23:11

Resim koyarken biraz dikkat o zaman... Fenerbahçe taraftarını karga olarak göstermek hoş değil

Bu adamlar peçeteden kendi imkanlarıyla oluşmuşlar.

bizim ağlerkenki resimde denizli maçının olduğu gün mutluluktan ağlıyorduk hala hatırlarım o adamı. gerçi hangimiz ağlamıyordukki ..

bizim ağlerkenki resimde denizli maçının olduğu gün mutluluktan ağlıyorduk hala hatırlarım o adamı. gerçi hangimiz ağlamıyordukki ..

@5 de o konuya değiinmiş. :D Tamamen mal bir topluluk. :D

Şöyle hesaplasa gene ofsayt > Kadıköyde bizi yenseler fark 1e iner. Lig böyle biterse play off'a 1 puan önde başlarız, onlar iki maçı da kazanırsa 5 puan öne geçerler :D

Bizi yenerlerse kadıköyde doğrudur puan farkı 1e iner ama play-offlarda bu 1 puan 0.5 puana iniyor ve buçuklu puanlarda alttaki takımın puanı üsttekiyle eşit sayılıyor. Play-offta 2 maçıda alırlarsa puan farkı 6ya çıkıyor.

Bizi yenerlerse kadıköyde doğrudur puan farkı 1e iner ama play-offlarda bu 1 puan 0.5 puana iniyor ve buçuklu puanlarda alttaki takımın puanı üsttekiyle eşit sayılıyor. Play-offta 2 maçıda alırlarsa puan farkı 6ya çıkıyor.

Biz 81 onlar 80 olursa play offa biz 41 puanla onlar ise 40 puanla başlar.

82 - 81 olursa iki takım da 41'le başlar, haklısın o konuda. Ama o antulunun bunları düşündüğünü zannetmiyorum.

Webo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyon ile ilgili;

Balkanya - 04.01.2012 17:08

Son zamanlarda birileri düğmeye basmış galiba. Çünkü büyük başkan Aziz Yıldırım´ı karalamaya çalışan nankörler mantar gibi bitmeye başladı. Günün 16 saatini kulübe veren‚ Fenerbahçe´yi her şeyin önüne koyan‚ çağ atlatan bu Aziz adama karşı yapılanlar beni isyana sürüklüyor.

30 yaşıma geldim bu kulübün nerelerden nerelere geldiğini hatırlayacak yaştayım. Nankörlüğün lüzumu yok. Benim için Fenerbahçe´ye gelmiş en büyük adamdır. Fenerbahçe´nin Atatürk´üdür. Her gerçek Fenerbahçelinin taptığı adamdır. Ben de gerçek Fenerbahçeliyim ve tapıyorum Aziz Yıldırım´a. Var mı ötesi?

Ayrıca bu şikelerle teşviklerle O´nu karalamaya çalışanlar bilsinler ki vız gelir tırıs gider. Yaptıysa yaptı. Kendisi için yapmadı ya‚ Fenerbahçe için yaptı.

bu ömer cavuşoglu bence:D

tamam işte gerizekalı bizde fener için yaptı diyoruz...

ondan dolayı fener naneyi yemeli diyoruz...

sanırım biraz gelişme var antuda...:D

_Chucky_ - 05.01.2012 09:59

17.HAFTA : GS-MANİSA : eboue hemen macın basında hakemeı aldatmaya yonelık hareket yapıyor ama kart cıkmıyor‚ıkıncı yarıda eboue ve yıgıt tartısıyor yıgıte sarı kart cıkıyor‚eboueye kart yok...baros topa basıp dusuyor hakem frıkıgı verıyor ve golle sonuclanıyor 3 dakıka sonra herhangı bır mudahalesı olmayan yıgıt 2 .sarıdan kırmızıyı goruyor...topu reklam panolarına vuran melo sarı kart goruyor ve ıtırazlarına sıddetlı sekılde devam edıyor fakat kart yok

mac sonucu : 2-0

Beyin bedava hacılar :)

Hatta Emre atılmalıydı....

Kardeşim sen arıyorsun Webo'nun ayağının altında... Kaçıp gitsene...

Ha gerekiyorsa Medyumlardan yardım alacaksın, gerekiyorsa soracaksın

" Medyum bey acaba maçta Webo isimli oyuncu bileğime basacakmı, basacaksa söyle ona göre ayağımı çekeceğim" diye...

Ha gerekiyorsa baktın öyle bir durum var oynamıycan maçta ya...

Hem Emre sen neden kuştüyünden yastık taşımıyorsun yanında bakıyım...

Böyle durumlarda hemen o kuş tüyü yastığı koyacaksın ayağına ki Webo atılmasın diye ( sen zarar görme diye değil ha ) ...

Yok arkadaş bu Emre çok kötü niyetli...

Webo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyon ile ilgili;

spiNoid - 05.01.2012 17:48

Kardeşim zaten sahada şike mike yok ki‚ hiç bir maçı şikeyle aldığımızı iddaaname bile kanıtlayamıyor ne küme düşmesi.

Ancak ts ve bjk kesin şike yaptı bu bariz belli iddaanama de.
Ayrıca geriye yönelik dava açılmaya başlanırsaki ki gs´ ye açılacak yanılmıyorsam. Denizli´ deki kayıp 1 milyon USD nin hesabını veremiyorlar buda şike.

Bunlar ters manyel yapıyor‚ amaç kendi paçalarını kurtarmak.

BU DÖNEMDE KAFASI ÇALIŞAN KODUMU OTURTACAK YÖNETİCLERE İHTİYAÇ VAR. AHHH AZİZ BAŞKAN AHHH BİR ÇIKSAN DA ALAYINA....................... NEYSE!!!

----

:Z19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt