Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

Ahahahahhahhahhahahahahahaha

Antu.com Cep Forumları

acılan konuya bak:D

mcamdal - 05.01.2012 20:23

kız arkadaşım 25 yaşında‚aynı şehirde erzurumda yaşıyoruz o üniversite okuyor. aşırı dağınık bir yaşantısı var artık bundan mıdır bilmiyorum kendisine bakmıyor. afedersiniz burdaki bayan üyelerden çekinerek söylemek istiyorum ki sakalları ve bıyıkları var. bu kız arkadaşada direk söylenmez ki ? kalbi kırılır felan onu üzmek istemem ama bunu nasıl anlatabiliriz ki ?

Ulan siz beni gulmekten oldurmeye mi calisiyorsunu :D :D :D :D

Olm sizmi açıyosunuz lan bu konuları harbiden şüphelenmeye başladım bu kadar mal olunmaz cidden

Uyandırma, Uyandırma, Uyandırma..................

Susssssssssssssssssss................

Füfüfüfü bak kuş geçiyooo.....

:D :D :D

Olm sizmi açıyosunuz lan bu konuları harbiden şüphelenmeye başladım bu kadar mal olunmaz cidden

Sadece antuda değil, diğer tüm forumlarda Samsun 2-0 iken aslan Samsun, aferin Samsun, hele antuda Samsun şike yapmaz, böyle koyar gibi coşmalar, maç 2-2 dan sonra 2-0 dan maçmı verilir, Samsun kümeye, antudakiler şikeee diye bağırmaya başlamışlar. Antudakiler böyle kalecimi olur, amatör takım kalecisi diyorlar, adam fb'den kiralık. :D

Ama bugün maçın 4-2 biteceği sadece bizim değil, diğer takım taraftarlarının da içine doğmuş, 2-0 dan sonra bile 2-4 biteceğini söylüyorlardı. Bu da hoş manzara. :D

hahaha bu ne lan 2-0 dan 4-2 böyle güldürmedi beni. Ulan iyiki varsınız komikler şakacı kuşlar sizi :asd:

1nh4b.jpg

1nh4p.jpg

1nh4w.jpg

1nh56.jpg

1nh5h.jpg

1nh5s.jpg

4-2 den sonra her türlü hakaret var girip okuyun gerçekten komikler la :)

olay bitmiş boşuna debelenip kendimizi ne üzelim ne yoralım!

kaç yıldır tüm lige karşı verdiğimiz mücadeleye yeni bir sezon ekliyoruz..

böyle komik bir maç olamaz..

6s nin ilk yarı doğru dürüst pozisyonu yok‚ samsun 2 tane süper gol atıp 1-2 tane de kaçırıyor.

6s ceza sahasına giremiyor doğru dürüst‚ bizim ordudaki durumumuzdan beter durumdalar.

çok garip bir 2. devre başlıyor...

1. yarıdaki samsun takımından eser yok... o takımın oyuncuları formaları çıkarmış 1. amatör liginde bir takımın futbolcularına giydirmişler‚ o 2 golü atan takım o değil o topu oynayan takım samsun değil.

hele o yedikleri 2. gol var ya evlere şenlik. yok böyle bir komedi....

halbu ki 6s nin bırak 4 golü atmayı berabere kalsalar taraftarlar göbek atacak ama bi bakıyorsun 33 dakkada 4 tane yemiş.

adama oha derler

hayır tamam samsun oynamıyordur penaltıdan duran toptan şurdan burdan girmiştir 2 tane

aslında topu oynayan oyunu domine eden 6s dir o zaman zaten beklersin sonucun değişeceğini ..yav en kötü berabere biter maç dersin... ama ne alaka yav.

tamamen komedi bir 2. yarı..

2. yarıya 3. ligten zırtgücü yeni bırtspor 2-0 galip başlasa o maçı en kötü ihtimal 2-2 bitirir zorlasalar yenerler bugünkü 6s yi...

olay anlaşıldı hadi hayırlı olsun

sinirden yazdıkça yazacam ama uzadıkça yavaş yavaş başka yerlere kayacam ceza alacam

ne yapıp edip play off lara makul bir puan farkıyla girmekten başka çare yok

gerisini unutun‚ boşverin transferi falan bunlara takat yetmez...

[alıntı yap]

Antu.com Cep Forumları

akıncı-fb - 07.01.2012 21:38

Mesajı Gönderen: 1907goal:cLink:3479579

2. golde kaleciyi takip edin

kusura bakma ağır konuşacam olmayacak..o kaleci bizden kiralandı..çok ta yetenekli gözbebeğimiz..ne ima ediyorsunuz yav..

samsun 2. yarı aptalca goller yedi sonra dağıldı ..telegoldeki geyiklerin sohbetine döndü bir a.çakara gargamel ve ekibi eksik

:asd:

spiNoid - 05.01.2012 17:48

Kardeşim zaten sahada şike mike yok ki‚ hiç bir maçı şikeyle aldığımızı iddaaname bile kanıtlayamıyor ne küme düşmesi.

Ancak ts ve bjk kesin şike yaptı bu bariz belli iddaanama de.
Ayrıca geriye yönelik dava açılmaya başlanırsaki ki gs´ ye açılacak yanılmıyorsam. Denizli´ deki kayıp 1 milyon USD nin hesabını veremiyorlar buda şike.

Bunlar ters manyel yapıyor‚ amaç kendi paçalarını kurtarmak.

BU DÖNEMDE KAFASI ÇALIŞAN KODUMU OTURTACAK YÖNETİCLERE İHTİYAÇ VAR. AHHH AZİZ BAŞKAN AHHH BİR ÇIKSAN DA ALAYINA....................... NEYSE!!!

----

:Z19:

Beyni süblimleşmiş bu arkadaşın.Beyin diye bir organa sahip değil.Yazık,Allah yardım etsin.

başlık: Galatasaray´ı Küme Düşürebiliriz!!!

report46 - 28.12.2011 15:42

Evet şaka değil‚ eğer bu iddianame ve tapelerle küme düşürülebiliyorsak biz de rahatlıkla Galatasaray´ı yanımıza alabiliriz. Gerekenler:

1-Saf ile salaklık arasında gidip gelen bir topçu

2-Bir miktar para (ki aramızd toplasak yeter)

3-Galatasarayın küme düşmesi karşılığında 3-5 aydan fazla olmamak kaydı ile hapis yatacak gönüllü (tek maç ve teşebbüste kalacağı için daha fazla ceza almıyorsunuz)

4-Saf ile salaklık arasındaki futbolcu ile temasa geçecek kişi (bir miktar para karşılığında 3-5 ay yatmayayı göze alacak bir sürü menajer ortalıkta nasılsa)

5-SMS pakedi (azami 20-30 tl masrafı var)

Prosedür

1-Topçu arkadaşı arayacak kişi ile (diyelim menajerle) temasa geçilir

2-Kendisine bu tuzak için anlaştığımız kadar paranın yarısı peşin olarak verilir

3-SMS pakedimiz olduğundan tanıdığımız tanımadığımız ne kadar spor adamı‚ kişi‚ kurum varsa "duyum var gs xxx topçusuna şike teklif edecek" denir

4-Bu nedenle teknik takip kendiliğinden başlayacaktır (Lube´nin kulakları çınlasın yemlemenin böylesini kimse görmemiştir.)

5-Hedef topçuya telefonlar edilir‚ ve telefonda "Galatasaray şu kadar para veriyor‚ sonra da transfer sözü veriyor" denilir.

6-Saf topçumuz oltaya gelir‚ para verilir (gerçi verilmese de olur‚ nasılsa teşebbüs yeterlidir)

Bu işler sonucunda mahkeme muhtemelen Galatsaraya ceza veremez‚ sadece fedakar arkadaşımız (o da belki) ceza alır. Ama TFF nasılsa "kanaatle" karar verebildiğinden Galatasaray küme düşürülmek zorunda kalınır

Bir kısım medya başta Ahmet Çakar olmak üzere bu senaryoyun üzerimizde uygulanmasına çalışıyor. Allahtan son 1-2 programda Lube olsun Ömer Çavuşoğlu olsun bu trafiğin komplo ihtimalini anlattı. Ama resmi yerlerde bu senaryoyu anlaatmalıyız hem de daha etkin biçimde.

[alıntı yap]

Gerçek olamaz.Biri bana bunun şaka olduğunu söylesin.

direnFB - 30.09.2011 14:55

Doğmama dört ay var daha... Ama vatandaşlık numaramı almadan FENERBAHÇE KART numaramı aldım. 1907 0234 1955 5815 nolu kartla artık resmi bir taraftarım. Babamın kızıyım ben. Bu kirli düzene direnecek bir kişi daha yolda... Şirin ve sevimli bir bebek değil‚ inatçı‚ sevdalı bir FENERBAHÇE´li daha geliyor...

Safları sıklaştıralım ama bana da yer açın!

Bu kişiler hakkında fikir edinmek için benim yazımı okumanızı tavsiye ederim. aslında çok daha fazla yazmak isterdim ama fazla kendimi yoramam bunlar için...

https://www.gscimbom.com/forum/temi...bizden-degildir-_-sonucuna-da-katlanir-_.html

direnFB - 30.09.2011 14:55

Doğmama dört ay var daha... Ama vatandaşlık numaramı almadan FENERBAHÇE KART numaramı aldım. 1907 0234 1955 5815 nolu kartla artık resmi bir taraftarım. Babamın kızıyım ben. Bu kirli düzene direnecek bir kişi daha yolda... Şirin ve sevimli bir bebek değil‚ inatçı‚ sevdalı bir FENERBAHÇE´li daha geliyor...

Safları sıklaştıralım ama bana da yer açın!

Bu takımın taraftarlarına üzülüyorum.Cidden, sadece antu değil, bugün gittim maçı izledim bunların arasında, bu kadar mı tarafgir olunur, bizim maçlarda ofsayt, faul evet kırmızı kart sesleri duyulurken bunların maçında kendi adamlarına elleşme diğer adamları biç ses yok..O yüzden şaşırmadım bunlardan..

Beyler onu bunu bilmemde ;

Fenerle kimse basa cikamaz!!!

:asd:

not ; bu cumleye kontra yapilip feneri kimse s...ne takmaz demek lazim:asd:

Bir şey demiyorum . yorumları bekliyorum....

213qwe.png

__

Bu daha bombaymış yahu :D :D :D

__

rewvg.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt