Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

Lkm - 12.01.2012 18:58

Mesajı Gönderen: comandante_1907:cLink:0161043

1- İddianameyi koyacaklar o kesin ama iddianamenin bu dava ile ilgisi yok‚ çünkü bu dava bizim şike yapıp yapmadığımızla ilgilenmiyor‚ savunmamız alınmadan CL´den men edilmemizle ilgileniyor.

2- CAS‚ diyelim ki iddianameyi ciddiye alarak karar vermek istedi‚ biz de iddianamede sadece Fenerbahçe mi var acaba diye güzel bir soru sorarız kendilerine... BJK‚ TS...

Her iki türlü de sıvamış oluyorlar bence.

İddanamede delil yokki renkdaş nesini koyacaklar

orci84 - 12.01.2012 19:15

chemedya UeFa Casa savunma yerine iddianameyi koyduysa FB´nin 40 milyon Eurosu hayirli olsun diyebiliriz :)

Adam Pollyanna beyler!

ads.bmp

ahaha ( fb'nin geçen yaptığı mitingten )

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Fener_1907 - 12.01.2012 18:28[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bos.gif

Pazarlıklar yapılıyor. Uyan ey Fenerbahçeli !

Sevr Antlaşmasını bize dayatmaya çalışıyorlar

hahhhasdhafdashfgdhsfksdfl bunlar harbiden angut ya

vatan elden gidiyoooooooooooooooorrrrr koşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn hücuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mmmm Allah Allah Allah

Doğru söze ne denir :D :D :D

4951incip9464992.png

Ben boşuna demiyorum gördüğüm en mal taraftar topluluğu Angutlar diye;

Birileri ARTIK BİRSEYLER yapmalı.

gs Türkiye KUPASI macını SALİ GUNÜ OYNADI. ideali iki gun ara sonrası yeni mac bu hep boyle. CUMA GUNÜ NEDEN gs´ye mac yaptırmadı TFF?

Cok rahat cuma gunü oynayabilirdi. Haftasonu mac yapsın igs diye çırpınıyorlar.!

Biz buna boyun mu eğeceğiz boyle?

LUTFEN bunu dikkate alalım. Mantiken gs cuma oynaması gerekirken neden Cumartesi? Tr kupasını Sali gunü oynamış. 2 ideal gun arasını yapmış.

:lol:

İdeali iki günmüş la o kadar yazı yazmışlar herkes haklı görmüş bir malda çıkıp dememiş ki hacı o zaman o hesapla bizimde pazar maç oynamamız gerekirdi bizim arada 3 gün :D

Adam haklı ... !!!

Aslında lig maçını Kupa maçının maç bitiminde (22.15 te maç bitiyor) 22.30 da hemen başlatabilirdi TFF...

15 ideal dakika kalıyor dinlenmek için. Yeterli olurdu...

Ya bunlar ne içiyor acaba ...

Sırf bunu sormak için ne yapıp edip üye olacağım ve soracağım...

:D :D :D

Ben boşuna demiyorum gördüğüm en mal taraftar topluluğu Angutlar diye;

:lol:

İdeali iki günmüş la o kadar yazı yazmışlar herkes haklı görmüş bir malda çıkıp dememiş ki hacı o zaman o hesapla bizimde pazar maç oynamamız gerekirdi bizim arada 3 gün :D

1tukr.jpg

Kıskanç bir kuş.

aklı topal hepsinin.

Birazda benim yazdıklarımdan alıntı yapın :D

Valla mal bunlar:D

lem0naide

Spor Toto Süper Lig 20.Hafta Karşılaşmaları

Cook rahat berabere bitebilirdi bu mac. Nasıl olduysa olmadı.

GS-Karabük maçı hakkında :D

forza kamillerde bence bunların sınıfına ulaştı. onlarında acmak lazım. enstantenelerini.

forza kamillerde bence bunların sınıfına ulaştı. onlarında acmak lazım. enstantenelerini.

Ben geçen de yazdım. Benim çoğu yakın dostum Beşiktaşlı. O yüzden hep yakından takip edebiliyorum. Bu Demirören yeter dedikleri ama seçimde bir gecede karar değiştirdikleri seçimden sonra taraftar profili inanılmaz değişti.

Şimdi haber gelse 2 lig düştünüz tüm kupalarınız alındı diye olsun bizde Quaresma var, bütün dünya izliyor bizi, yıldızlar topluluğuyuz yazacak kıvamda çoğu.

Ben geçen de yazdım. Benim çoğu yakın dostum Beşiktaşlı. O yüzden hep yakından takip edebiliyorum. Bu Demirören yeter dedikleri ama seçimde bir gecede karar değiştirdikleri seçimden sonra taraftar profili inanılmaz değişti.

Şimdi haber gelse 2 lig düştünüz tüm kupalarınız alındı diye olsun bizde Quaresma var, bütün dünya izliyor bizi, yıldızlar topluluğuyuz yazacak kıvamda çoğu.

her hafta aynı şeyler yazılıyor forzada. arkadan ittiriyorlar. anadolu takımları birtek bize köpek gibi oynuyor. aralarından dogru dürüst yazan kişiler var. ulan sen ankaragücünün a2 takımına karşı zar zor pozisyona giriyorsun. ondan sonra bize köpek gibi oynuyorlar diyorsun. birde bizi övenlere, bunları 5liyorduk ne cabuk unuttunuz diyenler var. gelsinler bizim sahaya gercek 5 lemek nasıl oluoyrmuş görsünler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt