Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

‎- Salak

+ Aptal

- Geri zekalı

+ Mal

- Fenerbahçeli

+ Ohaaa bu çok agır oldu :S

- Haklısın Özür dilerim.

Charismatiq - 23.01.2012 13:30

Fenerbahçemizin TFF ve UEFA aleyhine CAS´ta açtığı davanın ilk duruşması 22 Mart´ta yapılacak..

Gelsin Paracıklar...

bunların böyle deyip sonra döt oluşunu cok seviyorum:D

Antu cildirmis beyler duyduguma göre. Doldurun burayi. :)

Shaqiri fena koymus antu'ya, gerizekalılar

Ertem - 23.01.2012 19:10

15 milyon bonservis bedeli. gs verecekmiş. versin yalnız şöyle bi durum var gs´ın ihtiyacı olan bölge shaqiri´nin tarafı değil. isviçre liginden gelen adamlar baya sıkıntı yaşıyor görüldüğü üzere. Arda´ya yakın potansiyelli bir adam shaqiri.(o yaştayken).

Tahminim burda bacağını eline verirler arkadaşın. ya da patlaması uzun sürer. Ben sanmıyorum verim alabileceklerini.

ama alsınlar sorun değil. Lig çok sıkıcı oluyor çünkü. Dengimiz olabilen bi rakip yok.

15 milyon bonservis bedeli. gs verecekmiş. versin yalnız şöyle bi durum var gs´ın ihtiyacı olan bölge shaqiri´nin tarafı değil. isviçre liginden gelen adamlar baya sıkıntı yaşıyor görüldüğü üzere. Arda´ya yakın potansiyelli bir adam shaqiri.(o yaştayken).

Tahminim burda bacağını eline verirler arkadaşın. ya da patlaması uzun sürer. Ben sanmıyorum verim alabileceklerini.

ama alsınlar sorun değil. Lig çok sıkıcı oluyor çünkü. Dengimiz olabilen bi rakip yok.

2 hafta önce güç tuvalet yoktu güç dengeleri değişmişti 2 galibiyetle 5409854958 derece döndüler arkadaşlar. rakipleri yokmuş

önemli oyuncu inşallah bildirmekle kalırlar henüz 20 yasında cok iyi oyuncu olacak.

Stoch tarzı bir isim.Biraz daha zekisi ama daha kötü şu atanı.

Nedense isviçre ligi topçularına bir türlü sıcak bakmıyorum . Eğer Hollanda İngiltere Fransa tipi liglerde 20 yaşında bu derece oynasaydı bir nebze iyiydi ama oynadığı lig kolay bir lig açıkcası burada ayagına iki sert girdiler mi korkar kaçar

Shaqiri yi alabilecek maddi güçlerinin olduğunu sanmıyorum.Eğer basel akıllıysa 20 den aşşağı bırakmaz.Piyasası olan bir futbolcu.

Aslında bu tarz transferler süper ötesi ezikler için

En son böyle sevinirlerken Stoch´u ellerinden almıştık. Bir bakarsın bunu da alırız

eger boyle bı transfer yaparlarsa bılkı sampıyonluk garantısı almıslardır bunlar yoksa yemez o kadar para vermek

shaqiri 15 milyon büyük kazık !

..

Sek içme diyorum şu mereti

Cevap: Antu'dan Enstantaneler

giremiyorum lan antu'ya yuklenmiyo sayfa, neler donuyo acaba angut kalesinde :asd:

Onur Şenol - 26.01.2012 15:57

kupa geliyor trabzon.

hazırlayın kendinizi‚ altınızı ısıtın‚ uzun uzun oturursunuz üstüne..

aldınız 58´i de‚ babayı da..

Ulan sanki istedikleri oldu gibi konuşuyorlar.Gerçi kullanıcı adına bakılırsa Trabzonlu olup,dalga geçme olasılığıda yüksek. :asd:

BurakFB16 - 26.01.2012 15:50

Çok önemli bir olay bizim için. Federasyona ‚ Lazyoya‚ tinercilere kapak olsun

Bankasya'da oynamayı bu kadar mı çok istiyordunuz? :D

opala - 26.01.2012 16:02

yemin ediyorum bi b..k anlamadım diğer tarafta cinconlular seviniyor fenerbahçe kesin küme düşüyor diye bu tarafta fenerbahçe taraftarı seviniyor kafam karıştı

iddianamedeki 8 takım değilde 1-2 takım düşer dedi.

Dogru soylemis Galatasaray v Trabzonspor macinda Kazim dangalagi bilerek kirmiz kart gorup gulerek oyunu terketmis Galatasaray´in Trabzon´a maci nasil sattigi tescil edilmistir.

Aradaki bu ahlaksiz anlasma nedeniyle 1-2 tanesi duser dedigi takimlar Galatasaray ve Trabzonspor Bank Asya´da birbirlerini yer ezikler!

:D BUNLARDA BEYİN BİLE YOK :D:D

ottomanfb1234 - 05.01.2012 19:47

Mehmet Ali Aydınlar ancak Gs li ağabeyleri istifa et diye bağırdığı zaman istifasını verir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt