Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

24g7h.jpg

Ne oldu öyle ya?

iddianamedeki 8 takım değilde 1-2 takım düşer dedi.

Dogru soylemis Galatasaray v Trabzonspor macinda Kazim dangalagi bilerek kirmiz kart gorup gulerek oyunu terketmis Galatasaray´in Trabzon´a maci nasil sattigi tescil edilmistir.

Aradaki bu ahlaksiz anlasma nedeniyle 1-2 tanesi duser dedigi takimlar Galatasaray ve Trabzonspor Bank Asya´da birbirlerini yer ezikler!

:D BUNLARDA BEYİN BİLE YOK :D:D

salak valla lan geçen sene gelen giden vurdu bize içeride dışarıda TS'ni geçen sene bizi yenmesi çok anormal olmamalı

'' Şenol Güneş ne demek istedi anlayan var mı? Kuşlar, çiçekler, mutlu ineklerden bahsediyordu bir ara ama 58'in lafı bile geçmedi.

Ha bir de, Demirören sazı eline alıp, "Fenerbahçe'miz" dedi ya, dayanamadım ağladım ya. ''

Nasıl bir beynii var bu adamın :D

iddianamedeki 8 takım değilde 1-2 takım düşer dedi.

Dogru soylemis Galatasaray v Trabzonspor macinda Kazim dangalagi bilerek kirmiz kart gorup gulerek oyunu terketmis Galatasaray´in Trabzon´a maci nasil sattigi tescil edilmistir.

Aradaki bu ahlaksiz anlasma nedeniyle 1-2 tanesi duser dedigi takimlar Galatasaray ve Trabzonspor Bank Asya´da birbirlerini yer ezikler!

:D BUNLARDA BEYİN BİLE YOK :D:D

hayattan soğudum vallahi

allahımı seven biri beni vursun

'' Şenol Güneş ne demek istedi anlayan var mı? Kuşlar, çiçekler, mutlu ineklerden bahsediyordu bir ara ama 58'in lafı bile geçmedi.

Ha bir de, Demirören sazı eline alıp, "Fenerbahçe'miz" dedi ya, dayanamadım ağladım ya. ''

Nasıl bir beynii var bu adamın :D

Şenol Hoca'nın ne dediğini anlamadıysan toplantıdan da anlamamışsındır

Şenol Güneş Anlamlı Bir Konuşma Yaptı.

BJK Başkanının "Fenerbahçeli" Olduğunu Öğrenmemiz İyi Oldu. Yazıklar Olsun Der ve Giderim :)

son 10 sayfayı okudumda çok iyi bunlar ya :D

vakit buldukça ilk sayfadan devam edicem...

Natonun helikopter ihalesinin bittiğinin ertesi Aziz Yıldırım serbest F.bahçe tüm iddialardan temize çıkacak.Tabi Çalık grubu ihaleyi kazanırsa.Bunda en zararlı UEFA ve TFF çıkacak keza F.Bahçe ve Aziz YILDIRıma ödedikleri tazminatla kalacaklar.....

:Z3:

Samsun tecavüz ederken:

ibofb - 02.02.2012 19:35

31 puan arkandaki takıma da yenil fenerbahçe...şahlandırın samsunu..samsun değil biz küme düşeceğiz sanki..

Dogru tespit yapmis arkadas :D

forza:Biz kupayı verdik sizde verin.

antu:ne vericez parasıyla almadık mı?

(anonim)

6s euroligte 6da sıfır yapacak :)

başlık yola devam ediyor :D

==========

msolum

-alıntı-

Mesajı Gönderen: kerem emre

Olympiacos ve CSKA´yı dünyanın herhangi bir yerinde yenmelerine imkan yok‚ belki Efes´i yenerler içerde‚ o da zor...

İkisini de yendiler

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
24g7h.jpg

Şimdi başlığı açanada altına salak salak yazanlarada çok ağır küfür edecemde zor tutuyorum kendimi. Ulan sizin yüzünden bizde aynı gerzek sınıfına giriyoruz. Size ne gs´nin basket maçından? Ne oldu konuyu açan‚ utandımı şimdi. Rezil olduğuyla kaldı‚ kendiyle birlikte bizide rezil etti. Silin şu konuyu yada kitleyin. YETER!

:D:D sIkInti var[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

İbo Kutluay: "Galatasaray taraftarı rüya görmesin cska'yı ağzıyla kuş tutsa yenemezler"

buda antu kafası

Beyler bizim onlara onların bize bu kini nereden geliyor anlayamıyorum yani sonuçta sokakta hergün muhabbet ettiğimiz insanlar bunlar benim sevgilim birinin karısı diğerinin arkadaşı,kankası,vs... yani bizim onların onlarında bizim böyle saçmalıkları yapan adamlarımız mevcut iki tarafında daha fazla hoşgörüye ihtiyacı var iki tarafın da taraftarları tinerci Bjk taraftarı gibi değil bu net.Fenerbahçe'yi bende sevmiyorum ama yöneticilerini birkaç yerli futbolcusunu falan o kadar bu adamlar Türk insanı bizim dostlarımız,akrabalarımız bizim

işimiz saha içinde bitmeli sadece stad içinde rakip olmalıyız.Yani böyle rencide edici gurur kırıcı şeyleri kendi aramızda/onlar da kendi aralarında alay konusu yapmasa daha güzel ve tatlı bir rekabet olur ve Türk futbolu gelişir.Bundandır ki Fenerbahçe taraftarı A.Yıldırım gibi bir at hırsızına tapıyor niye A.Yıldırım Galatasaray düşmanlığını had safhada tuttuğu için taraftarın hoşuna gitti kara parasıyla da güzel güzel transferler yaptı oh mis.Kaybeden Türkiye ve Türk futbolu oluyor.Sonuçta 2 takımında birbirine karşı zaafları eksiklikleri var biz taraftar olarak bunları kapatmalarına yardımcı olsak sanırım daha iyi futbol izleriz sahada yani Fener'in Stoch'ta yaptığı gibi şeylerin olmaması gerek artık futbolda en azından Türk takımları birbirine yapmamalı futboldan zevk alan insanlar olarak global futbolda söz sahibi olamıyoruz adımızı bile duyuramıyoruz bu saçma çekişme ve hırslar yüzünden.Yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt