Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

türk futbolunun geleceği yine bize kalmış.

Allah yardım ederse yine başarırız bişeyler. başardıktan sonra bu fbjk lılar yine ortak olurlarla değil mi bizim duygularımıza. bunlar ne adi ne ahlaksız ne yüzsüz adamlar.

:) ben bunlar kadar menfaat düşkünü görmedim kendi tarafında olmayan herkese bi karalama bi kötüleme madem en büyük cumhuriyet sizdiniz neden CLden boynunuzdan tutularak kadiköye fırlatıldınız ? madem büyüktünüzde başınızdaki hala niye içerde yatıyor hiç bişey yapabiliyormusunuz ?

he gel gelelim şu 6-0 rın anlamına sene 2001 - 2002 CL ye ilk kez çıkan bi feboşşş vardı

6 maçta sadece 0 yazı ilede "SıFıR" puan toplayarak tüm istatislikleri alt üst ederek 6-0 unvanına sahip olmuştur..

Feboşşun tarihi sadece işine geldiklerini yazar o yüzden akılda kalması çok kolaydır..

Antu'ya bakıyorum, kendi sitelerinde bize acaip küfür ve hakaretler var. Hepsi de o kadar komik ki.. :) Tamamen hazımsızlığı ve çekememezliğin resmi belgesi tarzında.. :)

Orda yapılan hakaretlerin onda birini biz burda onlara yapsak direk ban alırız. Bundan rahatsız mıyım, hayır... Aradaki seviye ve vizyon farkı her zaman korunmalı.. :)

Cemaat bunlara karşı olduğunu sanıyolar !!

Halbuki Cemaatin en babaları bunların arkasında ;

RTE ---Fenerli

ÜLKER---Fenerli

Hala hangi akla hizmet cemaat diye tutturuyolar anlamak mümkün değil :D

kalede volkan olmadıgı için yediremediler seref yoksunları

Ulan şu stoch un ayağını kırasalarda o ayak bunların bir tarafına girse. fener sevgisi Türkiye sevgisinden üstünmüş. Onun bunun evlatları ne b.k yemeye başkanınız ağzını kuvayi milliyeden falan açıyor. Yok Atatürk fenerliymiş şuymuş buymuş. Bunu yazanların babasıymış stoch haberleri yok. kadıköyde koyalımda size görün siz Türk' ün gücünü.

28gyw5l.png

Arkadaş rahatsız kendi kendine gider yapıyo :asd:

Ekli dosyayı görüntüle 3633

Haha bilmiyorum okuyabilecekmisiniz ama adam şikeye öyle alışmışki Milano maçı ne zaman bırakacak diye soruyo :D

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 96

Cemaat bunlara karşı olduğunu sanıyolar !!

Halbuki Cemaatin en babaları bunların arkasında ;

RTE ---Fenerli

ÜLKER---Fenerli

Hala hangi akla hizmet cemaat diye tutturuyolar anlamak mümkün değil :D

Bunlara göre hem cemaatçiyiz hemde mason

gece ile gündüz gibi farklı şeyler. ne diyeceklerini kendileride bilmiyor.

antuya girdim orayı okumaya başladım. Yaklaşık bir saattir okuyorum ama ne söylediklerini anlayamıyorum bir türlü. Yaptığım çıkarım; onların kafalarında bir sorun olma ihtimali sıfır. Çünkü adamların kafalarının içinde beyin yok. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt