Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

fesis - 10.04.2012 15:33

Valla maçlara baktığımda 6S TS´ye her iki maçta da puan kaybedebilir‚ bize de her iki maçta da puan kaybedebilir. Deplasmanda BJK´ya da puan kaybedebilir. Sadece içerde BJK´ya kesin alır diyebiliyorum.

Bizim maçlara baktığımda ise içerde hepsini alırız‚ dışarda hepsinde puan kaybedebiliriz. 3 maçta puan kaybetme durumumuz olur bence.

İlk 3 maçı kazanırsak 6S panik olur bence.

bence bunlar şimdiden şampiyonluklarını kutlasınlar. 2 dakka felan kesmiyor bunları 1 ay boyunca kutlasınlar zevklerini alsınlar.:D

4b7b2.jpg

Şimdi bu kişiye ne desek???

En iyisi Allaha havale edelim, onun seviyesine düşüp de forumu kirletmeyelim!

Hadi o sıradan bir fener taraftarı peki bu gazeteci bozuntusuna ne demeli?Sürekli Galatasaray'a sallayan bir tetikçi sanıyordum ama çok daha fazlası varmış kendisinde

Hadi o sıradan bir fener taraftarı peki bu gazeteci bozuntusuna ne demeli?Sürekli Galatasaray'a sallayan bir tetikçi sanıyordum ama çok daha fazlası varmış kendisinde

Muhtesem Yuyzyil konusunda hakli.. ama olmus insana denilmez neolursa olsun... yakismaz..

bu girgini internetspor unlu yapti adammi oldu simdi?

tam bi girgin ya.. tip herif

bu konudada bence bosverin.. dengesiz insan heryerde.. ceza yemeye deymez.. ona bakacak olursan Trabzonlu caki atti.. nekadar Volkani sevmesemde.. Volkana isabet etse acik sekilde neler olurdu?

yani Kufur eyvallah heryerde olan bisey.. fiziksel bi kotulugu yok.. ama madde atmak cok sacma geliyor bana..

Muhtesem Yuyzyil konusunda hakli.. ama olmus insana denilmez neolursa olsun... yakismaz..

bu girgini internetspor unlu yapti adammi oldu simdi?

tam bi girgin ya.. tip herif

Abi zaten göçmüş gitmiş bir insan hakkında konuşmasını diyorum diğer kısım tartışmaya açık tabiki.

424418_3191928910695_1040049749_3006674_2083481287_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt