Cagdas Turk
Kırmızı Üye
- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 0
- 856
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
yazık
yazık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahını seven Antu'ya girip Bjk - Galatasaray maç topiğine baksın biraz ibretlik mesajlar vargece gece iyi güldüm
![]()
Bu adamlar nerde yaşıyorlar anlamıyorum.
Beşiktaş Galatasaray maçı öncesi yazmış birisi
BJK 2-0 veya 3-0 yener GS defansı evlere şenlik‚ basit hatalar yapıyorlar. Eğer biz Trabzon maçındaki rakibin beynini pelteye döndüren müthiş pas trafiğini ve süper oyunumuzu oynarsak haftaya bu GS ye sahasında tarihi fark atarız.
)
yenmeyi gecti. tarihi fark atıcak. bunlar deplasmanda bir ankaragücünü yendi onuda zar zor yendiler hıyarlar. ilk macta biz macı 3-0 yapınca bitsin artık mac diye tutuşuyorlardı bu angutlarBeşiktaş Galatasaray maçı öncesi yazmış birisi
BJK 2-0 veya 3-0 yener GS defansı evlere şenlik‚ basit hatalar yapıyorlar. Eğer biz Trabzon maçındaki rakibin beynini pelteye döndüren müthiş pas trafiğini ve süper oyunumuzu oynarsak haftaya bu GS ye sahasında tarihi fark atarız.
)
Allahını seven Antu'ya girip Bjk - Galatasaray maç topiğine baksın biraz ibretlik mesajlar vargece gece iyi güldüm
![]()
![]()
bunu söyleyen taraftarın takımı 10 maçta şike ve teşvikden yargılanıyor ve ilk etik kurul raporunda şike ve teşvik yaptığı belirlenmiş takım dıLigi pislige çeviren kendi takımları oysaki
![]()
)
)