Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

emre nin ırkçılık olayına tff nin verdiği komik ötesi örtbas etmeye yönelik cezası için ''zokora iftira atmış emre suçsuzmuş ts den davacı olalım'' da gördüm ya artık antudakilerin ölüsüne işemem o kadarını söyleyeyim...tamam çoğu mal kabul zaten kendileri de farkında.ama abi içlerinde hiç mi bi tane azbuçuk bir kaç hücresi çalışan bi adam çıkıp beyler napıyosunuz saçmalamayın tff ..tümüzü yalıyo işte daha neyin tepkisini gösteriyoruz demiyo lan.valla demiyo.antuda yazı yazan en azından bir kişi görsem gidicem diyicem usta azcık konuşsana ya havadan sudan hiç farketmez kendinden falan bahset çok merak ediyorum sizi diyicem.valla oturup dinlicem...öyle sosyal konulardan da olabilir.yeter ki canlı canlı konuşsun lan.annesiyle babasıyla da tanışmak isterim.çocukluğunu falan anlatın nasıl bi hikayesi var anlatın azcık derim...beyler virüs olmasın bu antu? bi program falan olabilir harbiden.normal zeka seviyesinde insan olarak düşünemiyorum bi türlü.

Arkadaşlar bu sabah yağan yağmurdan sonra açılan bir konu :asd::asd:

4q656.jpg

Ankara vardı ama İstanbul'da varmıydı bende bilmiyorum. :D

Ben artık inanıyorum ki o sitede muhtemelen bir avuç fbli organizma var.Kalanı kesinlikle gsli dostlarımızdan kurulu ve bize şaka yapıyorlar :D

Abi bunların hepsi tam geri zekalı topluluğu. Bunlarla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum.

fenerli olduklarını bilmesem, hangi gezegende yaşayıyor bu angutlar diye sorasım geliyor

sadece

Uyarı : Son satırlarda gözyaşlarınız sel olabilir sonra uyarmadı demeyin :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt