Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Hayatımda bu kadar gerizekalının bir arada olduğu camia görmedim :asd:

Geçen gün birileri yazmıştı.Okuyunca çok hoşuma gitmişti.

Kendimize böyle bir ezeli rakip seçtiğimiz için utanıyorum demişti.Değişik bir yaklaşımdı.Çok da haklıydı...

Şike onlarda

Terör onlarda

Irkçılık onlarda

Kara para aklama onlarda

G.zekalı taraftar onlarda

sahte kutlamalar onlarda

Pkk gibi hapisten yönetilen bir kulübün, her dalda bu kadar küçüldüğünü daha önce hiç görmemiştim.

Gerçekten suç bizde..Kendimize adam gibi bir ezeli rakip neden bulmadık..

burdaki zavallıların nerdeyse hepsi paranoyak olmuş. bütün bu yaşadıkları olayları tamamiyle bize mal etmeye çalışıyorlar. hattta amaç Galatasarayın önünü açmakmış 5 yıl. bilmiyorlar ki biz 5 yıl şampiyon olsak tekrar bi avrupa kupası gelecek türkiyeye. keşke olsa ama düzen bu kadar bozukken ona ihtimal veremiyorum nedense. söz konusu fenerbahçe olunca iq ları sıfırlanan amele beyinli insanlar topluluğu bunlar gözümde

Hem Aziz Yıldırım‚ hem Adnan Polat´ın Türk futbolundan silinmesi çabaları tesadüf mü?!

angut.comdakiler şamar oğlanını özlemişler ünal aysal sanırım ağır geldi :D:D:D

GkRFi.gif

Bunlar harbi israf la diyecek tek kelime yok bunlar için. Adnan Polat'ı tabiki de seversiniz tam bir ezikti çünkü..

Hey yüce Allahım bunların aklı hep üçkağıtçılığa mı çalışır?

Ulan her ceza alan o zaman hafta içi hazırlık maçı yapar cezasını geçiştirirdi

------

koyu işaretlediğim kelimeler yanyana geldiğinde angutlar için geçerli olmuyor...

Sistem error veriyor..

Cümleyi şöyle değiştirsek ...

" hep 3 kağıt var kafalarında "gibi mesela...

:sgr:

Hey yüce Allahım bunların aklı hep üçkağıtçılığa mı çalışır?

Ulan her ceza o zaman hafta içi hazırlık maçı yapar cezasını geçiştirirdi

Hem Aziz Yıldırım‚ hem Adnan Polat´ın Türk futbolundan silinmesi çabaları tesadüf mü?!

angut.comdakiler şamar oğlanını özlemişler ünal aysal sanırım ağır geldi :D:D:D

GkRFi.gif

Hahaha bu sene de tek eğlence yine fenerbahçe...

Tam sopalık adamlar gerçekten. Aklı başında insanların bunların ortamında işi yok. Yani mantıklı yazanları da şutluyorlar. Bildiğin Çağlayan çapulcuları gibi basmakalıp insanların olduğu yer.

R ile C arasında kilometrelerce fark var

Dirk yerine DİCKyazmayı nasıl becermiş acaba :005:

R ile C arasında kilometrelerce fark var

Dirk yerine DİCKyazmayı nasıl becermiş acaba :005:

Aslında art niyeti yok. **** kelimesinin aslında iki anlamı var. Birincisi Richard isminin kısaltılmışı, ikincisi de ****cissel adı ile bilinen kuştur. Kısaca **** denir. Bunlar da kuş olduğuna göre, Dirk'e hemen bir kuş adı vermişler işte. Olay bundan ibaret.

İnanmıyorsanız bakın aha da kuş bu:

https://sdakotabirds.com/species/photos/****cissel.JPG

not: kanaryaya biraz benziyor.

not2: yıldız olan yerler nedense sansürlenmiş. o yıldız olan yerlere D I C K kelmesini koyun.

Aslında art niyeti yok. **** kelimesinin aslında iki anlamı var. Birincisi Richard isminin kısaltılmışı, ikincisi de ****cissel adı ile bilinen kuştur. Kısaca **** denir. Bunlar da kuş olduğuna göre, Dirk'e hemen bir kuş adı vermişler işte. Olay bundan ibaret.

not2: yıldız olan yerler nedense sansürlenmiş. o yıldız olan yerlere D I C K kelmesini koyun.

????

D I C K P ENIS demek renktaş o yuzden sansurleniyor

Bir tane Allah'ın kulu demez mi 'renkdaşlar böyle başlıklar açıp da kendimizi komik duruma düşürmeyelim' diye.

Demiyor arkadaş.

Mehmet ‏@Drmhs

Ortada delil yok düşüremiyorlar.. Aklamaya da cesaretleri yok.. En kolayı , teşebbüs olmuş ama sahaya yansımamış diyip kurtuluyorlar..

12 Numara tarafından retweetlendi

bu arkadas nedemek istiyor biri anlatsin bana. felegimi sasirdim noluyoz

bu arkadas nedemek istiyor biri anlatsin bana. felegimi sasirdim noluyoz

Senin için özel açıklıyorum başkasına sormana gerek yok, seve seve aççıklarım ne demek istediğimi:. D I CK kelimesi ingilizce de 2 anlamı var: Birincisi Richard isminin kısaltılmışıdır. İkincisi D I C KCISSEL adlı kuş türü için kullanılır..... Bir de sözlükte yeri olmamasına rağmen amerikalılar bu sözcüğü, p i p i anlamında kullanırlar.

Ben, DIRK adını yanlışlıkla D I C K şeklinde yazan fenerlinin aslında D I C K CISSEL kuşunu (bknz yukarıda açıkladım) ima ettiğini anlatmaya çalışarak espri yapmaya çalıştım . Ama biraz ağır geldi. Biliyorum bu kadar ağır espriler yapmamalıydım, anlaşılamıyor. Kusura bakma....

Richard'la Dıck'in ne alakası var :) Rick'tır o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt