Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

f5c6eUntitled.jpg

hahaha

Hakan GÖÇGÜN - 10.07.2012 17:42

geçen yıl selçuk‚bu yıl hamit. dünyanın görmedigi taraftar destegini gördügünüz‚bundan sonrada göreceksiniz ama bu taraftarı üzmeye hakkınız yok. kimse hamite çamur atmasın ´iyiki gelmedi´ triplerine girmesin‚ ´ön görüşmemiz oldu‚istersek alırız´ diyip en büyük rakibine kaptırmıcaksın‚ acaip sinirim bozuldu‚ napın ne edin araya girip alın şu adamı.

yerli orta saha olarak daha iyi bi isim yok‚bonservisi çok uygun‚ hamit ayarında bi yabancının bonservisi en az 10 m€ dur‚ gidip costa felan getirirseniz büyük yıkım olur.

geçen yıldan beri yaşadıklarımız bide bu hamit olayı içim acıyor yemin ederim‚ ne güzel gidiyordu transfer tüm sevincim kactı. lassana gelse yine sevinmem artık ki korkuyorum transfer artık çok uzuyacak diye.

:sad007:

Adam olaya objektif bakmış ve doğruları yazmış.

nightmare58FB - 10.07.2012 17:20

Onlarda selcukla hamit varsa‚ bizde´de Salihle Recep var..

Yeterki guvenelim

:asd:

S.Emre ÖZTÜRK - 11.07.2012 09:40

3.2 milyon euro garanti para+

maç başı 30 bin euro X 30 = yaklaşık 1 milyon euro +

cl primi istemiş

yani

4.5 milyon euro senelik

4 senelik anlaşma imzalayacakmış

4.5x4=18 milyon euro

2-3 arası da madride verseler

20 milyon euro = Hamit mi?

selcuk inandan sonra hamitinde hesabını tutmuşlar.:D

mrukt - 11.07.2012 04:38

"Of ya!"

Hamiti kaybetmişiz‚ kaptırmışız ezeli rakibe...

.

.

.

Aman Allah‚ dünyanın sonu mu?

.

.

.

34 yaşında‚ kariyerinin son imzasını atacak olan ve parayı tercih eden bir futbolcu; ne verebilir ki senin hedeflerine?

.

.

.

İlk sene maç seçer‚ iyi oynamış gibi gözükür. İkinci senesinde ise oynamamanın bir yolunu bulur.

.

.

.

Tüh‚ kaptırdık Hamit´i!

.

.

.

Noldu yahu? Peygamber mi indi gökten? Hani‚ harikalar yaratmış bir futbolcu olsan yas tutardık be Hamit‚ be bu yazıyı okuyan kedi. Bayern´den Real´e gitmesini Alman ve İspanyol basını bile "sürpriz" olarak nitelendirmedi mi?

.

.

.

Ne yapmış bu adam Real´de? Yaklaşık 4 yıldır ha geldi‚ ha gelecek diye basın yazdı çizdi o kadar konuşuldu. Buyrun geldi‚ kariyerinin son imzasında‚ para için‚ 34 yaşında‚ sakatlıklarla boğuşan bir Hamit geldi.

.

.

.

Sen Mourinho ol bu yazıyı okuyan güzel kardeşim. Elinde Hamit ve Aquilani var Lassana Diarra var. Kimi oynatırsın?

.

.

.

Be güzel kardeşim‚ o zaman niye yas tutuyoruz? Yada tutuyormuş gibi rol yapıyoruz? Hiç gerek yok bunlara...

.

.

.

Neymiş efendim? Şöyle diyorlar bir de. Çok büyük bir oyuncuymuş gibi‚ yerli olmasının avantajıda varmış. Yerli oyuncudan mı bahsettiniz? Son çağırılan aday kadroda yer alan 8 oyuncu bugün Topuk Yaylasında Fenerbahçe antreman t-shirtleriyle kamp yapıyor sevgili kardeşim. Volkan‚Mert‚Gökhan‚Egemen‚Serdar‚Hasan‚Caner‚Topal.

.

.

.

Geri 5´liyi komple Türklerden oluşturabilecek bir takım olduk artık‚ yabancı sorununu düşünecek son takımız. Üzerimize uyutulmaya çalışılan bu oyuna bir son verin artık. Bırakın gelmesin Hamit‚ vallahi gelmesin. Gitsin 6s´ye.

.

.

.

Geçen sezon 2-3 kere oynayan‚ 34 yaşındaki bir oyuncuya yıllık 4 milyon veredur aslanım‚ ben sana böylede yaslarım...

.

.

.

Ve yaslayacağız‚ bu sefer daha güzel yaslayacağız Allahın izniyle... Taş gibi takım kuruyoruz...

.

.

.

Haydi hayırlı traşlar...

hıyar hamite 34 yaşında diyor:asd:

eveettt angutlar, özer hurmacının taşıdığı, yıldız olma potansiyeli yüksek, fener formasıyla avrupanın büyük kulüplerini peşinden koşturacak aman allahım o nasıl tekniktir o nasıl oyunu okumadır kumaş kalitesi bla blaaa bayrağını salih diye bi çocuğa devretmişler bu sene de onun hayaliyle yanar tutuşurlar :D saatlerdir gülüyorum.hamitten iyi olduğunu düşünenler bile var.salih uçanın kim olduğunu bilmiyorum ama kim olmadığını biliyorum angutcuklar:D arda için özer hurmacıya katlandınız emre çolak için de salihe mi katlanıcanız? sahi gökay mı gökan mı ne bi turuncu kafa vardı ülkenin en iyi yerli orta sahasıydı ne oldu o? :D

Ne yapmış bu adam Real´de? Yaklaşık 4 yıldır ha geldi‚ ha gelecek diye basın yazdı çizdi o kadar konuşuldu. Buyrun geldi‚ kariyerinin son imzasında‚ para için‚ 34 yaşında‚ sakatlıklarla boğuşan bir Hamit geldi.

Bu yorum efsane ya.Ne yapmış bu adam Realde lafı nı gördükçe gülüyorum.İyi 44 yaşında dememiş Hamite.O kadar salaklar çünkü.:D

19ismail07 - 12.07.2012 02:04

eğer burak rezil olmazsa ben eşşek gibi anırırım. bakın görün hiç bir halt yiyemeyecek

:asd:

unbounded_mindd

3-5 tane gol attı diye büyük golcü yaptınız ya şu adamı helal olsun. Kariyerinin sonuna gelmiş bırakın 2 senede iyi oynasın dimi Oturun izleyin gollerini hepsi boş kaleye neredeyse . Hic fiziğiyle ayakta kaldığını falan da görmedim biraz hızlı işte başka numarası yok.

3 5 gol attı dediği Burak 2 senede 50 golu geçti .:D:DKariyerinin sonuna gelmiş dediği adam 27 sını yeni girmiş.Kuyt ozaman firavun olması lazım.muhahahahaha.

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
unbounded_mindd - 12.07.2012 02:24
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

3-5 tane gol attı diye büyük golcü yaptınız ya şu adamı helal olsun. Kariyerinin sonuna gelmiş bırakın 2 senede iyi oynasın dimi
smile.gif
Oturun izleyin gollerini hepsi boş kaleye neredeyse . Hic fiziğiyle ayakta kaldığını falan da görmedim biraz hızlı işte başka numarası yok[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hamit´i almazlar belki artık o bütceyi burak´a ayırdılar yerli olarak.

TFF´yi mail yağmuruna tutalım bu transfer normal değil. Oyun belli olmasın diye de senaryolar uyduruldu yok Lazio yok Moskova. Bu takımlar veremiyormu allah aşkına 5 milyon euroyu

Bu adam komedi lan :asd:

"Antu'dan gözyaşları" olarak değiştirmek lazım başlığı artık.

unbounded_mindd

3-5 tane gol attı diye büyük golcü yaptınız ya şu adamı helal olsun. Kariyerinin sonuna gelmiş bırakın 2 senede iyi oynasın dimi Oturun izleyin gollerini hepsi boş kaleye neredeyse . Hic fiziğiyle ayakta kaldığını falan da görmedim biraz hızlı işte başka numarası yok.

3 5 gol attı dediği Burak 2 senede 50 golu geçti .:D:DKariyerinin sonuna gelmiş dediği adam 27 sını yeni girmiş.Kuyt ozaman firavun olması lazım.muhahahahaha.

edit

#ağlayacaksanız transfer yapmayalım angut kardesler.

rollingrock - 12.07.2012 01:31

bence Fatih Terim araya girdi..adam milli takımdaki bağlantılarını devamlı kullanıyor..kimse de bunun etik olmadığını söylemiyor..Allah korusun biz yapsak kıyamet kopar .

Evet Hamit'te transfer şikesi beyler !!!!111!!! :sad007:

uğur deveci ‏@ugurtotales

Bize nispet yapan şampiyonluk yarınlara kaldı t-shirt'ü çıkaran gs'ye hamit gelince HERKES İSTER FENERBAHÇE ALIR t-shirt'ü çıkarsa ya:))

antu değil ama twitterdan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt