Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

10 kişi bile ezdik bidaha ki maça 9 kişi deneriz artık yoksa lig zevkli olmaz

''eskiden 6s maçlarını koltuğa yayılıp göbeğimi kaşıya kaşıya izlerdim. şimdi şekilden şekile giriyorum maç izlerken. sinirden dişlerimi ne kadar sıktıysam çenem ağırıyo.'':D Adamı keto gibi yaparız bizz ahaha.

adszoz.jpg

arada tek tük mantıklı insanlar da çıkıyor :)

Antu: "İstifa onurlu bir kurumdur bi zahmet hocam"

Forvetteki anlamsız semih şentürk ısrarı‚Şampiyonluk maçını göz göre göre hediye etmemiz.

ısrarlı bir şekilde stoch´u oyundan almalar

formsuz olduğu herhalinde belli olan cristian ve mehmet topuz´da ısrar.

Haydi hocam bir zahmet‚seni çok seviyoruz sevgimizle bırak git.

Fenerbahçe 2 oyuncusunun maliyeti kadar olan bir takım karşısında gol pozisyonuna bile giremiyorsa ne futbol konuşulur ne başka birşey

olmuyor demekki.

giderken selçuk ve semihide alırsan çok büyük iyiliğin olacak bu klube ama çokda iyimser olmamak lazım

angut.com

:D:D:D

Bu salaklar Aykut'un istifasını isteyeceğine Aziz başganlarının istifasını istese.. Ama bunu yapabilecek akil zekayı 2000 yılında biz Avrupayı salladığımızda komple kaybettiler.

Cevap: istifa onurlu bir kurumdur bi zahmet hocam

Hocam arkandayız istifa falan bi daha duymiyim, sen Türk futbolunun Morinho'su hadi bilemedin Ferguson'u falan olacak adamsın..

Adam gibi adam AYKUR GODAMAN :yenieek:

boş konuşmuş aykut bnm gözümde bi dahidir!!! sakın istifa ediyim deme istifa edersen bile semihi, selçuğu, baroniyi, topalı, bekiri, caneri, orhanı vs... yanında götürme ;)

aykut kocaman gibisini zor bulurlar

:lol:

Anaa ne ayak lan bunlar. Antu 'nun büyük bir çoğunluğu yönetime sallıyor.

Hani kocaman gururunuz ? Hani cas namusunuz ? Hani havuzdan çıkıyordunuz ?

Bu camiadan tiskiniyorum :)

Barcelona gaziyla biz de icine kapanik, ciddi duruslu bir eski futbolcumuzu getirelim takimin basina diye dusunduler. Guardiola da birakti zaten. Yildirim kendine tepkiler iyice artinca bir degisiklige gider artik.

Bu kadar erken beklemiyordum. Demek ki aklı başında insanlar da takılıyor oraya, sorunun yönetimde olduğunu kabullenip kulüplerini temizlemeye çalışan insanlar var. Böyle insanlar olursa ebedi dostluk o zaman olur. Ama gece gece harbiden şaşırdım ciddi ciddi yönetime ağır sallayanlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt