Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: istifa onurlu bir kurumdur bi zahmet hocam

Hocam arkandayız... sen bakma kuşlara onlar futboldan anlamıyorlar....:weqweq:

Cevap: "istifa onurlu bir kurumdur bi zahmet hocam" | Angut.com

Öf 15 gün önce ki konuyu yeni gibi niye açarsınız ki

Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Bırakın uyanmasınlar la

ccc Aziz Yıldırım ccc

Uyansınlar. Futbol temiz olursa uyanık da götürürüz biz bunları. Ama çok garip; dün davulla zurnayla adamı hapisten çıkardılar bugün hem teknik ekibe hem yönetime ağır ithamlarda bulunmuşlar. Maçın siniri olduğunu sanmıyorum saatler geçti. Bu tansiyona bakılırsa şimdiden söylüyorum Fenerbahçe ŞL den elenirse isyan çıkar. Hele bu pısırık futbolla elenirse kan çıkar.

Cevap: "istifa onurlu bir kurumdur bi zahmet hocam" | Angut.com

" istifa onurlu bir kurumdur " ney lan ?:asd:

Ama ağırlık olarak hala ergenler hegomanyası var tribünlerde. Azizciler gerçek fenerbahçelilere oranla ağır basıyor. Bende isterim futbol temizlensin ama Aziz amca en sevdiği oyuncağını bırakmaz.

Arkadaşlar inanın sizlerden daha az Fenerbahçeli değilim

ama

Görünen köy klavuz istemez‚Aykut kocamanın taktik yada oyuncu seçimlerine birşey demiyorum ‚ demekte benim haddime değil .

Ama

Aykut hoca çok iyi siyaset yapar ‚ ağzı çok iyi iş yapıyor .Diyorsunki dedikleri çok doğru ‚ harika şeyler söylüyor ‚ çok doğru şeylere değiniyor ama sadece o kadar

Siyasetciler gibi seçim öncesi herşeyi söyleyip ‚ başa geçince icraat yok

Görüntü var ses yok (Takımımızın başına geçtiğinden beri)
uzgun.gif

Not : İster kızın ‚ ister başka birşeyler söyleyin ‚ ama hiç kimse benim FENERBAHÇE liğimi sorgulayamaz

Ama ağırlık olarak hala ergenler hegomanyası var tribünlerde. Azizciler gerçek fenerbahçelilere oranla ağır basıyor. Bende isterim futbol temizlensin ama Aziz amca en sevdiği oyuncağını bırakmaz.

Olur da futbol bir gün temizlenirse Fenerbahçe mağlubiyetlerinde biz de tebrik ederiz. Eğer futboldan anlayan Fenerbahçeliler kafasını kullanırsa hem takımlarını beladan kurtarır, hemfutbolu temizler. Bunun başka çıkarı yok.

Aykut Kocaman gidici gibi, çok büyük tepki var. Üyeliği olanlar girip Aykut Hoca'yı savunsun biraz arkadaşlar, o bizim velinimetimiz :D

Deluxe34tr - 13.08.2012 01:12[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #feffe6"]

[TD]Mesajı Gönderen: apples:cLink:3686732

clap.gif
katılıyorum..oyunu izlemiyor sanki.orta sahadan rakip el sallayarak gelirken kafasını çeviriyor olmalı ki hala sorun yok diyor.Caner gerçekten Bekirle yarıştı bugün takımı baltalamakta.Stoch niye girmedi o nu zaten kimse çözemez.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Kanatsiz bir kus gibiyiz..

sonunda ne olduklarını anladılar.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Cevap: Antu: "İstifa onurlu bir kurumdur bi zahmet hocam"

[TD]Mesajı Gönderen: efc:cLink:3686280

YÖNETİM VE KOCAMAN İSTİFA ![/TD]

[/TR]

[/TABLE]

"... istifa !!!" osiec ‚ löw ‚ rıdvan‚ rıdvan‚ zeman‚ oğuz‚ denizli‚ daum‚ aragones..

hepsine istifa dedik‚ hepsi gitti.

Değişen bişey yok‚ boşverin yaa artık kabullenin şu gerçeği;

Biz 3. sınıf bir futbol takımıyız.

Bu gerçeği kabullenip sahip çıkın takıma.

Aykut gitse ne değişecek‚ Aziz Yıldırım gitse ne değişecek...

Biz böyle bi takımız işte‚ bizden bi halt olmaz.

-------------------------

Adamların başkanı şike yaptı gıkları çıkmadı Erzurumda bi ko yendik, kendilerine getirdik.

P.V.H. - 13.08.2012 09:47[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TD]Mesajı Gönderen: slmylmz:cLink:2582257

Başkanlık durum yok‚

Aykut Hoca zaten başkanın dediklerini uygulayan bir Td.

Komple gitsinler.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Olay bundan ibaret.

at gözlüklerini yavaş yavaş çıkarmaya başladılar. Ne ko yenmişiz arkadaş, adamları kendine getirdik :)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ne güldüm ya. Adama daha düne kadar tapıyodular, şimdi şunların yaptıklarına bak :)

Eziğin biride demiş ki, adamı bu kadar elestiriyorsunuz ama Gs'ye versek havada kaparlar diyor. Tabi canım kapmazmıyız :) ne herif bunlar ya tam komedi.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar inanın sizlerden daha az Fenerbahçeli değilim

ama

Görünen köy klavuz istemez‚Aykut kocamanın taktik yada oyuncu seçimlerine birşey demiyorum ‚ demekte benim haddime değil .

Ama

Aykut hoca çok iyi siyaset yapar ‚ ağzı çok iyi iş yapıyor .Diyorsunki dedikleri çok doğru ‚ harika şeyler söylüyor ‚ çok doğru şeylere değiniyor ama sadece o kadar

Siyasetciler gibi seçim öncesi herşeyi söyleyip ‚ başa geçince icraat yok

Görüntü var ses yok (Takımımızın başına geçtiğinden beri)
uzgun.gif

Not : İster kızın ‚ ister başka birşeyler söyleyin ‚ ama hiç kimse benim FENERBAHÇE liğimi sorgulayamaz

Forum ahalisi burda sizden farklı düşünen insanlara "kuş" dediğinizde işte böyle gözüküyorsunuz.

drocx - 13.08.2012 05:08

Bizde para varken ve 6s´´de para yokken alamadığımız üstünlüğü - 6s ´da para varken almamız zor..

Burada sorunun kaynağı ise tabi ki yönetim..

yönetim bu kulübe kanserli hücre gibi yapışmıştır.Ali yıldırım sen hangi kafa ile çıkıp istersek alırız gibi saçma sapan açıklamalar yaparsın ki.

Ben yönetimin gitmesini istiyorum.Aklı başında insanlar yönetsin artık - ego tatmini yapan insanlar değil.

Aziz Başkan´a da gerekli vefayı yaptık bir nevi helalleştik artık yeter bıraksınlar

drocx - 13.08.2012 05:08

Bizde para varken ve 6s´´de para yokken alamadığımız üstünlüğü - 6s ´da para varken almamız zor..

Burada sorunun kaynağı ise tabi ki yönetim..

yönetim bu kulübe kanserli hücre gibi yapışmıştır.Ali yıldırım sen hangi kafa ile çıkıp istersek alırız gibi saçma sapan açıklamalar yaparsın ki.

Ben yönetimin gitmesini istiyorum.Aklı başında insanlar yönetsin artık - ego tatmini yapan insanlar değil.

Aziz Başkan´a da gerekli vefayı yaptık bir nevi helalleştik artık yeter bıraksınlar

Kıyamet alert :asd:

Mesajı Gönderen: lacivert36:cLink:3689019

6s 10 kisi kaldıgında inanın sevinecegime eyvah cektim.çünkü 10 kişiye yenilip iyice madara olacağımıza 11 kişiye yenilmek daha sıradandı.kaldı ki dünkü futbolla 9 kişi bile kalsaydı conconlar yine yenemezdik.

:b5: adamlar(!) iyice kabullendi ezik olduklarını ligin tadı kalmayacak bu gidişle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt