Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Biz uyardık yan pas geri pas diye dinletemedik :D

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
FKBARAN - 13.08.2012 01:08[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Evet arkadaslar 6s macinda bu iki orta saha oyuncusunun kaptigi top sayisi oyuncu bazinda 2 toplam 4. Yorumunu size birakiyorum.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

susqunking - 13.08.2012 01:32

Beyler öyle demeyin Mehmet Topal da baroni gibi 2 Yönlü oynuyor. YANA VE GERİYE ikisinide hangi zihniyetle aldılar bilmiyorum ama harbiden futbol görüşlerini taktir etmek lazım istesende bulamazsın‚ anadoludan hürriyeti al enazından adam kovalar.

Cevap: Antu: "İstifa onurlu bir kurumdur bi zahmet hocam"

Fenerbahçe 2 oyuncusunun maliyeti kadar olan bir takım karşısında gol pozisyonuna bile giremiyorsa ne futbol konuşulur ne başka birşey

angut.com

Egolar hala tavanda...Bunlar hakikaten kendilerini Real Madrid falan sanıyorlar. Baksan belki cebinde 3 kuruş parası yoktur ama Fenerbahçe parasıyla aşağılama eğilimindedir.

drocx - 13.08.2012 05:08

Bizde para varken ve 6s´´de para yokken alamadığımız üstünlüğü - 6s ´da para varken almamız zor..

Burada sorunun kaynağı ise tabi ki yönetim..

yönetim bu kulübe kanserli hücre gibi yapışmıştır.Ali yıldırım sen hangi kafa ile çıkıp istersek alırız gibi saçma sapan açıklamalar yaparsın ki.

Ben yönetimin gitmesini istiyorum.Aklı başında insanlar yönetsin artık - ego tatmini yapan insanlar değil.

Aziz Başkan´a da gerekli vefayı yaptık bir nevi helalleştik artık yeter bıraksınlar

bunlar 10 dakika'da bir fikir degistiriyor. aksama "Aziz Baskani rüyamda gördüm agliyordu" topici acarlar, konuya cevap yazanlarda. " gözlerim yasardi lan Baskan aglamasina dayanamam , hep bizimle kal " derler :D

Ne güldüm ya. Adama daha düne kadar tapıyodular, şimdi şunların yaptıklarına bak :)

Eziğin biride demiş ki, adamı bu kadar elestiriyorsunuz ama Gs'ye versek havada kaparlar diyor. Tabi canım kapmazmıyız :) ne herif bunlar ya tam komedi.

bunlar Allah'in gunu Alex'i tartisirlar, sonra da utanmadan Hagi ile kiyaslarlar.. Ulan Hagi bizde 5 sene oynadi, bir kere bile tartisildigini hatirlamiyorum.. Agzimiz acik seyrederdik maclari :)

üye olacagim la antuya, buraya yüklerim sonra fb ayagina yaptigim jb'leri :D

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
deanj - 13.08.2012 15:58[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

gs nin bizden tek artısı selçuk inan faktörüdü‚futbol anlayışları ve kondisyonlarıdır bu kadar basit

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

baska ne kaldı zaten :D:D

Şunu farkettim:

Sabahtan akşama kadar bizimkileri düşünürken bizimkileri gözümüzde büyütüyoruz‚ adamları da küçültüyoruz.Galiba gerçekler öyle değil.

Mesela ben 2000 senesinde FB kadrosunu çok iyi bulurken‚ cinconun kadrosu için ancak 3. olur diyordum.Peki ne oldu:Biz pendik e yenildik adamlar uefa yı aldı.

bir mal örnegi daha:D

Şunu farkettim:

Sabahtan akşama kadar bizimkileri düşünürken bizimkileri gözümüzde büyütüyoruz‚ adamları da küçültüyoruz.Galiba gerçekler öyle değil.

Mesela ben 2000 senesinde FB kadrosunu çok iyi bulurken‚ cinconun kadrosu için ancak 3. olur diyordum.Peki ne oldu:Biz pendik e yenildik adamlar uefa yı aldı.

:sad007::sad007::sad007:

allah çarpar

-------------------------------------------------------------------

bullx.jpg

Şunu farkettim:

Gerçekler acıdır :D

Şunu farkettim:

= ben futboldan hiçbir şey anlamıyorum :D

Şunu farkettim:

niye mal örnegi , gecte olsa kimin büyük oldugunu anlamis :tiphat:

AntuHaber: "Önemli Bir Test Maçı Oldu"

artık resmi maçlara da test maçı gözüyle bakıyor. yandık ki ne yandık. oğlu casper´ı test ediyor. dün 2 top kapmış başarısız oldu testte de.

Hahahahahahaha.Baroninin lakabı hayalet casper.:D:D:D

bunlar Allah'in gunu Alex'i tartisirlar, sonra da utanmadan Hagi ile kiyaslarlar.. Ulan Hagi bizde 5 sene oynadi, bir kere bile tartisildigini hatirlamiyorum.. Agzimiz acik seyrederdik maclari :)

Yok be kardeş ben hatırlıyorum ozamanki yorumları Hagi bile eleştirliyodu takımı 10 kişi oynatıyo diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt