Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

383809_10151153868260269_531722318_n.jpg

----

En basit anlatımıyla şu tabloyu bile görseler susmaları gerekli..

Tabi normal insanlar için söylüyorum...

bac59flc4b1ksc4b1z-21.png

Bunu hazırlayanlar birşeyi atlamış. 1993-1994'de "Champions Cup - Third Round" (Şampiyon Kulüpler Kupası - Üçüncü Tur) diyor. Aslında o sene Şampiyonlar Ligi formatının 2. deneme yılıydı. Bu sene şu meşhur herkesin Youtube'da aradığı(!) "Arif'in Manchester'a attığı golün" gerçekleştiği ve Manchester United'ı 2. turda (dikkat; ön eleme değil) eleyerek 3. tura, yani "çeyrek finale" kaldığımız senedir. Tek fark; sonraki yıl değiştirilecek olan o seneki formata göre (ki değiştirilmesinde bizim United'ı elememizin etkisi olduğu söylenir) çeyrek final 4 takımlı 2 grup halinde oynanıyordu. Herkes bu sebeple sanki o sene tek başarımız United'ı ön elemede eleyip gruplara kalmak zannediyor. Hayır, o seneki başarımız (adı öyle olmasa da) çeyrek finaldir veya diğer bir deyişle son 8'dir. Yani yukarıdaki listeye bir çeyrek final daha ekleyin.

Bu liste Galatasaray'ın Türk futbolunun lokomotifi oluşunun ve adım adım sınıf atlamasının net göstergesi ve kanıtı gibidir. 80'lerin sonlarından itibaren Galatasaray Avrupa'da birkaç yılda bir kayda değer başarıyı gelenek haline getirmiştir. Malesef 10 senedir yurt içi bazı badireler, Aziz Yıldırım faktörünün Türk futbolunun bacaklarına dolanması ve bunlarla beraber başımıza gelen bazı beceriksiz yönetimlerden dolayı bu seriye ara vermek zorunda kaldık ama şimdi yeniden çıkışa geçişimizin başlangıcı olabileceğini umuyorum. Çünkü hem kuruluş amacımızda, hem de geleneğimizde bu var.

Adamlar öyle bir duruma düşmüşler ki geçen sene oynadıkları futbolu bile beğenir olmuşlar :)

Artık iddaa bile bizi sürpriz görüyor.

Oranlar 6s 2.10 biz 2.60.

Biz bitmişiz ağlayanımız yok
smile.gif

Adam haklı beyler

sen bizi cok uzdun hocam neye heryere yaıstırmıslar uysa da uydu uymasada uydu

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

" top da büyük gibi geldi nedense bizimkilerin ayağına geçince‚ hareketler ağır çekimdi‚ sanki arkadan birisi tutuyormuş gibi‚ paslarda o lanet olası dev top seke seke böyle bir acaip gidiyordu‚ sonra o dev topun durdurulması için yapılan acemi gibi hamleler‚ bekir ve orhanın bank asya esintileri‚ baroninin en az o top kadar büyük kafası.. bunların hepsi beni derin bir mutsuzluğa itti.. "

diye yazmis karsiyakadan bir eleman...[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

" top da büyük gibi geldi nedense bizimkilerin ayağına geçince‚ hareketler ağır çekimdi‚ sanki arkadan birisi tutuyormuş gibi‚ paslarda o lanet olası dev top seke seke böyle bir acaip gidiyordu‚ sonra o dev topun durdurulması için yapılan acemi gibi hamleler‚ bekir ve orhanın bank asya esintileri‚ baroninin en az o top kadar büyük kafası.. bunların hepsi beni derin bir mutsuzluğa itti.. "

diye yazmis karsiyakadan bir eleman...[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu da iyiymiş :D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt