- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
adam hakli dedim, adam hakli
adam hakli dedim, adam hakli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 temmuz fb'ye hem kendi içlerinde motivasyon,hem de TFF ve MHK gibi kurulların klasik "düşene vurmayalım" mantalitesiyle yaradı bence.Kaldı ki TFF vb kurullar tamamen fb etkisine geçti(bjk'yi saymıyorum zaten onlar gizli fb'lidir).
Yani 3 Temmuz bahanedir. Galatasaray'ı geçen sene hiçbir güç durduramazdı ve durduramadı da. Play Off ile +5 puan verilen,futbol maçlarında bariz voleybol oynayan,hemen her yerden destek gören bir takıma 3 Temmuz niyetine katkı yapılmadı mı,yoksa bizi keriz yerine koyma gayretinde mi bunlar ?
Bunların esas korkusu Galatasaray'ın tekrar sürekli olarak potaya girme ışığını vermiş olması. Korkuyorlar çünkü şike vb. şeyler ile ortamdan da yararlanarak TSL'de dominant olmayı başarmışlardı. Yani kuralsız kiracı ev sahibinden çekiniyor artık,alışmıştı meydan boştu,nerden çıktı yine Galatasaray ?!
the mals station :ayatollah:
[TABLE="class: tablebg, width: 100%"]
[TR="class: row1"]
[TD="class: postbottom, bgcolor: #D2D2D3, align: center"]12 Ağu 2012, 23:03[/TD]
[TD="class: postbottom postbuttons, bgcolor: #D2D2D3"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: spacer, bgcolor: #656770, colspan: 2"]![]()
[/TD]
[/TR]
[TR="class: row2"]
[TD="class: row, align: center"]Kamil Vahit Akgun
![]()
[/TD]
[TD="class: row, width: 100%"]Re: Galatasaray-Fenerbahçe Türkiye Süper Kupası Maçı
Bu 2 takımmı ligde tek başlarına şampiyonluğa oynayacak.Biz bu 2 takımıda yenebiliriz ayrıyetten Antep,Kayseri falan da yener bunları
[/TD]
[/TR]
[TD="class: postbottom, bgcolor: #D2D2D3, align: center"]12 Ağu 2012, 23:03[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR="class: row1"]
[TD="class: row, align: center"]Cem Ergezen
![]()
[/TD]
[TD="class: row, width: 100%"]Re: Galatasaray-Fenerbahçe Türkiye Süper Kupası Maçı
Bu akşamki maçı izledikten sonra Beşiktaş bu ligin en buyuk favorisidir bence,haftada tek mac yaparak
dinlenmiş topçularla içeride dışarıda yenemeyeceimiz takım yok bu ligde...
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD="class: row, align: center"]Mustafa.Kilic
![]()
[/TD]
şu maçı izledikten sonra bizim takımla ilgili hiçte karamsar değilim..biz bu gayseyi 2.hafta hoşaf ederiz
[/TD]
[/TR]
[TD="class: postbottom, bgcolor: #D2D2D3, align: center"]12 Ağu 2012, 23:12[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD="class: row, align: center"]Baris Salihoglu
![]()
[/TD]
fenerin savunmasında topu oyuna sokacak ayağında tutacak oyuncu yoktu gs baskıyla bol bol pozisyon buldu bizde öyle olmaz savunmamız kolay kolay top kaybetmez fenerbahçenin orta saha direnci çok düşüktü bizim çok daha fazla gs bizim maçta o kadar kolay pozisyon bulamaz izledik gs'i öyle öldük bittik hallerine gerek yok baya da kafaya oynarız bunlarla
[/TD]
[/TR]
[TD="class: postbottom, bgcolor: #D2D2D3, align: center"]12 Ağu 2012, 23:16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Antu'da ruzgar tersine donuyor diye bir baslik acmislar. Yaklasik 100 mesaj atilmisti en son baktigimda. Usenmedim tek tek okudum. 100 mesajin 70'inde falan 96-2000 donemini yeniden yasayacagiz var.
Sorun belli; KORKU
Şu hayatta tek tesellim‚tek moral kaynağım en zor anlarımızda cimbomu yenmekti onu da elimizden aldınız.Ne diyeyim size??
gs nin geçmişten gelen korkusu olmasa her maçta 5 lik yaparlar bizi‚ son oynadığımız 4-5 maçta ezim ezim ezildik‚ skorlar futbolu yansıtmadı‚ malesef acı gerçek bu...
diyorum iste‚bu taraftara amaaaan 6assayda neymis 6assay maclarida neymis‚onlari yenmeyelim hic ‚ama sampiyon olalim masallari anlatamazsin
bu taraftar hayati 6assay ile ölcüyor‚6assay maclari antrenör götürür‚futbolcu harcar‚baskanin cok cok güclü degilse onu da götürür...
bu 6assay maclari‚savcisindan hakiminden avukatlarindan‚rte sinden‚bakanlarindan‚pensylvaniadan‚sadriden‚ermandan‚cakardan‚baransudan‚roktan‚karlibelden‚samilinden tayyarindan dah tehlikeli‚daha demoklesin kilicidir kafamizin üstünde her zaman her daim !
soluk alisimiz 6assaya endeksli ....
![]()
Bi taraf Avrupa'da Avrupa diye tuttururken, diger taraf Galatasaray'da Galatasaray diye 
Dün 6 yaşındaki oğlumla aramızda geçen diyalog:
- Baba ben yine playstation´da Fenerbahçe´yi seçeceğim.
- İyi yaparsın oğlum...Yalnız bu sene durumumuz pek iyi değil. İyi top oynamıyoruz.
- Sus baba ! Bir daha böyle söylediğini duymayayım...Biz her zaman en güçlüyüz !
![]()
Bunun gibi onlarca mesaj var. Salaklar kendilerini gucsuz zannediyorlar. Uyuyan aslanin 10 yil aradan sonra tam anlamiyla uyandigini idrak edemiyecek kadar kusbeyinli bir topluluk malesef.
Korku demis birde.. Korku olsa o futbol, o ozveri olmaz.
Aykut 'a sabır kalmamış sanki Moskova maçlarından sonra gönderilecek gibi.
Gönderse de bişey değişmez.![]()