Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

adam kısmen haklı geçen sezon kadıköyde ki maçta akıl tutulması yaşadık resmen 2-0 geriye düştük hala bir tedirginlik oluyor başlarda

2-3 maç daha alırsak ve en önemlisi Kadıköy'de bir galibiyetle o tedirginlik kalmaz.Seriye başlamak lazım yani. Ayrıca şöyle son 4-5 maça baktığımızda farklı bir skorla galibiyetin gelmemesi bu tedirginliğin bir sonucu. Normal şartlarda en az 1 hezimet yaşatmalıydık. Tabi futboldaki şans faktörü de buna izin vermeyebiliyor ki hep fb'nin yanında oldu nedense.Belki de özgüvenin getirdiği bir faktör bilemiyorum...Son maçta bile golleri gerçekten şans eseri ve yine 4-5 yemeden maçı bitirdiler.

2-3 maç daha alırsak ve en önemlisi Kadıköy'de bir galibiyetle o tedirginlik kalmaz.Seriye başlamak lazım yani. Ayrıca şöyle son 4-5 maça baktığımızda farklı bir skorla galibiyetin gelmemesi bu tedirginliğin bir sonucu. Normal şartlarda en az 1 hezimet yaşatmalıydık. Tabi futboldaki şans faktörü de buna izin vermeyebiliyor ki hep fb'nin yanında oldu nedense.Belki de özgüvenin getirdiği bir faktör bilemiyorum...Son maçta bile golleri gerçekten şans eseri ve yine 4-5 yemeden maçı bitirdiler.

Son maçta bile golleri gerçekten şans eseri ve yine 4-5 yemeden maçı bitirdiler.

Çok doğru demişsin kardeşim. Fenerbahçe'yi yenmek bana acayip bir haz veriyor. Ama artık ben bi hezimet istiyorum. Böyle ALLAH ne verdiyse 4-5-6 o şans onların yanında olmadan sahaya gömmek :) Deliriyorum her maç. Baştan sona üstün oyna ilahlar korusun kaleyi. :) Her golden sonra çılgına dönmek istiyorum.

Fena Gaza geldim. :lol:

Kim Bilir‚Bir Bakarsınız Günün Birinde Bizimde Bir JOSE MOURİNHO´muz olur.

zwao44.jpg

Hayır‚ironi yapmıyorum.

Daha çok genç‚öğrenmesi gereken çok şey var. Teknik Direktör olsun demiyorum ama tercümanlığı dışında Teknik Direktör Yardımcılığı görevi de verilebilir.

Kim bilir‚ bir bakarsınız günün birinde bizimde bir Jose Mourinho´muz olur.

bos.gif

AHAHAHA, Yarıldım gülmekten.Adamların açtığı başlığa bak lan. :D Yuh hangi kavanozun dibinde oksijensiz kalmış bunlar.Hanig uzayda yaşıyorsunuz olum siz.:asd:

zwao44.jpg

Hayır‚ironi yapmıyorum.

Daha çok genç‚öğrenmesi gereken çok şey var. Teknik Direktör olsun demiyorum ama tercümanlığı dışında Teknik Direktör Yardımcılığı görevi de verilebilir.

bos.gif

AHAHAHA, Yarıldım gülmekten.Adamların açtığı başlığa bak lan. :D Yuh hangi kavanozun dibinde oksijensiz kalmış bunlar.Hanig uzayda yaşıyorsunuz olum siz.:asd:

Allahım çevirmenlerine bakış açılarına bak bu nasıl çaresizliktir öldüm .lol..lol..lol.

zwao44.jpg

Hayır‚ironi yapmıyorum.

bos.gif

Bu adamda kesin is var beyler, Td olmasada orta saha oynar, NET.

zwao44.jpg

Hayır‚ironi yapmıyorum.

bos.gif

Jose 27 yaşına kadar Portekiz'de çeşitli kulüplerde oynadı.Yani direk tercümanlıktan sonra TD olmadı,temeli vardı...

----

quote_icon.png
Refik AKKÜLAH Nickli Üyeden Alıntı

Dün 6 yaşındaki oğlumla aramızda geçen diyalog:

- Baba ben yine playstation´da Fenerbahçe´yi seçeceğim.

- İyi yaparsın oğlum...Yalnız bu sene durumumuz pek iyi değil. İyi top oynamıyoruz.

- Sus baba ! Bir daha böyle söylediğini duymayayım...Biz her zaman en güçlüyüz !

Bu diyalog nedense bana bu sahneyi, hatırlattı...

Bende sadece birkaç ekleme ve değişiklik yaptım o kadar :coffee:

2qn2v86-kopya.png

Kaka Galatasaray´a mı geliyor? Bu soru karşısında sarı-kırmızılı yönetim sessiz kalırken Brezilyalı futbolcunun menajerinden ilginç bir açıklama geldi. Cristian‚ Kaka için Galatasaray ile görüştüklerini duyurdu

Real Madrid´den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kaka için eski takımı Milan birinci alternatif olarak gözükürken‚ menajerleri İtalyan ekibi dışında pek çok opsiyon olduğunu söylüyorlar.

Kaka´nın bağlı olduğu menajerlik şirketinin temsilcisi Cristian´ın bugün İstanbula gelmesi bekleniyor.

NTVSPOR

2 sene önce sefalet içinde olan kediler kaka´yı da alırsa yuh derim artık.. nerden geliyo bu değirmenin suyu diye sorarlar adama..

kaka real den yıllık 9 milyon alıyo bildiğim kadarıyla bu arada

metallurgy Yazmış :)

BEyler Yarılabilirsiniz izin veriyorum..

Ben geleceğine inanmamakla birlikte‚eğer gelirse şuna emin olurum ki;Aysal söylenenler kadar cimri biri değil ve para musluklarını gs´ye akıtıyor...

Başka bir açıklaması olmaz...
Kemal

bos.gif

Fenerbahçe yönetiminde yer alan birinin çok yakın akrabasını tanıyan bir tanıdığım var. Az önce Facebook´da konuştuk. Kaka ve Nuri geliyor. Nuri´yi en kötü ihtimal kiralayacakmışız. Sensible

iyice YARILIN İZİN VAR :)

Emmanuel Culio Mersin İdman Yurdu´nda

6s ile ilgisi olmasa bu yoklukta isterdim... 3 cristian eder

mrukt

bos.gif

bos.gif

[TABLE="width: 1313"]

[TR="class: tableForumBaslikGrup"]

[TD="colspan: 2"][TABLE="width: 100%"]

[TR="class: tableForumBaslik"]

[TD="width: 200"]14.08.2012 14:45 Salı[/TD]

[TD="align: right"]#32[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: tableNormal1, width: 200, bgcolor: #FEFFE6"]
bos.gif

[/TD]

[TD="class: tableNormal2"][TABLE="width: 1090"]

[TR]

[TD]gs in yaninda Fenerbahce artik favori degildir![/TD]

[/TR]

[TR="bgcolor: Gray"]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

Salyalar akıtarak bu başlığı okuyan‚ arkadaşlarına gösterip belki de forumlara taşıyan çirkefliğin bir numarası kulübun seviyesiz ve değersiz taraftarı. Sanmayın ki üzünüden sinirden ve hayalkırıklığından bu başlığı açan taraftarımız böyle yazdı diye gerçek favori olacağınızı.

Sizin zamanınız fırsat buldukça sevinin. Ama ilk fırsatta ifadenizi tek tek alacağız e Yöneticileriniz tekrar canlı yayınlara çıkıp salya sümük bebekler gibi ağlayarak " Fenerbahçe´yi Yenmek istiyoruz Yenemiyoruz Neden Neden Neden " diye ağlamaya devam edecektir.

Doğduğunuz günden beri sizi yeniyoruz yenmeye devam edeceğiz hiç merak etmeyin.

Bu geçici zaman boyunca sadece haddinizi bilin.

bos.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Last samurai :asd:

o değilde olası bir kaka transferinde kuş katliamı olacak gibi telef :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt