Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Emmanuel Culio Mersin İdman Yurdu´nda

6s ile ilgisi olmasa bu yoklukta isterdim... 3 cristian eder

mrukt

bos.gif

bos.gif

bu çok iyi ya:)

Tek fark, Aykut Kocaman kaybetmemek için Grande ise kazanmak için çıkıyor.

Fenerbahçe maçlarında heyecanlanmıyorum bile.Köy takımı gibi oynuyolar.Ayakları titriyor :asd:

15.08.2012 18:34 Çarşamba #142

msolum

gs in yaninda Fenerbahce artik favori degildir!

Benim korkum da bu sene adamlardan 6 kasım´ı tarih edecek bir fark yememiz. Her maç şansımız yanımızda olmayacak sonuçta‚ böyle devam ettikçe bir maçta şanslı olan taraf onlar olacak ve vurdukları girecek. Umarım olmaz.

msolum

Benim korkum da bu sene adamlardan 6 kasım´ı tarih edecek bir fark yememiz. Her maç şansımız yanımızda olmayacak sonuçta‚ böyle devam ettikçe bir maçta şanslı olan taraf onlar olacak ve vurdukları girecek. Umarım olmaz.

Ah o günü ben de bekliyorum da bi gelmedi, ama yakında...

msolum

Herif 6 kasımın şans olduğunu kendisi söylemiş. Ama otur bu adamla tam aksini söyler. Ama doğruluk payı var. İki sezondur sadece şans sayesinde bu tarihi farkı yemiyorsunuz bizden. Şayet biz bu skoru alırsak kesinlikle şans olmayacak. Fatih Hoca da o skorun intikamını alabilmek için iki sezondur fener maçlarında sırf atağı düşünerek oynattırıyor takımı.

Antu'da inanılmaz bir karamsarlık var peşpeşe ezikleri oynamaları pis koymuş.. Ama onlar hayata toz pembe bakmalılar bence yoksa Aykut istifa eder falan :)

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Hernan - 15.08.2012 20:29[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Canim Kanarya:cLink:3693519

Maci yenmis olsaydik simdi süper oynadik diyecektiniz yenilince kötü oynadik oluyor . 2.yari adamlar kalemize gelemedi . ilk yari pozisyonlarinin hepsinde bizim pas hatalarimiz yüzünden oldu bir kere paslasip gelemediler .[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Aykut Kocaman senmisin doğruyu söle
melek2.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Kim Bilir‚Bir Bakarsınız Günün Birinde Bizimde Bir JOSE MOURİNHO´muz olur.

zwao44.jpg

Hayır‚ironi yapmıyorum.

Daha çok genç‚öğrenmesi gereken çok şey var. Teknik Direktör olsun demiyorum ama tercümanlığı dışında Teknik Direktör Yardımcılığı görevi de verilebilir.

Kim bilir‚ bir bakarsınız günün birinde bizimde bir Jose Mourinho´muz olur.

bos.gif

AHAHAHA, Yarıldım gülmekten.Adamların açtığı başlığa bak lan. :D Yuh hangi kavanozun dibinde oksijensiz kalmış bunlar.Hanig uzayda yaşıyorsunuz olum siz.:asd:

Bu herif aykut dangalağından daha iyi teknik direktörlük yapmazsa ne olayım :)

Eziklere fark geliyor, inaniyorum... Cekirge bir ziplar iki ziplar. Oynadigimiz son 7 macta 25 gol falan atmamiz gerekiyordu minimum.

Herif 6 kasımın şans olduğunu kendisi söylemiş. Ama otur bu adamla tam aksini söyler. Ama doğruluk payı var. İki sezondur sadece şans sayesinde bu tarihi farkı yemiyorsunuz bizden. Şayet biz bu skoru alırsak kesinlikle şans olmayacak. Fatih Hoca da o skorun intikamını alabilmek için iki sezondur fener maçlarında sırf atağı düşünerek oynattırıyor takımı.

Ayrıca fark atsak bile biz onlar gibi sakız etmez bilakis "sussunlar" ve "intikam" diye yaparız bunu.

msolum

Fatih hoca o macın öcünü muhakkak alacaktır :)

Yakındır :)

fb03 harbiden bizden biri gibi konuşuyor. Ben angut olsam bende raporlardım :D

Bu arada kendi harcadıkları oyuncuları niye yazmıyorlar? ki orada yazdıkları isimler için Fatih Hoca çok fazla şans vermiş ve bir anda silip atmamıştır. Yekta' yı yazmışlar. Sakatlığı olmasa ilk 11 i zorlayacak bir oyuncu kendisi. Sercan' ı yazmışlar, hala vazgeçmiyor Terim kendisinden. Kiralık göndermeyi düşünüyor. Yiğit için ise yapılacak fazla bir şey yok. Bu kadar kaliteli futbolcunun arasında kendisini gösteremeyince başka bir çözüm yolu kalmıyor. Düşünün ki Nuri gibi bir oyuncu takımdan gönderilmek isteniyor.

Kendileri ne yapmış ona bakalım Kemal Aslanlar, Özer Hurmacılar, Gökhan emreciksinler vs. Alex bile genç Türk oyuncularının fenerbahçede harcandığını söylemedi mi geçtiğimiz günlerde. Bir tapındığınız adamın söylediklerine bakın birde kendi söylediklerinize. Siz Alexe tapınmakta haklısınız aslında bu kadar akıl yoksunu insanın karşısında biraz akıllıca konuşan birisi çıkınca ilahlaştırıyorsunuz adamı. Tövbe tövbe.

Kursunsuz Benzin - 16.08.2012 10:14

Türk futbolunun kökünü gs kurutuyor..

Bir çok geleceği olan oyuncuyu transfer şikesi ile alıp

köreltip gönderdiler. Sonra milli takım niye böyle.

Transfer şikesi??

Galatasaray Aysal döneminde bir tane yolsuz transfer söylesin balkondan atlarım.Hepsi sözleşmesi bitip Galatasarayı isteyen oyuncular.

Zaten adından belli ne mal olduğu sarkozi gibi bir şey olmuş adı. Senin desteğine çok ta ihtiyacı vardı zaten bu ülkenin. Şu günahsız askerler ölüyor ya şu herifin hayatını korumak pahasına yazık ulan gerçekten yazık. Oğlunu fenerbahçe kulübünde nöbet tutsun diye askere yollarsın artık soysuz.

Kendileri acaba sezer ve diğer futbolcuları üstelik 4-5 milyon verip oynatmadan ,neden satmaya çalışıyorlar acaba merak ettim!!

Biz olmasak milli takımın tarihindeki en önemli başarılar olmazdı belkide ama adamların yazdıklarına bak yahu:)

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
CrazyCanake - 16.08.2012 12:15[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]

[TD="class: tabloicbeyaz, bgcolor: #FFFFFF, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Hernan:cLink:2587612

Adamlar ihtiyacı yokken Kaka peşinden gidiyor.Biz ortasaha yeterli diyoruz.Cristian satılsın bari en büyük transferimiz olur.Melo bile bu Cristiandan daha sevimli geliyor bana.Hiç bu kadar nefret ettiğim başka bir oyuncu olmamıştı.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Kusura bakma Renkdas ama bu Melo nasil Christiandan daha sevimli geliyor sana... Bu adam bizim mabedimizin üstüne pisler gibi hareket yapti! Christiani bu adama 100 yil sampiyon olamasak bile degismem... (Christian taraftari degilim‚ yanlis anlama!)

Birde medyanin uydurmasi Kaka haberlerine inanmayalim. gs simdiye kadar medya dedikodularini birak‚ borsaya bildirdiklerini bile alamadi!

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt