Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Türk Futbolu Forumu[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodismavi"]

[TD="class: tabloicmavi, bgcolor: #ECF2F9, align: left"]KAYNAĞINI SORMAYIN ‚ GÜNDEME GELMEYEN GS GERÇEKLERİ‚ KIRILAN KAPILAR[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"][TABLE="align: center"]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]
okSol.gif
[/TD]

[TD]1 / 3[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
rollingrock - 17.08.2012 14:05[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Çok sevdiğim‚ çok güvendiğim ve GS´nin hatta Florya´nın içinden birisi anlattı ‚ ağzım açık dinledim..kim olduğu hakkında daha fazla bilgi veremem

Gündeme gelmedi‚ basında da çıkmadı

Geçen sene GS-TS Play off maçı devre arasında GS teknik heyeti hakem odasına resmen saldırıyor ve kapıyı kırıyorlar...

Bakın bu 100%‚ banko bilgi...

Düşünsenize..kapı kırılıyor ve de bu basına yansımıyor...

:asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Kapının kırıldığı muallak da bunun kafayı kırdığı belli.

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Sinem Demirci - 20.08.2012 23:36[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Manchester city maçında giren oyuncu ile çıkan oyuncu saha içinde tokalaştılar yani M.City sahada 12 kişi oldu. Eğer burada ihlal varda gs maçındada ihlal olduğu kabul edilmelidir.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Güzel yorum bu sefer, beğendim :)

Ipek Bahceli - 21.08.2012 02:51

12 mayis´ta biber gazi ve orantisiz güc kullanilirken ‚ herkes esinin colugunun cocugunun derdindeyken ‚ kim kupayi almadan gitmem diyordu ? O gün biz can derdiyken kupami almadan gitmem diyenin bugün samimiyetine nasil güvenelim ??? O gün yasananlar az birsey miydi ? O gün remen ölümden döndük !!!

[alıntı yap]

Sanki biz dedik veya FT dedi, yaptiklarinin cezasinida bize kesecekler :s

Bu malları burda dalga amaçlı olsa bile burda paylaşmak yanlış geliyor bana özellikle bugun Fatih Terim ile ilgili söylediklerini gördükten sonra

muhtemelen ortadogu ve balkanlarin, hatta butun dunya ve kainatin en kalitesiz forumu ve insan toplulugu bunlardir..

Antu.com Cep Forumları

Kafayı sıyırmışlar Galatasaray nefretinden ötürü.

Resmen şerefsizlik ! Bu kadar mı adi iğrenç bir topluluk bunlar. Sırf rakip takımın teknik direktörü diye kapıldıkları düşünceye bakın ya. Allah bu tür insanlarla karşılaştırmayı nasip etmesin. Taraftarlık değil bu, insanlıktan nasiplerini almamış mahluklar !

Resmen şerefsizlik ! Bu kadar mı adi iğrenç bir topluluk bunlar. Sırf rakip takımın teknik direktörü diye kapıldıkları düşünceye bakın ya. Allah bu tür insanlarla karşılaştırmayı nasip etmesin. Taraftarlık değil bu, insanlıktan nasiplerini almamış mahluklar !

2 ayda üstüste koyunca ne olduklarını şaşırdılar.10 senede yapamadıklarını biz 2 ayda yaptık..

sınır tanımıyor antu FT nin maç sonu açıklamarına bile geçirmeye çalışmış ergenler

ulan FT deyip durmayın antu enstantanesi paylaşıyosunuz adamların hitap şekliyle hitap ediyorsunuz İMPARATORA adminlere sesleniyorum kurallar arasına koyun bunu da "gs" yazmak nasıl yasaksa bu da yasaklanmalı bıktım artık kaçıncıdır söylüyorum bu heriflerin saçmalamasına da tahammül yetmiyor neymiş biber gazından zehirlenen masum taraftarlar varken hakkımız olan kupayı nasıl istemişiz ulan biz mi zehirledik biz mi çıkardık olayları biz mi yaktık polis arabalarını gerizekalı herifler bunlar ya

Antu.com Cep Forumları

bbir sanıyelık olayı 16 sayfa tartısmıslar bizim karsımızda nekadar aciz olduklarını gösteriyor bu topic bu acziyetinizi gördümya deil hükmen yenilgi eksi 10 puan yesek gam yemem :D

Arkadaş "kuş beyinliler" diyecem ama, kuşların beyni bile bunlardan kat ve kat iyi çalışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt