bleda demir
Sarı Üye
- 10 Nisan 2012
- 471
- 0
- 836
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
gerizekalılar ya..adam bugün bile oynadı..
gerizekalılar ya..adam bugün bile oynadı..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

![]()
beyler![]()
[/TD]
antudan değil ama facede gördüm sonuçta antu kafası
Duvar Fotoğrafları | Facebook
![]()
çok güldüm ya bunaalex bilmem ne sporlara karşı maç yaparken Hagi Uefada Şampiyonlar Liginde devlere karşı yardırıyordu.
avrupa maçları nerde.

Cincon nedir ya![]()
Cincon nedir ya![]()
ben de cocuklugumdan beri "cimbom nedir yahu" diye dusunurum aslinda.. bunca yillik fanatik Galatasaray'liyim hala takimima "cimbom" diyemem.. hic dememisimdir hatta.. cocukken de yadirgardim.. o kadar tribune gittim, icinde "cimbom" gecen hic bir tezahurata eslik etmedim, o derece..
cincon'u bilmem de, cimbom da cok sacma bence.. olene kadar da isinamayacagim koskoca Galatasaray'a cimbom dememize..
ustune bir de gecenlerde GSTV'de, resmi yayin organimizda "bom ciki ciki ciki, cim bom bom" tarzi salak bir sarki gordum.. yahu arkadas nasil bi sacmalik.. ha celik'in dongi dongisi, ha bizim "bom ciki ciki" miz.. yuh artik, resmi kanalda sacma sapan bir mars..
aslında servette klübünün sloganıdır.... galatasaraylı sabit cinol 1920lerde servette'de futbol oynarken duymuş türkiye'ye gelince de "rerere rarara galatasaray galatasaray cim bom bom" diye bir tezahürat kullanmış... o zaman taraftarın hoşuna gitmiş ve kullanmaya devam ediyor... olay budur... galatasaray'ın lakabı değildir(en azından galatasaraylılar tarafından)... bir tezahüratın küçük bir bölümüdür... illaki bir lakap arıyorsanız bu "arslan"dır bence...
valla istesek de istemesek icimizden bir cok kisi asagidaki sekilde bunu lakap olarak kullaniyor.. ben cok duydum, siz duymadiysaniz bilemem..
- bu hafta cimbomun macina gidiyor muyuz
- ne koydu be cimbomum
- cimbom haftaya kiminle oynuyor
hadi rerere rarara'yi anladik, 90 yillik tezahurat.. peki nedir bu "cimbom galatasaray" yada "bom ciki ciki" marslari? hem de resmi TV mizde.. Galatasaray'la ilgili yadirgadigim tek sey.. yalan degil..