Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.036
- 48.323
- 4.933
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
Fenerli adamda beyin ne arar yahu. O meloyu savunanlar kesin bizdendir. Yoksa bir fenerlinin bu kadar objektif olması Volkanın bir gün evrim geçirip %100 ayı olmasından daha imkansız.
Türk milleti yavaş olan ayı lakaplı kaleciyi göre göre alıştı kalede hantal topa balina gibi uçan adama, az çevik adam görünce yok efendim penaltı tekrarlanmalıymış.
Lan adam saniyede 3 adım atmış hanginiz ilk anda farketti bunu.
Her zaman kötü şeyler mi paylaşacağız, nadirde olsa bunlardan sevdiğim yorumlar geliyor
Şimdi hıyarın biri konu açmış, Melo çizgiden öndeymiş maç tekrar edilmeliymişmiş diye zırvalayanlardan, aynı takımın elemanlarıda:
Hocam eyvallah sonuna kadar haklisin ama dunyada kullanilan 100 penaltidan 99 unda ayni sey oluyor.
Ayrica olayi kural hatasina vuracak olursan neler var neler Burak bjk macinda ceza sahasi disinda dusuruluyor! Ama penalti veriyor kurala gore ceza sahasi disinda penalti verilmez o zaman oda kural hatasi yada taca cikan toplarda hakem yanlis goruyor yanlis tarafa atisi veriyor o da kural hatasi kornerler de ayni ya da baraj mesafesi kural 9.15 diyor ama cogu barajda hak getire onun icin ne kadar konusursak konusalim bi faydasi yok. Keske ne penalti olsaydi ne de kirmizi kart Durup duruken bir de kahraman oldu sevimsiz kopek kilikli adam.
Herhangi bir maci otur incele en az 10 kural hatasi bulursun ama bazi seylere hep goz yumuluyor.
-------------------------
İsin suyunu çıkarıp da komik duruma düşmeyin.. Bu kural hatası değil‚ hakem hatasidir ve hakem hatasından hiç bir mac tekrar edilmemistir...
------------------
Yapmayın komik oluyor ama. Size tonla penaltı çıkarırım‚ nizami olmayan. Evet Melo öne çıktı‚ normal şartlarda penaltı tekrar edilmeliydi ama bu sebepten dolayı maç mı tekrar ettirilir?
Fenerli adamda beyin ne arar yahu. O meloyu savunanlar kesin bizdendir. Yoksa bir fenerlinin bu kadar objektif olması Volkanın bir gün evrim geçirip %100 ayı olmasından daha imkansız.
Türk milleti yavaş olan ayı lakaplı kaleciyi göre göre alıştı kalede hantal topa balina gibi uçan adama, az çevik adam görünce yok efendim penaltı tekrarlanmalıymış.
Lan adam saniyede 3 adım atmış hanginiz ilk anda farketti bunu.