Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Bunlar harbi saçmaladılar.Yok masonlar GS ı koruyorlarmış, yok fb üzerine oyunlar oynuyorlarmış.Ulan insan sorar:Masonlar bizi napcak?

Bu başlık

Bu da bir kuşun saçmalıkları:

Şike yapan adamı düşürmessen böyle ızdırap çeker :D

Fatih Hocaya sarıldı diye Gökhanı hain ilan etmişler.. İlk maçta yuhalama düşüncesindeler.. Yakışmıyor zaten sana bu camia gel bize GG77

Kamillere malzeme çıktı. Cristian Baroni de Engin Baytara sarılmış.. Tez kellesi alına :sad007:

703612489.jpg

Fatih Hocaya sarıldı diye Gökhanı hain ilan etmişler.. İlk maçta yuhalama düşüncesindeler.. Yakışmıyor zaten sana bu camia gel bize GG77

Galatasarayli oldugu halde oynadigi camiaya yaranmak adina Galatasarayliligini inkar etmis bir kisilik. Bundan sonra bizimle yolu asla kesismez umuyorum. Keske herkez Ilyas Tufekci gibi delikanli olsa.

Duydugum kadariyla Ali Sami Yen'e mac izlemeye geliyomus zamaninda. Bir de fener'e transfer olmadan once 1 hafta Florya'da yatip kalkmis. Sonra Adnan Sezgin paramiz yok deyip postalamis. Bakmayin Emre B. denyosuna da ayni sekilde kapiyi gostermisti Adnanlar. Ilk bizim kapimiza gelmis, Adnan Polat veremeyiz bu paralari deyip geri cevirmis.

Her neyse, alan memnun satan memnun. Herkez kendi dalgasina baksin.

Beyler meirelesle ilgili konu var mı nerde acıyorlar bu başlıgı bulamadım bi link sallayın varsa :lol:

Bırak meireles'i maç hakkında konuşan yok.. :asd:

Aynen arıyorum sabahtan beri bitane meireles haberi falan yok zaten arada bi ziyaretciye kapatıyorlar gülmek icin giriyoruz insaf :( hepsi aykutla azize sallıyor bu ara

Aynen arıyorum sabahtan beri bitane meireles haberi falan yok zaten arada bi ziyaretciye kapatıyorlar gülmek icin giriyoruz insaf :( hepsi aykutla azize sallıyor bu ara

Göztepe maçından sonra forumu açık tuttular. Herhangi bir yenilgiden sonra hemen kapatıyorlar.

:asd:

La bu Fenerliler kadar sacma sapan salak insan yok vallahi billahi !!

Kafa bunlarin 1.000.000 .. Ne iciyorlar , Formanin renklerinden mi oluyor anlamiom !!

Okadar medya destegi aliyorlar daha halen hain medya diyorlar hey allahim akil fikir dagitirken fenerlileri es mi gectin :ayatollah:

Beyler boyle bir rakimiz olduğu için çok şanslıyız.R.madrid-Barca,Celtic-Glasgow,Inter-Milan,Boca juniors-Rıverplate taraftarları ezeli rakiplerinin forumuna bakınca Antu gibi kafası 1.000.000 olanları gorup eğlenemiyordur.Bizi bu eğlenceden mahrum etmedikleri için çok şanslıyız.:asd:

ANGUTLAR hala kendine gelememişler demek. angut olduklarından olsa gerek:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt