Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

24.12.2012 00:45 Pazartesi #117578

sygdo

Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Sohbet Yasak)

Mesajı Gönderen: Dean:cLink:2625274

geçerliliği olan bir duyum gelse de futbol konuşsak az

sende varmış renkdaş.. 2 tane biliyorum diyordun.. Paylaşta konuşalım

--------------------------------------------------------------------

24.12.2012 00:49 Pazartesi #117579

Dean

Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Sohbet Yasak)

Mesajı Gönderen: sygdo:cLink:2625279

sende varmış renkdaş.. 2 tane biliyorum diyordun.. Paylaşta konuşalım :)

benimki seninki gibiydi işte

2 tane isimle anlaşıldı isim veremem.

23.12.2012 19:12 Pazar Konu Puanı: 0

batug

Bırak Fenerbahçe´nin yakasını bırak!!!

Fenerbahçe´yi sanki evden getirdin..

Sanki sokakta buldun..

Sanki küme çıkarttın..

Sanki Avrupa şampiyonu yaptın..

Hatta..

Sanki sen kurdun..

Kimsin sen!!?

Elinde kimin ne kadar Fenerbahçeli olduğunu ölçen alet mi var da..

Aykut onlardan daha çok Fenerbahçeli diyorsun..

Ne hakla!?

Bırak Fenerbahçenin yakasını..

Gram seviyorsan..

BIRAAK!!

Fenerbahce her zaman ilklerin takimi olmustur.

Simdi de TDsini kurtarmak icin transfer(ler) yapan ilk takim olacagiz.

Ne demisti Franz Beckenbauer: Fenerbahce SİRKİ!

Doğru diyor fenerbahçe kulübü sirk.

Offf Offff

Antu da birinden beklemediğim bir yorum geldi. Yazana ciddi ciddi helal olsun

antu : [TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Aykut kocamanın aldığı istifa kararı sayısı deplasmanda aldığı galibiyet sayısından fazla .

:)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

3 Temmuz'da ŞİKE ŞİKE DİYE BAĞIRDIĞINIZ HANGİ MAÇIN HAKEM RAPORUNU ESAS ALDINIZ! HANGİ HAKEM RAPORUNDA ŞİKEYE DAİR EN UFAK BİR İBAre var..

LAA kuşş beyinli bunlarr..:lol: savcının iddanemesi-tapeler ne oluyorr??

İşte futbola bakış açısı : ilkel,saldırgan,tehditkar,bencil... Yani tipik bir Fenerbahçeli...Maalesef Fenerbahçe kulüp olarak ve taraftar olarak hiçbir zaman futboldan zevk aldıramayacaklar Türk halkına... Bunun gibiler Türkiye'den temizlenmedikçe daha çok kavga ederiz...[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Illdisposed - 29.12.2012 18:05[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Halis´e düdüğü astıracaksın ki bunlar korkusundan susacak ve bir daha bizim maçları yönetirken yanlış bir şey yapmamak için altlarına sıçacaklar. Yoksa işimiz var.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

İşte futbola bakış açısı : ilkel,saldırgan,tehditkar,bencil... Yani tipik bir Fenerbahçeli...Maalesef Fenerbahçe kulüp olarak ve taraftar olarak hiçbir zaman futboldan zevk aldıramayacaklar Türk halkına... Bunun gibiler Türkiye'den temizlenmedikçe daha çok kavga ederiz...[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Illdisposed - 29.12.2012 18:05[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Halis´e düdüğü astıracaksın ki bunlar korkusundan susacak ve bir daha bizim maçları yönetirken yanlış bir şey yapmamak için altlarına sıçacaklar. Yoksa işimiz var.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bi de öyle bi index hazırlamışlar ki... Bu derece yüzsüzlük görmedim yahu, hatta çıkıp "Meireles'in cezasını Halis çeksin" bile diyecekler, o derece.

Bi de öyle bi index hazırlamışlar ki... Bu derece yüzsüzlük görmedim yahu, hatta çıkıp "Meireles'in cezasını Halis çeksin" bile diyecekler, o derece.

Bu bakış açısı Fenerbahçe'nin genlerinde her zaman vardı ama Aziz Yıldırım ile bu daha keskin bir hal almaya başladı. Biz Galatasaraylılar olarak Engin'in o hareketini kınadık. Bunlar tükürmeden daha beter olan gayri ahlaki hareketi sineye çekmek için tükürük mevzusuna odaklandılar ve kamu oyu oluşturdular. Başkanları TFF'ye gitti. Asılmadık,doğranmadık hakem bırakmıyrlar...

Ama Türkiye'de de böylesi makbul. Biz öyle anlıyoruz herşeyden....

Bu bakış açısı Fenerbahçe'nin genlerinde her zaman vardı ama Aziz Yıldırım ile bu daha keskin bir hal almaya başladı. Biz Galatasaraylılar olarak Engin'in o hareketini kınadık. Bunlar tükürmeden daha beter olan gayri ahlaki hareketi sineye çekmek için tükürük mevzusuna odaklandılar ve kamu oyu oluşturdular. Başkanları TFF'ye gitti.

Ama Türkiye'de de böylesi makbul. Biz öyle anlıyoruz herşeyden....

Nasıl bir camia, anlamak mümkün değil. Futbolcusundan başkanına, başkanından taraftarına kadar nasıl böyle yüzsüz olabiliyorlar gerçekten anlayamıyorum. Yani takım taraftarı olmadan önce insansın sonuçta, nasıl bir insanlık ki bunlarınki? Karşısında savunması olmayan bir adama çıkıp el kol hareketleri yapıyor, hakaret ediyor ağzından tükürükler saça saça. Bunu kim normal buluyor? Engin ceza aldığında demedikleri kalmadı, ne insanlığı kaldı ne futbolculuğu. Ama bakıyoruz boş laflarmış onlar.

Nasıl bir camia, anlamak mümkün değil. Futbolcusundan başkanına, başkanından taraftarına kadar nasıl böyle yüzsüz olabiliyorlar gerçekten anlayamıyorum. Yani takım taraftarı olmadan önce insansın sonuçta, nasıl bir insanlık ki bunlarınki? Karşısında savunması olmayan bir adama çıkıp el kol hareketleri yapıyor, hakaret ediyor ağzından tükürükler saça saça. Bunu kim normal buluyor? Engin ceza aldığında demedikleri kalmadı, ne insanlığı kaldı ne futbolculuğu. Ama bakıyoruz boş laflarmış onlar.

Ben de Galatasaraylıyım sen de Galatasaraylısın...Yani şimdi biz bu durumu açılayamayız,cahiliz(!) Fenerbahçeli bir prof. gelsin de açıklasın...

Yalnız şöyle birşey var; Fenerbahçe Türkiye'nin yapısına uygun bir kulüp. Türkiye'de kötü davranış sergileyen veyahut şımarık olan bir çocuk "açıkgöz" olarak algılanır,bir dediği iki edilmez. Fenerbahçe de bu ülkenin şımarık çocuğu işte..

Önceleri hep "Antu ergen forumu, çoluk çocuk bunlar." diye dalga geçerdim ancak son zamanlarda farkettim ki, antu'nun asıl problemi 35 yaşından büyük üyeleri. Yaşları 14-15 olan üyelerin saçma sapan gaza gelişlerine gülüp geçiyorum fakat 40 yaşındaki koca koca adamların yazdıklarını okuyunca dehşete kapılıyorum.

Rıdvan'ın GSTV'ye çıkacağı haberiyle ilgili:

Çıkıp çıkmamasını kenara koyalım da;Türkiye´de futbol denen oyun artık tam anlamıyla içinden çıkılmaz bir hale geldi...

Özellikle gs ve ts´nin bizimle olan davaları yüzünden ‚futbol ileriki yıllarda tam anlamıyla kaosa sürüklenebilir...

Acil olarak önlem alınması lazım...Artık Erman mı‚Serhat´ mı‚ypksa Baransu ve Rasim´i mi yasaklarlar ‚yoksa Sadrişi mi bilemem...

Ama futbolu sadece ve sadece Fenerbahçe düşmanlığı olarak gören bu zihniyete karşı önlem alınmazsa‚bu ülkede 1 sene sonra futbol konuşulmaz...

Arda ‚basketbol takımını ziyaret eder‚ortalık ayağa kalkar...Rıdvan gstv´ye çıkmaya kalkar‚ortalık yangın yerine döner...

Birde şu kamuoyu bilse bu ülkede düşmanlık tohumlarını kimler ekip‚biçiyor da görsek...

Umarım Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım´ı bitirme operasyonunu yapanlar bunun acısını teker teker çekerler...

Bunu yazan adam 43 yaşında. Şu kafadaki adam bizden olabildiğince uzak dursun.

Başlık: Bu TAKIM Bu Sene UEFA KUPASINI KALDIRACAK!!!

Yorum:

Mesajı Gönderen: subatotuz:cLink:3921623

Kupayı aldıktan sonra playstation u kapatmayı unutma...

:D kendi kulübüyle dalga geçen masum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt