Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Başlık: Bu TAKIM Bu Sene UEFA KUPASINI KALDIRACAK!!!

Yorum:

Mesajı Gönderen: subatotuz:cLink:3921623

Kupayı aldıktan sonra playstation u kapatmayı unutma...

:D kendi kulübüyle dalga geçen masum :D

Bence olaya gerçekçi yaklaşmış. Hayal kuran kişiye de iyi bir espriyle cevap vermiş. Tam tersi kupayı alacak deseydi buraya konu olurdu.

Öyle insanlıktan nasibini almamış bir forum üyelerinden oluşuyor ki,hakeme halkalı şeker işareti yapan,ağzından tükürük saça saça küfreden adam sırf kendilerinde oynuyor diye adamın dibi,karakterli,düzgün topçu oluyor.Ama Selçuk İnan gibi efendi,sadece işini yapan,karakterli bir topçu,sırf onların dediğine göre ceza sahası civarlarında ufak bir temasta kendini bırakıyormuş diye karakter yoksunu oluyor.Ben bunu gördüm yuh artık dedim ya,ulan tamam fanatik olabilirsiniz de bu kadar da adilik olur mu yahu ? Şu Türkiye'de karakterine laf edilmeyecek ender topçulardan Selçuk İnan'a bile bunu dediler yani,hakikaten beynim errorlar vermeye başladı :)

çok doğru bir tespit . çok daha sapıtıkları var özellikle 40 yaş üstünde.
Önceleri hep "Antu ergen forumu, çoluk çocuk bunlar." diye dalga geçerdim ancak son zamanlarda farkettim ki, antu'nun asıl problemi 35 yaşından büyük üyeleri. Yaşları 14-15 olan üyelerin saçma sapan gaza gelişlerine gülüp geçiyorum fakat 40 yaşındaki koca koca adamların yazdıklarını okuyunca dehşete kapılıyorum.

Rıdvan'ın GSTV'ye çıkacağı haberiyle ilgili:

Bunu yazan adam 43 yaşında. Şu kafadaki adam bizden olabildiğince uzak dursun.

1624gerizekalimal.png

angut.com olmasada amma yinede angut kafasi.

Yeni yılda bakalım bize ne gibi malzemeler sunacaklar merakla bekliyoruz.:)

ok.gif
S.Emre ÖZTÜRK - 02.01.2013 03:23[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

bence şampiyonluk o maça kalmazsa 1 önceki iç saha maçında olay çıkarıp 6s maçında sahanın kapatılmasını sağlamak en mantıklı hareket olacaktır

benden 2 önce mesaj yazan arkadaş da aynı şeyi yazmış‚ aklın yolu bir

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
S.Emre ÖZTÜRK - 02.01.2013 03:23[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

bence şampiyonluk o maça kalmazsa 1 önceki iç saha maçında olay çıkarıp 6s maçında sahanın kapatılmasını sağlamak en mantıklı hareket olacaktır

benden 2 önce mesaj yazan arkadaş da aynı şeyi yazmış‚ aklın yolu bir

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Şunlara toplu halde bi şemsiye yollamalı:yenieek:

Yahu bunlar olmasa neşemiz kalmayacak. İş, güç, hayat şartları, bir ton derdimiz varken yeni yıla tebessümle girmemizi sağlıyorlar. Sağolsunlar, varolsunlar. :asd:

Mesajı Gönderen: OuT_oF-CoNTrOL:cLink:3922562

6s bizim stadta 2. Kez kupa alma şansını elde ederse adam gibi adamcılar ve 12 numara ekibi gitsin nöbet tutsun‚ ellerinde boya ile beklesinler

Soyunma odası görüntülerini izlemeyi bu kalp tekrar kaldırmaz

yeniden hocamızı başa getirdiler.taraftarın coğu (yarısı diyelim şimdilik) şiddetle karşı çıkıyor.destek verenler ise hocaya ve başkana son şansı verdiler.

ali samiyende sular atılmıştı bize hatırlarmısınız?o maça şampiyon olarak gitmiştik.6s dibe vurmuştu.o maç 6s liler suları bize değil kendi yönetimine atmıştı aslında

işte bu hoca ve başkan kalırsa ;

bizim stadda o kadar suyun üstüne şelale akar

oda olmassa gecen sene tribünlerin bir kısmı yanmıştı bu sefer stad mtad yanıp biter kül olur.

benim hiç ama hiç umudum yok aykut hocadan.ben bunlara kendimi alıştırdım

inşallah şampiyon oluruz yada sonuna kadar kovalarız yada inşallah taraftarlar sağduyulu olup bu yukarıda yazdıklarımı yapmazlar.

o yüzden şimdiden taraftarlarımızı uyaralım.cünkü görünen köy klavuz istemez :troll:

bu sene kadıköyde öpücez Allahın izniyle bu sikecileri o zaman konusacak mevzuları kalmayacak

Bu sene farklı bir galibiyet olmaz zannetmem ama Saraçoğlu'nda uzun süre önce almamız gereken galibiyeti alacağız. Şampiyon olur muyuz bilmem ama işi sıkı tutarsak şike mike yapsalar bile şampiyon olacağımıza inanıyorum. Biz Trabzon değiliz, unutmasınlar. Yeter ki biz ilk devredeki gibi maç seçmeyelim.:)

He lan he şike yaptık adamlar biz yapmadık diyemiyorlar kendilerine arkadaş arıyorlar, küçük şikeciler var işte neyinize yetmiyor, hem ortak yönünüz de çok onlarda şikeci sizde, onlarda kuş sizde, onlarda küçük sizde. :D

----

Bir sonraki Antu konularına ulaşıldı...

" UEFA başkanı karısına sarı ve kırmızı gül almış, buda mı şike değil"

" xxx hakem Taksim/Galatasaray'da alışveriş yaparken görüntülendi; bu da mı şike değil"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt