Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Helal olsun suna bak..

Sneijder/Drogba‚ Adamlar iyi transfer ve iyi sükse yaptı‚ bizim birkaç sene önce izlediğimiz politikayı izliyorlar‚ başarılı olurlar olmazlar hep birlikte göreceğiz ama ileri uçta Drogba‚ hemen arkasında Sneijder´in olacağı fikri ürkütücü!

Ben‚ Fenerbahçe aşığı bir insanım‚ çocukluğumdan bu yana ki 41 yaşındayım‚ aşkım zerre eksilmedi‚ eksilemez ancak DOSTLUK benim için her şeyden önce gelir‚ DOSTLARIMIN mutluluğunu hiç bir şeye değişmem‚ KARDEŞ gibi sevdiğim Galatasaraylı Dostlarım var‚ şu anda çok mutlular‚ bir görseniz‚ gözlerinin içi parlıyor‚ açıkçası onların bu halleri beni de mutlu ediyor ve kendimi bu şekilde teselli ediyorum yoksa bu 2 transferi hazmetmek kolay değil açıkçası!

Sizin de mutlaka çok sevdiğiniz Galatasaraylı akrabalarınız‚ dostlarınız vardır‚ bu mutsuz‚ sıkıntılı dünyada‚ onların bu mutluluğuna‚ sevinçlerine odaklanın derim‚ iyi gelecektir!

AslOlanGalatasaray'dir

:005:

Ynt: Antu'dan Enstantaneler

MDK - 28.01.2013 22:49

Öncelikle merhaba‚*eziklerin paraya kıyan transferlerinden sonra ve bugün kü Denizbank ve Vakıfbank´tan tarafımıza kredi verilmediği‚ Sabit gayrimenkullerin ipotek istendiği şeklindeki haberler ve twitterde başlayan boykot furyasını görünce bir banka çalışanı olarak kulübümüzle ilgili bir kısa araştırma yaptım.*Öncelikle mali açıdan ne durumdayız ona bakalım isterseniz.*11 ocak tarihinde 6 aylık mali tablolarımız açıklandı.*https://www.kap.gov.tr/yay/Sorgu/So...?kaynak=slink&sirketID=1383&paketTipi=-2*Peki ne görüyoruz.*Öncelikle 3 Temmuz sürecini bu konuda es geçemeyeceğim. CL´ye alınmama ve devamındaki sezonda şampiyonluğun kaçırılması bu sene yine CL´ye katılamamamız nakit akışımıza ciddi anlamda darbe vurdu. (Bu başarıların kaçmasını etkileyen yan kalem gelirlerinden mahrumiyeti saymıyorum. 5 maçlık ceza gibi.)*Fenerbahçemiz Kasım 2012 itibariyle 4.2 milyon TL zararda. Ticari borçlar bir önceki döneme göre tam 62 milyon TL; diğer borçlar ise 26 mio TL artmış durumda. Dolayısıyla esas faaliyetlerinde Kasım 2012 itibariyle toplamda 81 milyon TL azalma olmuş (Yan kalemler ile)*Bu sezon transfere 67 milyon TL para harcamışız banka kredileri kullanarak. Denizbanktan 51 milyon kredi kullanılmış ve bozulan nakit akışı azda olsa düzeltilmiş. Karşılığında TFF yayın gelirlerine temlik koydurmuşuz.*https://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=216753*Mevcut olan bir kredi riski varken (40 milyon TL yayın gelirleri temlikli) Denizbank tabiki yeni bir teminat almadan kredi vermeyecektir.*(Boykot konusu olan duruma bakınca Denizbank´ın zaten bize kredi verdiği görülmektedir.)*İşin enteresan tarafı gelir tablosu ve bilançolarımızda kulübümüzün Mayıs 2012 den Kasım 2012 ye sermayesi 10 milyon TL azalmış. Bu 3 aylık dönemde 51 mio TL lik borç stoğu artışı var. Bu sebeple cari oranı 1.00 ın altına gerilemiş durumda.*Cari oran ne demek ?*Elimdeki varlığa karşılık ne kadar borcum var ? Kulübümüzün elindeki 77 TL ye göre 100 TL lik borç yapmış. Cari Oran: 0‚77*Ağustos rakamlarına görede kulübümüz 3 ayda 9 milyon TL zararda.*Gelelim Transfere*Kulübün transfer yapmak isteği aşikar. Bu yüzden de tekrar kredi istiyoruz. Ama yukarıdaki finansal duruma bakıldığında sabit bir gayrimenkulümüz ipoteğe alınmadan bu zor görünüyor. (Diyelim ki banka krediyi vermeyi kabul etti. Genel kuruldan bu izin alınabilir mi orasıda meçhul)*Bu şartlarda ben artık maliyetli bir transfer beklemiyorum. Yok illa kredi alınacaksa neden Ferit Şahenk´in sahibi olduğu Garanti´den yada Koç ailesinin sahip olduğu Yapı ve Kredi Bankasından bu kredi istenmiyor. Onuda anlamış değilim.*Bildiğim tek şey ise Şampiyon olamasak bile 2. olup mutlaka CL´ye katılmamız gerektiği.*Herkese iyi akşamlar dilerim.*

Vah vah vah... Ne üzüldüm bir bilseniz.

Durum vahim arkadaşlar :D

Beter okun şikeci düzenbazlar.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mavioniki - 28.01.2013 00:05

yönetim yarın sabah güzel bir çorba içtikten sonra acilen istifa etmeliler.

ofpuh3ak.png

nerden biliyor acaba:asd::asd:

Mesajı Gönderen: OLAJUWON:cLink:3944335

o maça kadar 10 puan fark olur zaten

aykut kocaman sayesinde.

''bir önceki maç ceza aldıralım bari kadıköyde oynanmasın. ''

Gs'ye Kadıköyde nasıl kupa aldırtmayız hesabı yapıyorlar :D

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Berkoviç - 29.01.2013 11:54[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: mikatoarido:cLink:2665982

BİLGEHAN GÜVEN @Hbg_1907

WEBO FENER´DE SON DAKİKA...Fenerbahçe İBB li Pierre Webo ile prensipte anlaştı.. resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor... -TRTSPOR[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

10 yaşında çocuğun tweetini mi taşıdın buraya
smile.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, align: left"][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:D

Helal olsun suna bak..

Sneijder/Drogba‚ Adamlar iyi transfer ve iyi sükse yaptı‚ bizim birkaç sene önce izlediğimiz politikayı izliyorlar‚ başarılı olurlar olmazlar hep birlikte göreceğiz ama ileri uçta Drogba‚ hemen arkasında Sneijder´in olacağı fikri ürkütücü!

Ben‚ Fenerbahçe aşığı bir insanım‚ çocukluğumdan bu yana ki 41 yaşındayım‚ aşkım zerre eksilmedi‚ eksilemez ancak DOSTLUK benim için her şeyden önce gelir‚ DOSTLARIMIN mutluluğunu hiç bir şeye değişmem‚ KARDEŞ gibi sevdiğim Galatasaraylı Dostlarım var‚ şu anda çok mutlular‚ bir görseniz‚ gözlerinin içi parlıyor‚ açıkçası onların bu halleri beni de mutlu ediyor ve kendimi bu şekilde teselli ediyorum yoksa bu 2 transferi hazmetmek kolay değil açıkçası!

Sizin de mutlaka çok sevdiğiniz Galatasaraylı akrabalarınız‚ dostlarınız vardır‚ bu mutsuz‚ sıkıntılı dünyada‚ onların bu mutluluğuna‚ sevinçlerine odaklanın derim‚ iyi gelecektir!

AslOlanGalatasaray'dir

Helal olsun:ayatollah:

Ayrica Antu'ya yakismayan bir laf oldu :lol:

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
deivid-zico - 29.01.2013 12:35[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Fenerkolik @12Fenerkolik

Hulk En Geç Perşembe Günü İmzayı Atar. Daha Önce Moussa Sow´u ve Raul Meireles´ide Açıklamıştık. Güvenin Bize !

MİLLET KAFAYI YEMİŞ

HULKUN TEK BACAĞI 25 MIYLON EURO

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
BENSA - 29.01.2013 00:04[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Kulislerde konuşulanlar eğer gerçekleşirse‚bu rüya bizim 5 senelik kabusumuz olacaktır.

Bu transferleri yaptıran F.T değil.

F.T zaten sezon sonu gidecek.

ve dedikodulara göre‚gelecek hoca Mourinho ve transferler Mourinho´nun isteği ile yapılıyor.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, align: left"][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bende antu açılmıyor ya açıp keyiflenmek istiyorum :D ne zman girsem bir şey çıkyıor üye girişi ziyaretçi olarak bağlan diyorum hiç bir şey değişmiyor tek bende mi oluyor ?

Mesajı Gönderen: YYüksel:cLink:2665210

Benim peygamberimin kim olup kim olmadığı belli biraderim.

Siz 35 yaşında Çin´den gelen‚ 1‚5 yıldır hiçbir varlık gösterememiş standart bir orta saha oyuncusuna aldanıp kendi takımınıza sövüyorsunuz ya ; işte bu´dur bizi bitiren.

Ama meraklanmayın.AYKUT KOCAMAN siz hepiniz küçücüksünüz !

:asd:

Ynt: Antu'dan Enstantaneler

bende antu açılmıyor ya açıp keyiflenmek istiyorum :D ne zman girsem bir şey çıkyıor üye girişi ziyaretçi olarak bağlan diyorum hiç bir şey değişmiyor tek bende mi oluyor ?

Sende üye ol Renkdaş. Hem ara sıra gaz verirsin. Ben öyle yapıyorum. Ne zaman asabım bozulsa giriyorum keyifleniyorum :D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Antu.com Cep Forumları

Yok böyle bişey ya :D Adamlar önce Mourinho Galatasaray'a gelebilme ihitmalini ortaya atıyorlar, sonra gelmez diyorlar, sonra getirirler diyorlar, en sonunda da Mourinho'yu başarısız teknik direktör diye kötülüyorlar... :haha::haha:

aykuttan bunlarin basi dönmüs neyin iyi neyin kötü oldugunu bilmiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt