Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Aykut bize doğru söyle ve samimi ol.. Ünal aysalin elinde senin çıplak fotoğrafların mı var? sadece soruyorum yada başka bişey mi var?

Sana şantaj falan mı yapılıyor? Açık ol bak biz anlarız ona göre tepkii gösterelim yoksa senin yaptıklarını hocalığı bilen hiç kimse yapmaz Aragones bile....

:asd::asd::asd::asd::asd:

Kafalar iyice yandı beyler.Yazık :sad007:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Mesajı Gönderen: yasinbaser:cLink:3964776

saldır Yargıtay!!!!

jqukj.jpg

Sonunda doğru yola geldiler :lol::lol::lol:

Mesajı Gönderen: loft:cLink:3955421

Emre´nin dönüşüyle birlikte sadece ruhumuzu kazanmayacağız;

Saha içinde liderimizi..

Kaptanımızı..

Biraz da olsa Meireles´in artı performansını...kazanacağız.

Şimdi gelelim asıl konuya. Yanılmıyorsam 98 deki Avrupa Şampiyonasında Mehmet Topal Milli Takımın stoper mevkisinde oynamıştı ve çok da başarılı olmuştu. Defansın göbeği iki uzun olan Yobo ve Topal´a emanet edilebilirse işte o zaman Emre´nin gelişi gerçekten çok kritik olur.

Bir taşla üç beş kuş vurmuş oluruz.

ahah olaya bak bunların her işi angutca :D bunlar zengin fakiri ayırıyorlar başka bir şeyi değil :D 12 no mudur nedir o da istiyor mu

ona da üye oldum sorma istemiyor ama paf üye diye bişey saçma spaan paf forumu saçma bişey yok normal konulara bile bakamıyorsun pafı geçmek için bir kriterler falan var sen boşver

Antu.com Cep Forumları buradan gir bir problem yok bende geçenlerde öğrendim :trollface:

Ben de üye oldum da mail gelmedi halen,vazgeçtim ben de.

ona da üye oldum sorma istemiyor ama paf üye diye bişey saçma spaan paf forumu saçma bişey yok normal konulara bile bakamıyorsun pafı geçmek için bir kriterler falan var sen boşver

Antu.com Cep Forumları buradan gir bir problem yok bende geçenlerde öğrendim :trollface:

Sagol kardeşim :) Zaten işten güçten anca vakit bulup foruma girebiliyoruz bi de bunlarla uğraşmaya değmez.

:lol:

Spor Toto Süper Lig 21.Hafta / Mersin İY - Fenerbahçe

dflgkldf.jpg

Saha içinde liderimizi..

Kaptanımızı..

Şimdi gelelim asıl konuya. Yanılmıyorsam 98 deki Avrupa Şampiyonasında Mehmet Topal Milli Takımın stoper mevkisinde oynamıştı ve çok da başarılı olmuştu. Defansın göbeği iki uzun olan Yobo ve Topal´a emanet edilebilirse işte o zaman Emre´nin gelişi gerçekten çok kritik olur.

98 :troll:

Saha içinde liderimizi..

Kaptanımızı..

:SS: 12 yaşında milli takım... Bildiğim kadarıyla 98 de DK vardı...

Bunların spor bilgisi muhteşem... Türkçe kullanımı zaten benzersiz...

Mehmet Topal

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Mehmet Topal (d. 3 Mart 1986, Malatya), Türk milli futbolcu. Süper Lig kulüplerinden Fenerbahçe'de oynayamaktadır.

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]LewentFB:cLink:3967122

8-1-1 oynayalım eldeki 1 puandan olmayalım.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

o ortadaki 1 kesin baroni olur

(Mersin Maçı için)

Saha içinde liderimizi..

Kaptanımızı..

Topal'ın oynayıp oynamadığını geçtim de 98'de Dünya Kupası oynandı ve ayrıca o kupada bırak Mehmet Topal'ı Mehmet Scholl bile oynamamış.

Ulen bu Sikeci "elemanlar" nasil turkce kulaniyor:D :DBen hayatimda okulda turkce okumadim ,ama benim turkcem onlarinkiysinden daha iyi:D :D:sgr: :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt