Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Ohh be bugünkü kafamı Antu sayesinde beleşe yaptım. Şimdi yaşamaya gidiyorum :)

Bir beşiktaşlıdan geliyor bu sefer:

dise kabin demiş ki;

bir beşiktaş'lı olarak beni resmen üzmüştür. ayıp lan ayıp, bu kadar mı kötü bizim ligimiz ya da bu adam bu kadar mı iyi? :(

o değil de adam maça girince ben bile heyecanlandım amk, gsliler napmıştır kim bilir? ayrıca fifa ya da pes oynar gibi hissettim kendimi, sanki gs'yi almışım takıma da drogba'yı almışım. resmen oradaki gibi sırıtıyor sahada. bir beşiktaş'lı olarak diyorum ki "hileli bu adam, ayrıca bu sene bizim kol bozuk :("

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
karaccili - 16.02.2013 22:38[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: HaNNiBaL_LeCTeR:cLink:1523203

Puan kaybettiler kötü oldu ne demek yahu. İyi o zaman bütün maçlarını kazansınlar bizim önümüzde bitirsinler 2. olarak.

Gs´ye yarıyormuş. Zaten şampiyonluk gitti bari CL ihtimalini kaçırmayalım seneye 2. olup[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

aynen yahu beşiktaş yarışın içinde olursa daha iyiymiş‚ cincon ligi rahat götüremezmiş
rolleyes.gif
adam götürmüş zaten götüreceğini bu saatten sonra 2.lik cl kapısı demek nerdeyse beşiktaş kazansa sevinecek adamlar var arkadaş. bir kaç hafta sonra 6s farkı açınca ikincilik için beşiktaşla yarışınca görürüm ben beşiktaşa üzülenleri görün bakın nasıl çirkinleşecekler işin içine menfaat girdimi kardeş kardeşi tanımaz beşiktaş kim yahu beter olsunlar. ne çabuk unuttunuz 2-2 lik bursa maçını[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

halen besiktas bursa macinin 2-1 bittigini bilmiyolar :(

Hahahahahah gülmekten gözlerimden yaş aktı yemin ederim :haha::haha:

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
fasttornado - 17.02.2013 22:14[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Şampiyonluğa 13 maç kaldı demek.

Avrupada final oynayacağımıza açıkçası kesin gözüyle bakıyorum. Zaten Madrid ve Napoli gibi ciddi rakipler elendi sayılır. Onlar uefayı tınlamıyor. Önümüzde pek kimse yok orada. Lig şampiyonluğundan kolay olacak gibi geliyor bana. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:2aloh1:

ok.gif

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Avrupada final oynayacağımıza açıkçası kesin gözüyle bakıyorum. Zaten Madrid ve Napoli gibi ciddi rakipler elendi sayılır. Onlar uefayı tınlamıyor. Önümüzde pek kimse yok orada. Lig şampiyonluğundan kolay olacak gibi geliyor bana. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

tabi chelsea tottenham inter lazio benfica ,bunlar bizim kuslar icin havada keklik ya ondan final garanti, hey allahim kafaya bak :asd:

ok.gif

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Avrupada final oynayacağımıza açıkçası kesin gözüyle bakıyorum. Zaten Madrid ve Napoli gibi ciddi rakipler elendi sayılır. Onlar uefayı tınlamıyor. Önümüzde pek kimse yok orada. Lig şampiyonluğundan kolay olacak gibi geliyor bana.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Chelsea,Tottenham,Liverpool,Benfica,Leverkusen,Anzhi,Rubin Kazan ve sayamadığım bir kaç takım daha.V.Plzen bile feneri elek yapar.

Birisinin şunlara daha UEFA liginin başlamadığını hatırlatması gerekir.

ok.gif

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Puan kaybettiler kötü oldu ne demek yahu. İyi o zaman bütün maçlarını kazansınlar bizim önümüzde bitirsinler 2. olarak.

Gs´ye yarıyormuş. Zaten şampiyonluk gitti bari CL ihtimalini kaçırmayalım seneye 2. olup[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

aynen yahu beşiktaş yarışın içinde olursa daha iyiymiş‚ cincon ligi rahat götüremezmiş
rolleyes.gif
adam götürmüş zaten götüreceğini bu saatten sonra 2.lik cl kapısı demek nerdeyse beşiktaş kazansa sevinecek adamlar var arkadaş. bir kaç hafta sonra 6s farkı açınca ikincilik için beşiktaşla yarışınca görürüm ben beşiktaşa üzülenleri görün bakın nasıl çirkinleşecekler işin içine menfaat girdimi kardeş kardeşi tanımaz beşiktaş kim yahu beter olsunlar. ne çabuk unuttunuz 2-2 lik bursa maçını [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:D :D :D :D :D :D :D :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:

ok.gif

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

[/TR]

[/TABLE]

rolleyes.gif
adam götürmüş zaten götüreceğini bu saatten sonra 2.lik cl kapısı demek nerdeyse beşiktaş kazansa sevinecek adamlar var arkadaş. bir kaç hafta sonra 6s farkı açınca ikincilik için beşiktaşla yarışınca görürüm ben beşiktaşa üzülenleri görün bakın nasıl çirkinleşecekler işin içine menfaat girdimi kardeş kardeşi tanımaz beşiktaş kim yahu beter olsunlar. ne çabuk unuttunuz 2-2 lik bursa maçını [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

WOAHahahhahahsşklsjhaşkjvhaşskjv

bu çok iyiydi be kardeş

Bence sekiztaş değilde başka bir şey çocuğu ama forumda yazamıyorum maalesef ki ne çocuğu olduğunu

Ah keşke neyin çocuğu olduğunu düzinelerce yazabilsem.

merak etmeyin beyler ,yüce Allah O Besiktaslinin belasini elbet bir gün verecektir ,buna eminim..ya bu hayatta yada öbür Dünyada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt