Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Bu yazıya Antuda rastladım. Oldukça komik. :) Terim ingilizce günlük yazıyor.... Dear Daily‚

My team is very well. Game is good. Drogba is amazing. Sabri to! Sometimes ball goes to galaxy but this is normal. I said "simple game Sabri... Simple!" but of course Sabri can not understand. I think capacity is that. What can i do?

We have a president and call me as "eleman". ( I can not translate it)

But i eat this spell. Because everything is acceptable for success!

My english is better than few years ago. I can röportaj after matches with my second tongue. I can said "no pull that‚ pull it!".

My English is done and i have to learn my second tongue. French? Arabic?

Anyway...

I have a business right now. My president want a cafee and i have to go kitchen. I´m a professional.

See you daily!

(With sugar?.. Ok sir!)

Tövbe est

Yüreğimden bir parça küfür olarak koptu buna. Hani dua edersin tüm iyi niyetinle ya, buna en kötü niyetimle ettim lafımı.

Şimdi vefat eden kardeşimizin ailesi bu görüntüyü alıp,bu ş.. e dava açsa ne olur.? Açabilir mi.? Böyle bir şey mümkün mü.?

bunu yazan 10-12 yaşlarında çocuktur, büyük biri yazmaz öyle.. Takılmayın bence..

Böyle şeyler paylaşmayın beyler şurada diyen dediğiyle kalsın.

Bu yavşak hesab kapatmış zaten, onca küfürden sonra bi daha açamaz o isimle.

Bu yazıya Antuda rastladım. Oldukça komik. :) Terim ingilizce günlük yazıyor.... Dear Daily‚

My team is very well. Game is good. Drogba is amazing. Sabri to! Sometimes ball goes to galaxy but this is normal. I said "simple game Sabri... Simple!" but of course Sabri can not understand. I think capacity is that. What can i do?

We have a president and call me as "eleman". ( I can not translate it)

But i eat this spell. Because everything is acceptable for success!

My english is better than few years ago. I can röportaj after matches with my second tongue. I can said "no pull that‚ pull it!".

My English is done and i have to learn my second tongue. French? Arabic?

Anyway...

I have a business right now. My president want a cafee and i have to go kitchen. I´m a professional.

See you daily!

(With sugar?.. Ok sir!)

ingilizcem cok iyidir benim . yani senin ignilizcen nasil bilemiyorum ama bunu nasil komik buldun anlamadim. yani dalga geciliyor hocamiz ile bu yazida onu demek istedim.

ben biliyorum ama yasak :sad007:

Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Olay bi or.... cocugunun vefat eden Galatasaraylı kan kanseri Tunahan'a İBNE demesi!

:mad: benzer bir olay daha olmuştu yine aynı aciz takım taraftarından

:mad: benzer bir olay daha olmuştu yine aynı aciz takım taraftarından

ya öyle bir sey denilmez. kac yasinda olursa olsun bunu söyleyen kisi. 12 yasinda olsa annasina babasi utansinki böyle hasta bir cocuk egitmisler. yada made in tinerci dükanida olma ihtimalide var.

Yakında Antuda Gscimbomdan Enstantaneler isminde başlık açılır. Son dönem o kadar boş konular açılıyor ve o kadar boş yorumlar yapılıyor ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt