Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Bu eleman olayına neden bu kadar takmış bu mal oğlu mallar ? montofon yavruları ya başlarında aykut kocaMAL gibi bir organizma var hala Fatih Terim'e taş atmaya çalışıyorlar harbiden nefret sebebisin ezikbahçe drogba boruyu bi döşesin de gecekondudan bozma statlarında göreyim elemanı.

hangi konu o?

bu arada resmi koyan bendim kusura bakmayın, bjk'lilerin de fb'lilerden aşağı olmadığını hatta çoğu zaman daha pislik olduğunu göstermek istedim (engelli basket maçından biliyoruz zaten de..)

ingilizcem cok iyidir benim . yani senin ignilizcen nasil bilemiyorum ama bunu nasil komik buldun anlamadim. yani dalga geciliyor hocamiz ile bu yazida onu demek istedim.

Dalga geçildiğinin farkındayım ama yaratıcı bir şey. Fatih Terim in İngilizcesi eskiden de matrak mevzu olmuştu. Adam ilerletmiş haliyle yazmış. Yani ilerletmiş halini bile kötü İngilizceyle yazmış. Komik olan o... Bence tabi.

Yakında Antuda Gscimbomdan Enstantaneler isminde başlık açılır. Son dönem o kadar boş konular açılıyor ve o kadar boş yorumlar yapılıyor ki.

Valla oraya düşmeme sorumluluğu üyelerimizde. Abidik-gubidik mesaj yazanlar kendileri kaşınmış olur. Emir 'in meşhur Lincoln, Messi 'den iyi başlığı vardı mesela.

Bence sporun bu yönünü törpülememek lazım. Onlar abartırsa biz gülecek, FB lileri kızdıracağız, biz abartırsak onlar. Eğlenceli kısmı da bu zaten.

Bu yazıya Antuda rastladım. Oldukça komik. :) Terim ingilizce günlük yazıyor.... Dear Daily‚

My team is very well. Game is good. Drogba is amazing. Sabri to! Sometimes ball goes to galaxy but this is normal. I said "simple game Sabri... Simple!" but of course Sabri can not understand. I think capacity is that. What can i do?

We have a president and call me as "eleman". ( I can not translate it)

But i eat this spell. Because everything is acceptable for success!

My english is better than few years ago. I can röportaj after matches with my second tongue. I can said "no pull that‚ pull it!".

My English is done and i have to learn my second tongue. French? Arabic?

Anyway...

I have a business right now. My president want a cafee and i have to go kitchen. I´m a professional.

See you daily!

(With sugar?.. Ok sir!)

Antu'da harcanıyor bu çocuk.

Valla oraya düşmeme sorumluluğu üyelerimizde. Abidik-gubidik mesaj yazanlar kendileri kaşınmış olur. Emir 'in meşhur Lincoln, Messi 'den iyi başlığı vardı mesela.

Bence sporun bu yönünü törpülememek lazım. Onlar abartırsa biz gülecek, FB lileri kızdıracağız, biz abartırsak onlar. Eğlenceli kısmı da bu zaten.

Abdullah abi Son dönemlerde çok basit konular açılıyor. çok saçma cevaplar veriliyor. Sonuçta forumda aile gibiyiz. birimizin oraya düşmesi bütün forumun düşmesi ile eş değer bana göre.

bu yazıya antuda rastladım. Oldukça komik. :) terim ingilizce günlük yazıyor.... Dear daily‚

my team is very well. Game is good. Drogba is amazing. Sabri to! Sometimes ball goes to galaxy but this is normal. I said "simple game sabri... Simple!" but of course sabri can not understand. I think capacity is that. What can i do?

We have a president and call me as "eleman". ( i can not translate it)

but i eat this spell. Because everything is acceptable for success!

My english is better than few years ago. I can röportaj after matches with my second tongue. I can said "no pull that‚ pull it!".

My english is done and i have to learn my second tongue. French? Arabic?

Anyway...

I have a business right now. My president want a cafee and i have to go kitchen. I´m a professional.

See you daily!

(with sugar?.. Ok sir!)

ban

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
mertdemirbass - 02.09.2012 14:42

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Drogba var ya tam bizim lige göre hatta tüm dünya liglerine göre bir forvet
biggrin.gif
Keşke gelsede burak yılmaz beleşçisine forvet diyenler forvet görse
biggrin.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
karaccili - 02.09.2012 14:37[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

anelka işe yaramazda drogba bizim lig de 25 den aşağı gol atmaz. hatta 30 bile atar. kimse bu adama pas vermesin kendisi alır gider gene atar.

ok.gif
curas - 02.09.2012 13:25[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Drogba gelse ne güzel olur . [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:lol: Sezon başı Angutların hayalleri :)

ok.gif
umutfb1907 - 26.11.2012 00:11

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Eğer bu adam ciddi ciddi bize gelirse Kuyt sayesinde falan...Türkiye karışır...İnanın hiç bi gs li sokağa çıkamaz...Sneijder demek psikolojik üstünlük demektir bunu unutmayın
biggrin.gif

"The Sniper" - Wesley Sneijder Promo - 720p HD Welcome to Galatasaray // Addio Wes - YouTube

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Gece gece sesli sesli güldüm vay enayiler vay...:lol:

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Jay-Jay Okocha - 19.02.2013 21:07[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Schalke yarın berabere falan kalırsa almanyada işlerini bitirir bunların.

Gerçi elenseler bile UEFA kupasında devam edecekler.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

benim bildigim finalde kaybeden uefaya gidip direk ordada final oynuyodu antuKAFASI sagolsun aydinlatti bizi :D

Schalke'nin maçı sattığını tartışıyorlar.

Bu saflar herkesi kendileri gibi sanıyor ya ona yanıyorum. CL ikinci turuna gelmiş hangi takım maçını satar? Her şeyi bırak turu geçtiklerinde alacakları parayı kim reddeder?

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Jay-Jay Okocha - 19.02.2013 21:07[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Schalke yarın berabere falan kalırsa almanyada işlerini bitirir bunların.

Gerçi elenseler bile UEFA kupasında devam edecekler.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

benim bildigim finalde kaybeden uefaya gidip direk ordada final oynuyodu antuKAFASI sagolsun aydinlatti bizi :D

Ya vallah billahi diyom Antu'dan baska bir yerde böyle yorum yok.

Nekadar gerizekali Taraftar lan bunlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt