Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Gscimbom Forum'dan alıntılar diye marslılar açmadı ya eşşek kadar başlığı mateja85 senin sülalene selamlarımı gönderiyorum.

Mal herif

Bu mesaji kufrediyor diyor.. Kufur yok kufur yok.. 33. Haftayi iple cekiyoruz allahin sirpi.. Tiklatcaz.. Korkunun ecele faydasi yok geliyoruzzzz... Seviye diyorsun sen once antudaki seviyeye bak dangalak.. Yazik sana..

Onun disinda bugun biz Orduya koyduk 4-2.. Sesi kadikoyden geldi sende duydunmu MATEJAAAAA!???

11147_473826272679640_374504874_n.png

Pek böyle karşı rakibin forumlarına falan bakan biri değilim. Yani karşılacaklarım pek beni şaşırtmayacağı için, sırf düşman gibi gördüklerinden dolayı illa bir şeyler buluyorlar yani. Boşa vakit kaybı bence. Ha gülmek için takip edenlere saygı duyarım.

Pek böyle karşı rakibin forumlarına falan bakan biri değilim. Yani karşılacaklarım pek beni şaşırtmayacağı için, sırf düşman gibi gördüklerinden dolayı illa bir şeyler buluyorlar yani. Boşa vakit kaybı bence. Ha gülmek için takip edenlere saygı duyarım.
Kim ciddi ciddi takip eder ki?

Başka ne için girsin ki millet :D Gülmek için giriyor, gelip burada paylaşıyorlar ve akabinde makara yapılıyor. Orada bu kadar andaval aynı mekanda olunca haliyle burada da makarasını yapmak kalıyor :D

Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Bende merak ediyorum ne yapacak.

Acaba geçen sene mi akıllarına geliyor?

Ligtv nin geçen sezon başında bataktan kurtulmak adına daha çok decoder satmak için uydurulan Süper Kupa adında rezalet bir oyundan mı medet umuyorlar yine.

Malesef onu sezon başı düşünecektiniz, geç kaldınız :D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%, align: left"]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]Fatih Terim Ölse üzülür müsünüz ?

ok.gif
deivid-zico 26.02.2013 11:29[/TD]

[TD="class: tabloic, width: 80"]26.02.2013 12:16

son mesaj:

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

şu malın açtığı başlığa bakın bide ...maloğlumal...:mad:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

olusan algıya bak yaa

'ligtv buna izin verir mi'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt